Könyvjelzők

Hellblade: Senua áldozata

Alternatív nevek: Hellblade: Senua áldozata

Pszichológiai játék Hellblade.

A Hellblade játékot a fejlesztő Ninja Theory tulajdonában tartja, aki szintén átvette a kiadó szerepét, és nem bízta meg ezt az érzékeny kérdést senkinek. És nem az egész stúdió dolgozott a játékterméken, hanem csak egy kis csapat, amelyben csak 15 ember gyűlt össze.

Ez a játék a csapat számára, aki először megfordult egy ilyen terjedelmes munkában, egyfajta kísérlet. Mint mindig történik, az első gyermeke, aki a legkedveltebb, táplálja, ápolja, megpróbálja megjósolni minden szeszélyét. Hasonlóképpen, ebben az esetben az ötletet komoly szándékokkal közelítették meg, hogy valami nagy, ambiciózus és elmefúvást adjanak ki egyszerre. A szerzők elismerik, hogy mélyen belekerültek mindenféle pszichológiai zavarok tanulmányozásába, okkultizmusban. Minden embernek van saját kis démonja (bár egyesek nem olyan kicsi).

A Seuna fő hősnő képének képzése a militáns kelta törzsből, a fejlesztők különböző források segítségével vállalták a hitelességet. Annak érdekében, hogy a karakter pszichológiai rendellenessége természetesnek tűnjön, tanácsot adtak Paul Fletcher professzorhoz, aki a neurobiológiára szakosodott. A jótékonysági tevékenységet folytató Welcom Trust, amely különböző területeken orvosi és tudományos kutatásokról híres, nagyban hozzájárult. Azok is, akik egyszer már túlélték a pszichózist, és úgy döntöttek, hogy megosztják személyes tapasztalataikat, hozzájárultak hozzá. Ez azokra a pillanatokra vonatkozik, amikor a fejükben hangokat hallottak. A hősnő replikáit alkotva a szerzők úgy döntöttek, hogy nem vesznek részt a valódi lehetőségek megváltoztatásában, hogy mindenki reálisabb legyen.

V a saját szörnyét kergeti.

A hosszú és kemény munka eredményeképpen Seuna született, és így lett egy játékos, aki látja őt, kezdve játszani a Hellblade játékot. Megszállottja, hogy elérje a pokol alját. De nem tudja, hogy a pokol mindig vele van, a beteg képzeletének megnyilvánulása. A gyulladt agy a démonok ismeretlen világához vezet, akivel harcolni kell. Valójában ezek csak a tudatalatti által okozott hallucinációk, téveszmék és szörnyű illúziók.

Töltsd le a Hellblade-t 2017 augusztusától, ez a dátum a projekt hivatalos elindítása. A stúdió által bemutatott videoklipről elmondható, hogy ez egy első osztályú termék, hatalmas világgal és szellemekkel.

  • Explore terrain
  • Feltárolj
  • Fight szörnyek
  • Fejlessze készségeit

Érdekes tények.

Be a Hellblade-ban játszás előtt valószínűleg érdeklődni fog érdekes részletekkel kapcsolatban. Például egy harci rendszer létrehozása után meghívták Chune Bruce-t, aki Daisy Ridley megértése volt a Csillagok háborújának forgatásakor az "Erő ébredés" részében.

A Hellblade fő szerepét Yurgens Melina végezte, de valójában nem színésznő, hanem egy másik projektben szerkesztett videót. Ideiglenesen végezte el Senois szerepét, miközben egy állandó színésznőt kerestek. A csapat azonban rájött, hogy Melina gyorsan belépett a szerepébe, és kiváló munkát végez, és ezért felajánlotta neki, hogy a kép végéig folytassa munkáját.

Bár a lány beleegyezett, először szörnyen félénk volt, és néha még kollégáit is kérte, hogy elforduljanak vagy kikapcsolják a fényeket, amikor túl érzelmi jeleneteket kellett végrehajtania. De a munka magad és edzések az edzőteremben fokozatosan biztatta őt, és a félénkség nem volt olyan erős.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more