Könyvjelzők

HellBlades

Alternatív nevek: HellBlades

HellBlades Online - egy új, ingyenes online böngészős játék neves fejlesztő - a cég Bigpoint. Ez a stúdió volt idő, hogy bizonyítani magának, mint a sikeres fejlesztője és kiadója az online projektek kiváló minőségű és legváltozatosabb témákról. Az új játék, Bigpoint kínál érzem magam, mint a pilóta a helikopter harci helikopter, és részt vesz a nagyszabású légi csatákat.

Ez egy másik szép vonás a játék - a születésnapján minden játékos kap néhány különleges bónusz, vagy ajándék. Mint látható, a játék HellBlades a regisztráció a lehető legegyszerűbb, hogy ne vegye el a játékosok sok időt. Regisztráció HellBlades elviszi a hatalom néhány perc, ami után képes lesz játszani a játékot online HellBlades.

Játékmenet amely arra hív minket, hogy online játékhoz HellBlades tud kérjük, még a legszigorúbb és szeszélyes játékosok. Az elején meg kell választani az egyik egy tucat korszerű helikopterek, élén, és akkor végre a különféle játék, feladat, és finomra vágjuk ellenségek. Miközben mindenki a játék modellek valódi társaik, de a fejlesztők még mindig nem tudott ellenállni erősen díszített katonai előírásoknak és megjelenése sok modell a katonai járművek.

HellBlades online játék kínál számunkra számos lehetőséget játékmenet - lehet, mint harc a rivális számítógép, amely egy lenyűgöző arzenálját húsz helikopterek és a különböző fegyverek és harc igazi ellenfelek. Mivel a népszerűsége, hogy ma HellBlades online játék, problémák találni magad érdekessé nem számítógépes ellenfél nem fordulhat elő.

A játék kilenc nagy helyszínen töltött a legkülönbözőbb szerkezetek és akadályok, ahol az ellenség esetleg várja a szó szoros értelmében mindenhol: a föld, a levegő, és még a víz alatt. Dobd a különböző éghajlati viszonyok között minden helyen, ami lényegesen módosítani a játék, és a képesség, hogy javítsa a legkülönbözőbb jellemzőinek az ő harci helikopter, és meg fogod érteni, hogy miért olyan könnyű megtalálni hajlandó játszani a játékot online HellBlades. Gondosan megtervezett és nagyon részletes grafika, gazdag lehetőségeket taktikai műveletek egy hatalmas különféle fejlesztéseket a technológia és rengeteg ellenség - ez a siker titka a játék. Mindenki, aki valaha is megpróbált a kezét, mint a pilóta a helikopter harci helikopter és a kiégett, legalább egy-két sikeres légi csatákat megerősítik - játék HellBlades meglepően szórakoztató és izgalmas. Próbáld ki, és HellBlades játszani, mert ez a játék nem hagy senkit közömbösen, hogy a rajongók a levegőből szimulátorok.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more