Könyvjelzők

Hellgard

Alternatív nevek: Hellgard

Hellgard Online - egy ingyenes böngésző alapú MMORPG játék készül a stílus a fantázia, lakott obortni, vámpírok és az inkvizítorok.

Szóval mit kezdeni a játékot, akkor regisztrálnia kell Hellgard:

  • Hogy adja meg e-mail címét és jelszavát
  • Hogy válasszon egy karaktert
  • Hozzárendelése a karakter neve

A karakterek a játékban Hellgard: van három futam, inkvizítorok, vérfarkasok és a vámpírok. Minden faj felkínálja a férfi vagy női nem.

Nézzük meg ezeket a versenyeket:

Inkvizítorok - vadásznak az emberre veszélyes lények, és rendelkezik természetfeletti erőkkel

Farkasember - bátor és kegyetlen lények, akik készek harcolni, mind a vámpírok és a vádló és a magukat,

Vámpírok - vámpírok, szeretik a vért, de egyesek az emberi, és néhány tisztán állat.

In Hellgard játékban, minden egyes karakter, van öt legfontosabb paraméterek:

Power - hatást gyakorol a hatalom szélütés

Build - hatása a számának növekedése az élet pontok és páncél,

Agility - hatással van az esetleges adócsalás,

Intelligence - hatással van a pontok száma az energia, mágikus védelem és a támadás,

Luck - befolyásolja a crit esélyt.

A jövőben játszani a játékot online Hellgard, minden új szinten, vagy bármilyen különleges élmény, akkor szelektíven növeli ezeket a paramétereket, de meg kell vizsgálni, milyen hatással lesz az egyes paraméterek, és növeli egy amely szükséges az Ön számára, hogy további győzelmeket.

Az egyes versenyek az online játék Hellgard, saját egyedi város és egy egyedülálló, a karakter fejlődése, emellett minden karakternek van egy saját fegyvert és jogorvoslati, a fejlődési irány és az egyéni foglalkozás (shahterstvo, rybalstvo, összegyűjtése, a kereskedelem ). Annak érdekében, hogy a tapasztalat Hellgard online játék, meg kell, hogy részt vegyenek a folyosón a sok és izgalmas küldetések, és a különböző feladatok elvégzésére. Világ játék online Hellgard áll, sok festői helyen, amely otthont ad a különböző lények és szörnyek. Íme néhány, a képviseletek helyeken: Serenity Valley, Finger Serfirota, varangy területén, küzdelem a túlélésért, Labirintus, Kameliard, vadászterületek Kameliarda, Teorot.

A fejlesztés a karakter a játékban olyan tényezőktől függ, mint például a személyes tapasztalatok és megfelelőségi intézkedéseket tett az erkölcs kiválasztott faj. Ezért Nellgard játszani, meg kell figyelni, hogy a jó hírnevét.

Meg kell jegyezni, hogy a játék Hellgard online, akkor van egy egyedi, a játékok, mint például az a lehetőség, hogy saját háziállat (állat), aki annyira elkötelezett a gazdájához, hogy készek harcolni, hogy megvédi a gazdája. Vegyél egy kisállat lehet a tréner.

Néhány szót arról, hogyan kell játszani Hellgard, akkor lehet keresni. Íme néhány lehetőség: kitöltésével küldetések, gyűjtése értékes csepp, kereskedelem dolgokat, és a segítségével a barátok (via információkat Player).

A csata rendszer a játékban Hellgard beépített valós időben, ahol amellett, hogy a szokásos harcok, akkor részt vehet hatalmas csaták halálos. Mert mi lenne Hellgard játék érdekes volt, a játék képes létrehozni klánok.

A következtetés a felülvizsgálat hozzá a következő: a játék nem a gyenge szívű, elég nehéz, jó grafika és sound design. Csatlakozz a játék után Hellgard, nem fogja megbánni, hogy elhatározta, hogy kipróbálja magát a szerepe az egyik ábrázolások karakterek ebben a játékban.

Tehát Hellgard ellenőrizze vár rád!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more