Könyvjelzők

Heroes in the Sky

Alternatív nevek: Heroes in the Sky

Game Heroes in the Sky - egy multiplayer játék a stílus lövöldözős játék. Heroes in the Sky Online küld alatt a második világháború, ahol lehet játszani az oldalon kiválasztott légió.

A Heroes a a Sky lehet játszani mindkét oldalán a nácik, vagy az oldalán a szövetségesek. Ezek mindegyikének megvan a légió repülőgépek.

Annak érdekében, hogy játsszon a Heroes a a Sky Be kell tartani a számítógép megfelel az alábbi követelményeknek:

Processzor: P 4 1.. 6 GHz

Memória: 1024 MB

Videó: Videó 3 D 128 MB

Operációs rendszer: Win 2000 / XP / Vista

Internet: High Speed.

Most Online Heroes in the Sky egy nagyon egyszerű regisztráció. Nem kell sok erőfeszítést, hogy töltse ki a következő elemeket tartalmazza:

1) Adja meg a nevét. Neved kell beírni latin betűkkel.

2) Adja meg e-mail.

3) gondolkodni és írni a jelszót.

4) Olvassa el a licencszerződést oldalt és terminológia a játék.

5) , akkor jelölje be a megfelelő négyzetet, hogy elfogadja a feltételeket és a licencszerződést.

6) Nyomja meg a « Lejátszás » .

Ezután, nyugodtan indítsa el a játékot.

Game Heroes in the Sky on-line angol nyelvű. Orosz verzió még.

Előtt Heroes in the Sky játék, meg kell tanulni a saját módok:

- Kampány mód. Ebben a módban, akkor meg kell, hogy adja át az összes tesztet kampány, hogy sor kerül az európai és csendes-óceáni fronton. Ezeket a vizsgálatokat legyőzni téged együtt szövetségeseivel, és egyedül.

- Támadni és védekezni Mode. Ez egy klasszikus módja minden lövöldözős játék. Itt lesz fontos, hogy végezze el a feladatot: megtörni az ellenséget, elfog vagy megsemmisíteni. Azok, akik megvédeni saját területükön, megvédeni, hogy szükség van fogant tervet, és elérjük célunkat.

- Skirmish módban. Ebben az üzemmódban, akkor igazán kipróbálni a kezét. Találkozik egy ilyen helyzetben, mint az egyik ellen. A cél -, hogy elpusztítsa annyi ellenséget.

- Munkahelyi háború módban. Ebben a módban, akkor meg kell, hogy túlélje a szakma egy hatalmas csata. Itt van a barátaival az oldalán a Csendes-óceán és az európai fronton. Az Ön feladata az, hogy bizonyítani, hogy te vagy a legerősebb. Ez a mód tekinthető a legerősebb hősök a Sky online.

- Raid Mode. Mód razziák játékosok együtt négy csapat négy. Ebben a módban a cél - a lehető legnagyobb mértékben, hogy pontokat a csatában, hanem, mint az ellenfél. Azt is játszani a barátaival szemben kampányok a számítógép is. Ha eléri a győzelem ebben a csatában, akkor jogosan tartja magát a bajnok a játék Heroes in the Sky Online.

Attól függően, hogy melyik oldalon Hősök in the Sky játszunk, akkor a következő összetevőkből áll:

1) fasiszták . Ön képes lesz arra, hogy használja az öt ága a repülőgép. És más ágai repülőgép: Németország, Olaszország, Japán, Gunner és Bomber. Ezeket a repülőgépeket tekintik prémium.

2) szövetségesek. Használhatja az öt ága a repülőgép. A prémium osztályú repülőgép-szövetséges közé tartozik: a Szovjetunió, Anglia, USA, Gunner és Bomber.

Üdvözöljük a második világháború!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more