Könyvjelzők

Heroes of Gaia

Alternatív nevek: Heroes of Gaia

Ez a stratégia - újabb remekmű Aeria Games. Sok játékos azt mondják, hogy a játék Heroes of Gaia sok köze van a kedvenc játékosok sorozat tanítványai, de valójában ez a projekt saját egyéni és egyedi varázsát. A játék nagyon érdekes, és képes az első perctől csábítják Önt a telken. Gyönyörűen kivitelezett grafika nem tud, de csodálni és minőségi játék csak megduplázza örömére. Röviden, ha úgy tetszik, stratégiai játékok online, akkor ez a játék -, amire szüksége van.

A Heroes of Gaia online akkor képes lesz arra, hogy új földeket, és elfog őket, ahogy építik a kastélyokat és épületek. Épített a forrásokat rendszeresen, hogy a profit, akkor is, ha nem lesz a játékban. Ön képes lesz arra, hogy gyűjtsön forrásokat után azonnal adja be újra a játékot. Meg kell építeni a birodalmat, hogy egyetlen állapotát. Azaz, a hát nem lesz egy nagy hadsereg, és az összes vívmánya lesz, kizárólag az Ön személyes érdemei. Légy óvatos és bölcs harcos, mindig megpróbálja a legjobban megközelíteni az ellenséget. Meg kell kötni a békeszerződések és a szövetségek, a harcot, és harc ellenségei - összes kedvéért egy nap rólad beszél, mint a legtöbb bátor és hatalmas császár.

Ez egy online játék, de azért, mert akkor már kell készülnie arra, hogy a Heroes of Gaia regisztráció kell majd kezdeni. A játék felülete még nem alkalmas az angol nyelvű felhasználók számára, de megzavarja ezt a tényt nem - ellenőrizzék a játékot, annyira egyszerű, hogy Ön képes lesz arra, hogy kitaláljuk, sőt segítsége nélkül a szótár, beleértve a kitöltött jelentkezési lapot. Ne feledje azonban, hogy a meccs előtt, akkor meg kell, hogy töltse le és telepítse a Unity Web Player, ami tovább segít, hogy játszani, minden gond nélkül közvetlenül a böngészőből.

Először regisztráció, nyomja meg a "Plat szabad», amely alján a játék képernyőjén.

Előtt megnyitja a regisztrációs űrlapot, töltse ki, hogy, akkor elkezdi játszani Heroes of Gaia. Kövesse kéri a rendszer, és töltse ki az összes mezőt a sorrendben (meg kell adni a nevet és jelszót, hogy belépjen az irodába, és írja le a címét egy elektronikus doboz).

Ha akarod, akkor elkerülik a regisztrációs folyamatot, engedélyezett projekt adatait felhasználva az oldalt a Facebook-on. És ha ezt legalább egyszer már játszott a játék Aeriya, akkor nem kell egyáltalán regisztrálnom - végeztél ezzel még az első találkozó a projekt.

Mielőtt elkezdené a játékot Heroes of Gaia, meg kell választani a játék szerver. A fő feladata - a szivattyú és fejlesztése a karakter, hogy győzelmi pontot. A játék több nagy versenyen karakterek:

Az emberek.

Elves.

Orkok.

Undead.

A projekt várja több mint 40 millió játékos a világon. Siess, és bizonyítani magukat a csatatéren. Lehet csinálni most, mert játszani Heroes of Gaia INGYEN!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more