Könyvjelzők

Heroes of the Realm

Alternatív nevek: HotR

Game Heroes of the Realm - böngésző alapú stratégiai játék kereskedés. Alkotók a játék megadja a lehetőséget, hogy a világ a fantázia karakterek, hogy szükségünk van a királyságot. Létrehozása, ami a fő cél a játékban.

Ha úgy dönt, hogy játszani Heroes of the Realm kérjük, győződjön meg arról, hogy a rendszer követelményeinek a játék Heroes of the Realm paramétereivel a számítógép. Alapvetően, a gép púpozott paraméterek nem kötelező, de mégis:

• processzor sebesség - 2 GHz-es

• RAM - 1 GB

• merevlemez - Legalább 2 GB

• internetkapcsolatra.

Annak biztosítása, hogy minden jól megy, akkor elkezdik tervezni a játékot. Heroes of the Realm regisztrációs szép nem bonyolult, de ehhez tanácsadás őszinte data

1. Belépés a hivatalos honlapján a játék Heroes of the Realm,

2.. válaszd rész - kezdj el játszani,

3. előtt, akkor a választás az egyik szerver,

4.. után válassza ki a szervert meg kell adnia adatait, ha már regisztrált - úgy dönt, az ablak jelölt "free to play", és a fiók létrehozása,

5. adjon meg egy nevet fogja használni a jövőben,

6. adja meg címét a jelenlegi e-mail címre;

7. gondolni, és írja le a jelszót, amely hat és tizenöt karakter

8. Ismételje meg a jelszót, és nem adja meg a jelszót, mint sehol máshol,

9. Válasszon egy biztonsági kérdést,

10. írja a választ a fenti kérdésre, emlékszem rá,

11. adja meg, aki elmondta, hogy a játék,

12. Jelölje ki, ha szedi a játékszabályokat,

13. jelölje be, ha már megvalósult tizenhárom év

14. érintse meg a - ingyenesen.

Most te vagy a játékban. És meg kell, hogy legyen az Úrnak, és építeni a királyságot.

A Heroes of the Realm, akkor játszani bármilyen karaktert, és azért vannak itt, mint 350.

Game Heroes of the Realm Online kínál a birodalmakat

• Venizin;

• Kiriti;

• Adriago.

Venizin - van termékeny föld és a jó idő, így a bőséges mennyiségű étel és a jólét. United Birodalom szerte a kontinensen. Aktívan gyűjti a katonai erő, amely egyesíti a kontinens újra.

Kiriti - ez királyság jött létre a harmadik herceg birodalom Venizin. Vannak hatalmas forrásai érc. Arra törekedniük, hogy hozzon létre egy birodalmat újra.

Adriago - jött létre a második herceg a birodalom. Vannak jó források mágikus követ a földről. Készen áll, hogy megbosszulja két fiútestvére árulásért.

Feladat, hogy újjáépítsék az egyik birodalmak.

Heroes of the Realm Online lehetővé teszi, hogy tárcsázza a hadsereget, hogy javítsák a teljesítményt, mint a védelmi megmentse a királyságot a támadó ellenséges erők. Ahogy építeni a királyság a zárat.

HotR játék egy játék, egy primitív stílusú grafika anime, és sajátos, de a megfelelő hang hatású. Bemutatta meglehetősen egyszerű csata, de ez nem fontos. Miután a játék lehetővé teszi, hogy észre a legváratlanabb átgondolt stratégiai elképzelések.

Lásd magad. Töltse ki a játék, Heroes of the Realm, és akkor elégedett lesz.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more