Könyvjelzők

Heroes Of The Sword

Alternatív nevek: Heroes Of The Sword

Heroes A A Sword Online - ingyenes böngésző alapú multiplayer játék csaták valós időben. Az ellenfelek élni játékosok. A szerepe egy harcos találja magát a város repülő szigetek, ahol megmutatja magát teljes pompájában. Mozgás fel a játék térképet, akkor el fogja pusztítani az ellenséget az utat, amely egyenlő vágy, hogy vágynak a halál. Mellett számos játék tele feladatokkal. Feladatok adni a lehetőséget, hogy pénzt keresni vásárolni fegyvereket és időszakokban. Ebben az RPG lesz meghódítani szint után szint, feltárása mindegyik, és idővel egyre erősebb. Game Heroes of Might ad lehetőséget, hogy egy igazi hős, ezért ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget!

Érdekes, próbáld meg lejátszani Heroes A A Sword is, mint egy vendég. Ez azt jelenti, anélkül, hogy egy fiókot. De ebben az esetben, az eredmények nem kerülnek mentésre. Ha azt szeretné, hogy továbbra is a megkezdődött üzleti igény Heroes A A Sword regisztrálását, azt kell mondanom, nagyon egyszerű és gyors. Meg kell tölteni néhány területen speciális formában: játékos nevét emeyl, jelszó, ismételje meg a jelszót, a születési dátum. De először ki kell választani a kívánt karakter irányítani. Ne feledje, hogy a regisztráció elfogadja a szerződés feltételeit. Tehát célszerű előre olvasni a szabályokat. A rendszer követelmények nem aggódni, mert a projekt nem teljesen kitalált ebben az ügyben, és a játék akkor kell a legtöbb hétköznapi átlagos számítógép konfigurációt. Áttekintés csatlakozni a World Wide Web. Internet tényleg csodákat, és akkor ül otthon, tudja, hogy belevetette magát az izgalmas légkörbe Rubilovo, átélni minden din érzések, amely képes megtapasztalni egy igazi harcos.

Heroes A A Sword fog játszani, fegyverekkel. Azonban, ellentétben a hasonló böngészős játékok, golyó típusok hiányzik. Ahhoz, hogy a játékos kap csak szélű fegyverek. Azaz, kard, fejsze, kalapács, klub, syurikeny. Az elején, akkor lehetőséget kapnak arra, hogy képzést, hogy megértsék, hogyan kell kezelni a fegyvereket. Szintén elérhető fegyvert használni varázslatok és tárgyak. És ez az, hogy válassza ki, és testre meg tudod csinálni! Látogatás egy kovács, veszel egy hatalmas fegyver, és ha sikerült, hogy a torony a mágia itt is kap a különböző mágikus tárgyak és varázslatok (szél, víz, tűz, villámcsapás és a halott).

Játék közben hős szivattyúzzák és fejleszti. A profil egy értékesítési pont elérése a készségek harcos. Paraméterek, mint a gyorsaság, a védelem, az egészségügy, a mágia, az erő és a szerencse általában javul.

Igen Heroes A A Sword játék - a világ forrongó kaland olyan világban, ahol veszély leselkedik minden oldalon . Miért csak csatározások között elszánt ellenfelek az arénában. Teszi a különböző játék és a jelenléte több módja van: egyéni, faltól falig, vagy elfog a zászló. Kipróbálhatja magát mindegyik! De emellett emlékezetes harcok, Heroes A A Sword Online képes büszkélkedhet, amelyek egy speciális beszélgetés, ahol az emberek találják magukat, mint kellemes társak, így a és őszinte társait. Minden résztvevőnek joga van, hogy írjon chat-üzeneteket, hogy kifejezzék véleményüket bármely kérdésben.

Kedves rajongók az izgalom, meg fogja találni sok érdekes dolgot. A legfontosabb dolog - biztosan megy a cél, kövesd az utat, az újonc a tapasztalt harcos, és kap egy csomó kellemes érzelmek. Mi csak kívánunk sok szerencsét, és kellemes élmény!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more