Könyvjelzők

Valhalla hősei

Alternatív nevek: Valhalla hősei

A Heroes of Valhalla a műfajok nagyszerű keveréke

A

Heroes of Valhalla még nagyon friss, és aktív fejlesztés alatt áll. Ez azt jelenti, hogy holnap a játék eltérhet a ma láthatótól. De már most nyugodtan kijelenthetjük, hogy a stratégia és a toronyvédelem több műfaja itt összefonódik. Skandináv stílusú dekoráció, vikingek, mitológiájuk és hősök.

Játékmenet

Itt minden nagyon egyszerű, a Heroes of Valhalla játék kezdetekor egy fekete holló fogad majd, aki bemutatja a játékot. Itt még nincsenek bemutatkozó videók vagy történetek. Mint ahogy nincs választási karakter vagy faj. Egy kis falut kezelni kell, fejleszteni, épületekkel felépíteni és megvédeni. Az egész játék interaktív a falu védelme. De ez a védekezés nem egyszerű, itt nincsenek seregek, legalább nincs ostromfegyvered, csak erős hősök és védekező tornyok.

Meg kell szervezned és fejlesztened kell városod toronyvédelmét az ellenséges támadásoktól. Minden támadást magad kezdeményezel, és a hősöket is védekezésbe állítod. A hősöket irányíthatod, és a védelem közé helyezheted őket a csatatéren. Ne felejtsd el a tornyokat építeni és fejleszteni, ezek automatikusan megtámadják az ellenségeket, amikor elérik a torony támadási zónáját.

A

Heroes a fő, ma védekező csapattípus. A védekezésben legfeljebb 4 hős lehet. Különböző szakterületeken érkeznek:

  • Berserker sok közelharci sebzést okoz
  • Archer nagy távolságú sebzést okoz
  • Knight kis sebzés, de magas védelem
  • Axeman átlagos sebzés és átlagos védekezés

Amint támadást kezdeményezel, a hősök kilépnek a kapun, és szembefordulnak az ellenséggel. Elküldheted őket különböző csoportok elfogására, vagy a város főkapujánál hagyhatod őket a maximális védelem érdekében. Mert ha bedől a kapu, az egész falu eldől. Javasoljuk, hogy alaposan gondolja át a védelem szakaszait.

Egy tanács: a korai szakaszban építsen védekező sáncokat, és állítsa szintbe azokat. Minél magasabb egy ilyen szerkezet szintje, annál magasabbak a találati pontjai, és annál nehezebben tudja legyőzni az ellenség. És közben íjjal is lőhetsz rá, vagy kövekkel töltheted meg. Kérjük, vegye figyelembe, hogy vannak különböző típusú tornyok is, amelyek erőssége, sebessége és támadási területe eltérő. Új típusú tornyok nyílnak meg, ahogy az ellenségek hullámai elpusztulnak. Ezenkívül minden hullámért értékes jutalmakat kap a hollótól. Ez lehet arany vagy erőforrás, vagy a hősök megidézésének szarvai, mind a legendás, mind a hétköznapi. Ellenfelei minden szakaszban fejlődni fognak és fejlődni fognak. Ez azt jelenti, hogy javítanod kell a védekezéseden és fejlesztened kell a hőseidet. Ügyeljen az ellenséges csapatok típusaira. Vannak katonák, akik átugranak akadályokat, vannak íjászok és számszeríjászok, és vannak közönséges közelharcosok.

Töltse le ingyen a Heroes of Valhalla alkalmazást, és kezdjen el játszani a számítógépén egy Android emulátor segítségével. Végül is ezt a stratégiát okostelefonokra fejlesztették ki.

Úgy tűnhet számodra, hogy a játék nagyon egyszerű, és nincs benne izgalom, de ne felejtsd el, hogy ez még mindig béta verzió, és egy hét múlva a fejlesztők hozzáadhatnak valami újat és vicceset.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more