Könyvjelzők

Roxfort öröksége

Alternatív nevek:

Roxfort Legacy szerepjáték a Harry Potter univerzum alapján. Itt kiváló minőségű 3D grafikát láthat. Minden karakter jól hangzott. A zenei kíséret a varázslófiúról szóló híres filmciklus stílusában készült.

Mielőtt elkezdené, keresse fel a karakterszerkesztőt, és találjon ki egy nevet hősének. Ezt követően olyan képzést talál, amely nem fog sok időt igénybe venni. Ezután elkezdheti játszani a Roxfort Legacy-t.

Ha ismeri a művek ciklusát, amelyen sok filmet forgattak, sőt több játék is megjelent, akkor könnyen kitalálhatja, miről fog mesélni ez a játék.

A Roxfort egy iskola a varázslathoz tehetséges gyermekek számára. De nem elég csak varázslatos hajlamokkal születni, ahhoz, hogy varázsló legyél, sok mindent meg kell tanulnod:

  • Sajátítsd el a bájitalkészítés művészetét
  • Tanulj varázslatokat, és készítsd el a sajátodat
  • Sajátítsd el a seprűrepülés készségét
  • Kutatás és barátkozás mágikus vadállatokkal
  • Fedje fel egy komor roxforti épület titkait
  • Válassza ki, hogy az iskola melyik közösségében szeretne tanulni
  • Keresd meg saját egyedi varázspálcádat, amely a legjobban fedi fel képességeidet

És sok más érdekes tevékenység vár rád ebben a játékban. Varázslónak lenni nagyon szórakoztató, bár néha nehéz lehet.

Kronológiailag az itt leírt események 1800 években játszódnak, jóval azelőtt, hogy Harry Potter megérkezett ebbe a híres iskolába tanulni.

A főszereplő diák kezében van az ősi titok kulcsa. Fejtsd meg, amire szükséged lesz, mert ha ez nem történik meg, halálos fenyegetés fog lebegni a világ felett.

A játék egy hatalmas nyitott világban játszódik, amely nem korlátozódik az iskola területére. Fedezzen fel mindent a környéken, utazzon át a tiltott erdőn, Roxmortson, Roxforton és a környező vidékeken.

Válj igazi varázslóvá vagy varázslónővé, ha elsajátítod e mesterség minden bölcsességét. Próbálja megfejteni az ősi rejtélyt, amelynek kulcsa a kezedben van. Akadályozza meg a varázslatos világ és minden lakójának halálát.

Tanulja meg, hogyan kell gondoskodni a tündérállatokról. Ennek jutalmaként például repülhet szárnyas lovakon és így tovább.

Nézze meg, hogyan éltek a varázslók abban a korszakban. Nem volt olyan egyszerű, mint gondolnád. Azokban a napokban sok veszélyes lakos élt Roxfort területén, amelyek közül néhányat meg kell küzdened minden mágikus erővel és képességeddel. Legyen győztes a sötét varázslók, goblinok, trollok és más lények között, akik megzavarják a mesevilág lakóinak nyugalmát. Ehhez a lehető leggyorsabban el kell sajátítani a harci varázslatokat, amelyek közül néhányat ma tilos használni.

Kommunikáljon az iskola többi lakójával, találjon köztük új barátokat és teljesítse a feladatokat, kéréseket.

A Roxfort Legacy ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a fejlesztők hivatalos webhelyén.

Telepítse a játékot most, hogy elsajátítsa a varázslat összes trükkjét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more