Könyvjelzők

Szent-háború

Alternatív nevek: Szent háború

Középkori vallás és a hűséges fanatikusok, a keresztes háborúk és a konfrontáció az egész nemzet - nem könnyű a valóság szent háború online. Nincs olyan hely, a hitehagyás, vagy a gyávaság, minden úgy történik, Isten nevét, és az ő engedélyével ...

Online játék szent háború hozzájárul a böngésző-alapú szerepjáték játék középkori téma. Sikeres és győzelem az ellenség, akkor kövesse a hit a vallás, amely elfogadja a regisztráció során. Mellett a globális választás - vallási status (Knight katolikus-muzulmán szaracénok és pogányok), regisztrációs szent háború játék megköveteli, hogy eldöntse, hogy milyen világban szeretne élni - a meghívott hat. Nos, akkor a sokkal prózaibb -, hogy hozzon létre egy egyedi nevet, adja meg a címet a jelenlegi e-mail fiókot, elfogadják üzletszabályzat és a regisztrációs e szent háború vége.

Mivel a hős választották automatikusan (szent háború online regisztráció már nincs helye a szabad választás, mint olyan), hogy ez egy egyedi, és hogy az egyes funkciókat nem fog sikerülni.

Szent háború online játék, amelyben minden sor között, az ellenzék képviselőit, az egyik faj - az emberek között. Követői a különböző vallások (kivéve a fanatikus odaadás) különböző egyéni készségek és képességek, a katonai fegyverek és lőszerek. Ezt követően, a tapasztalatszerzés és a kereső aranyat, meg lehet vásárolni a karaktered új páncélt, pajzsot, fegyverek és felszerelések. Ezen túlmenően, a boltokban még mindig egy csomó dolog - a harci mének mágikus elixír.

Szent háború online játék széles skáláját kínálja a küldetést, hogy menjen, és megoldani számos játékban problémáit. Természetesen a fő mottója az intézkedések bármely Érdemrend lovagja van, hogy saját. Legalábbis ezt kell törekednie. Lehet, hogy a megrendelést nem azonnal hatalmas és dicsőséges, de türelem. Játssz szent háború szüksége szakaszában, belenézett ellenségek, megoldása azonnali problémák, a coaching készségeket. Ami az utóbbi pont, jó, hogy gyakorolja a saját területükön, hogy a bányászati ​​források, és kapcsolja be a szerény hajléka egy fenséges kastély méltó vezetője a sorrendben.

A kivonat forrásokat nem kell semmi különöset, csak aktívan játszik a játék online szent háború. Lehet, hogy néhány játékos rablás és testi sértés - ki a hagyományos módszerek, de itt vannak jogos. A felület speciális funkciók - "Támadás", "zsákmány", "támadás". A játékot szent háború online kényelmes az a tény, hogy lehet választani a szintre, az ellenfél - ez ad egy listát a jelöltek, amelyek megtámadják. Ezen kívül van egy határidő, és képes lesz azonosítani támadásokat.

De nem feltétlenül keresnek rablás - menjen dolgozni, vagy lesz egy zsoldos szolgálatot szerződéses csaták. Elérhető a játékosok fogadási játékok és fogadások.

És hol van az a hely, vallás, kérdezed? A harcok PvP - válaszolunk! A rendezett csata - a megrendelés és a rend, akkor ez az, ahol a forró harc, odaadás és megvédeni ideológiájuk. Bouts formátumban párbajok a teljes rend határozza meg a győztes.

Meg kell jegyezni, hogy a szent háború játszanak eleinte úgy tűnik, nudnovato helyen, valószínűleg annak a ténynek köszönhető, hogy mielőtt a játékos nem jelent kihívásokat, és nincs helye a történet küldetések. De van még valami, ami hordozza nem kevesebb - és az egyedülálló szelleme középkori lovagiasság, a lehetőséget, hogy kifejezzék magukat különböző alakúak lehetnek (a harcos, a prédikátor), és természetesen, rengeteg harcolni a közös ügy.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more