Könyvjelzők

otthoni világ 3

Alternatív nevek:

Homeworld 3 a népszerű térbeli valós idejű stratégiai sorozat folytatása. A grafika javult az előző verzióhoz képest. A hangjáték és a zenei kompozíciók kiválasztása továbbra is kifogástalan.

Ha ismeri a ciklus játékait ebből a részből, akkor nem árt, ha végig kell mennie a képzésen, és megismerkedhet a kezelőszervekkel való interakcióval. Ha nem vagy kezdő, és már játszottál a sorozat korábbi projektjeivel, akkor ez a lépés kihagyható, mivel a változtatások kisebbek.

Mint korábban, a játékosoknak egy hosszú és nehéz utazásra kell várniuk szülőbolygójukra az űr szakadékán keresztül, sok veszéllyel teli.

A nehéz út leküzdéséhez szüksége van:

  • Fedezze fel az űrt útközben hasznos források után kutatva
  • Tanuljon meg új technológiákat
  • Hatékony űrflotta építése
  • Pusztíts el minden talált ellenséget

A lista nem teljes, és csak a fő tevékenységeket tartalmazza.

Az előző részekhez hasonlóan az Ön flottájának alapja az anyahajó, amelyen a tudományos részleg található, a gyárak mindennek a gyártására, amire az utazás során szükség lehet, valamint a raktárak értékes erőforrásokkal.

A legelején elegendő szondát kell építenie ahhoz, hogy ásványokat keressen a közeli bolygókon. Ezt követően katonai és kutatóhajókat építhetsz majd.

Legyen óvatos, az ellenség közelebb lehet, mint gondolná.

Az ellenséges flotta legyőzése után ne rohanjon azonnal továbblépéssel. Fedezze fel az ellenséges hajók maradványait, és reprodukálja az így kapott technológiákat. Frissítsd és frissítsd a flottádat, és csak ezután menj a kapukhoz, hogy mozogj az űrben.

Ha nem így tesz, túl gyenge leszel az előtted álló veszéllyel szemben.

Lehetőséged lesz tetszés szerint módosítani a legyártott hajók kialakításán. Tedd legyőzhetetlenné flottádat.

A játék az előző részekhez hasonlóan ciklikusan fejlődik. Elhaladsz a kapun, belépsz a tér új szektorába, javítod a flottát, és továbbmész, útközben elpusztítva ellenségeidet. Ebben a folyamatban a legfontosabb az, hogy ne rohanjon, nehogy lemaradjon semmi fontosról.

A hadicirkáló kapitányok mindegyike egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkülönböztetik őket másoktól, és hatással vannak a parancsnokságuk alatt álló összes kisebb hajóra.

A harcrendszer meglehetősen összetett. Használj különféle taktikákat és stratégiákat a győzelemhez.

A Homeworld 3 játéka még érdekesebbé vált.

Ebben a részben elhagyott óriáshajókat találhat. Használd őket ellenségek lesre, és hasznos források ellenőrzésére. Ne feledd, ebben az esetben nincsenek apróságok, minden talált közelebb hozza az utazás célját.

Fejezd be a kampányt, hogy harci tapasztalatokat szerezz. Ezt követően, ha akarod, harcolj más játékosokkal a világ minden tájáról internetkapcsolat segítségével.

Homeworld 3 letöltés ingyen PC-re, sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a hivatalos weboldalon vagy a Steam portálon.

Ha segíteni akarsz az űrmissziónak, hogy elérd a célját, jobb, ha azonnal elkezded a játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more