Könyvjelzők

Hoppenia Online

Alternatív nevek: Hoppeniya, Hopen

Hoppenia Online - ingyenes böngészős egy fantasztikus játék, amely egyesíti a stratégia és a kezelő. Egy új, titokzatos világot, amely megnyitja az Ön számára, hogy online játékhoz Hoppenia, akkor a saját lakóhelye, feltölti a mágikus háziállatok, amely gondoskodik, harcolni, és működjenek együtt a többi játékossal. Ha játszani Hoppenia számítógépnek meg kell felelnie az alábbi minimális rendszerkövetelmények:

- Processzor: P4/Celeron 1.. 2 + vagy Athlon MP / XP

- Legalább 512 MB memória (optimálisan 2GB)

- Direct 3D kompatibilis videokártya

- Adobe Flash bővítmény (v. 10-ig. xx)

- Internet csatlakozás

Az ajtó ezt a csodálatos világot nyit meg Hoppenia regisztráció. Először Hoppenia játszani, nem kell, hogy töltse le és telepítse a játék kliens. Vegyél részt a játékban bevezetése szükséges Hoppenia következő adatokat:

1) Egy erős jelszó

2) E-mail (ez valójában létezik)

3) Kereskedelmi név a karakter, akinek akkor lesz játszani

4) a kód

Hoppenia regisztráció befejeződött, és nyomja meg a Play gombot. Üdvözöljük uszály a konfliktus az élet és a Keepers Guardians tűz kiválasztása után a helyzet az egyik fél.

Keepers élet hisznek a hatalom a tudományos folyamat, ezért meg kell fontolni a jelentősebb technológiák fejlesztésének. Ha nem kellett harcolni, ők élvezték a nyugodt életet a szigeteken.

Guardians of Fire álma gyors meghódítása a szigetcsoport. Úgy vélik, hogy az erő alkalmazása is átveheti az irányítást felette mindent, és nem szűnik meg gyakorolni támadásokat nioluni.

Általában online játék Hoppenia osztja karakter két típusa van:

1) CAEP

2) Nioluni

Te meg ez a világ formájában Sayera. CAEP házigazdák varázslatos állatok - nioluni. Kezdő CAEP joga, hogy válasszon egy kisállat egyet, de a játék során a számát, természetesen növeli. Háromdimenziós csaták ebben a játékban elérhető, segítségével folytatják nioluni, mivel ezek a gladiátorok. Battle előforduló egymás között Sueur, az úgynevezett versenyek. Ön részt vesz versenyeken elemek, kezdő és tapasztalt fiatal Sayera. Mivel mi beszélünk rendszer PvP, meg kell említeni, hogy a játék, néha meg kell, hogy vegyenek részt a harcban NPC-k, amelyek szintén lakói a virtuális világ Hoppenia.

Nioluni - olyan állatok igénylő gondnokság a mecénások. Vannak jellemző paraméterek állatok állóképesség (összeg), mozgékonyság (mobilitás, gyors reagálás a sztrájk), pontosság (képes megjósolni a viselkedését az ellenség), az erő (fizikai komponens, amely felelős a hatalom stroke), bölcsesség (lehetővé teszi, hogy megfelelően használja varázslatok a csatában) . Milyen állat kíván választani, akkor azt maga előnye és hátránya, mert minden típusú a fenti jellemzők lettek kifejlesztve, hogy a kisebb-nagyobb mértékben. A játékban Hoppenia jelen

- Bears

- Wolves

- Tehén

- Monkey

- Tigers.

Kényelmes medvék néha úgy tűnik, lusta. De hogy azok dühös, gondatlan ellenfél szó szerint arra fog törekedni, ötödik szöget. Vastag bőr egy medve nem sérült semmilyen fegyvert, és hihetetlenül erős ütések hogy jobban érezzem magam nem teszt.

A fő előnye a farkasok figyelembe agility. A csatában, nagyon nehéz, hogy a farkas kárt. Alien nekik kegyelmet, és tudják, hogy a munkájukat.

Wise tehenek elérte mély ismerete a mágia, így segítségével képes elpusztítani bárki az útjába.

Gyors majmok képesek visszaverni a legtöbb támadás. Ezek a mesterek használata pszichológiai támadás, mert a dulakodás során, még mindig sikerül gúnyolja az ellenséget.

Tigers olyan szívós, hogy továbbra is harcolni, annak ellenére, hogy a vérző sebet. Azonnal villogó düh segít tiger alkalmazott pontos és halálos ütéseket.

Minden nioluni él a templomban. Ha adsz nekik, vonattal vagy csak kommunikálni. De előfordul, hogy csökkenteni kell a nioluni Kórház (helyreállítása egészségügy). Történik, meg kell küldeni az állat a Tower vagy a Magic Academy (a tanulás trükkök és fizikai).

A játékot online is Hoppenia az ilyen helyeken

- Residence

- Az adventista

- Barlangok.

Residence - a személyes tulajdon, ahol a fő épület egy kastély. Ezen kívül számos más épület különböző célokra. Például halászati ​​kunyhó a halat vagy a mezőgazdasági a terménynek. CAEP is, ha időnként egy kis kitérőt, hogy figyelemmel kíséri a lezajló folyamatok területén vagyonát.

Adventista City - a főváros Hoppenii. Itt található aréna, árverés, városháza, ház mester szoba áll rendelkezésre, hogy az összes klánok Sueur. Például, panaszt tehet a város, hogy vegyenek részt a harcban történt az arénában.

Út vezet át a városon a barlangok. Itt már nem csak a győzelem a vad nioluni hanem egy kis értékes dolgokat.

Hoppenia online játék a következő forrásokat:

- Diamonds - a legértékesebb. Ezek segítségével aktiválja a különböző prémiumok.

- Arany - alap pénzegység, lehetővé teszi a vásárolni kívánt árut.

- Építési anyagok - fa, kő és agyag. Lehet kapni csak a Kereskedelmi Kamara.

- Élelmiszer etetésére nioluni (gabona, hús, hal, stb

Kezdj el most, és szavazati magukat előnyöket Hoppenia. Akkor határozottan, mint egyszerű és elérhető felületet a játék. A háttér-információ segít ki a nehéz időkben. És a használata a javasolt áttétel rendszer, hogy a játék még érdekesebb. Miután játszott a barátaival meghívott lesz sokkal könnyebb és izgalmasabb!

A játékot online Hoppenia is mozog a szinteken. Először hozzászoktatni, add telek feladatokat. Tovább növeli a szint fogja értékelni az élményt. Kedves játékosok, minden egyes új szintre hozza a maga előnyei, ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy lépjenek előre, hogy kap egy lehetőséget, hogy élvezze, és büszke az eredmények!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more