Könyvjelzők

lófarm

Alternatív nevek: lófarm
A

Lófarm igazi ranchernek fogja érezni magát. Ha szereted a tanyasi játékokat és rajongsz a lovakért, ezt a játékot mindenképpen érdemes játszani. Ezen kívül a játék gyönyörű rajzfilmes grafikával rendelkezik.

Amikor elkezd játszani a Horse Farm játékkal, egy nagyon apró farmot kell kapnia, amelyet virágzó vállalkozássá kell alakítania. Később számos lófajtát vásárolhat majd a tanyájába. Például apró skót pónik, arab lovak, hannoveri, appaloosa és más fajták a világ minden tájáról. Vásárolhatsz néhány lovat játékon belüli pénzért, a legritkábbakat pedig feladatok elvégzésével szerezheted be. Nem fogsz unatkozni játék közben, itt van egy rövid lista, hogy mit kell tenned:

  • Kövesd a táblát, és végezd el a rajta megjelenő feladatokat.
  • Építsen istállókat, kabinokat és istállókat.
  • Kávézó és tematikus túrák építése a tanyalátogatók számára.
  • Testre szabhatja istállóit ízlésének megfelelő dekorációval és berendezéssel.
  • Vigyázz a lovaidra.
  • Építsen új istállókat, és frissítse a már meglévőket.
  • Szerezzen be a lehető legtöbb lófajtát a tanyáján. Biztosan vannak köztük olyanok is, amelyekről a játék során fogsz először megismerkedni.
  • Hozzon létre egy tenyésztési állomást, amely lehetővé teszi különböző fajták keresztezését, hogy aranyos csikókat kapjon, amelyek megjelenése és tulajdonságai mindkét fajtától örököltek.
  • Legyen egy lovasakadémia alapítója.

Most egy kicsit többet mindenről. Ahogy a fenti listából megértette, Ön nem csak egy tanyába került, ahol lovakat tenyésztenek eladásra. A modern tanyák hatalmas szórakoztató vállalkozások, amelyek nyitva állnak a látogatók előtt. A nagyszámú ló tartása költséges, ezért ügyeljen a látogatók számának növelésére. Építs számukra érdekes látnivalókat, szuvenírboltokat, éttermeket és kávézókat, ahol enni is lehet, ez pénzt fog hozni. Nagyon nehéz lesz irányítani azt a hatalmas tanyát, amelyet egyedül építesz fel, bérelj munkásokat, de ne ragadj el túlságosan, mert fizetni kell. Új épületek kialakításakor válassza ki a csempék színét és a belsőépítészetet kedvére, adja meg egyedi dizájnját.

Más játékosok nélkül unalmas lenne. Ezért idővel felkeresheti a szomszédos farmokat, részt vehet versenyeken, kommunikálhat, árut kereshet és cserélhet a szomszédokkal. Lehetőség lesz segítséget kérni, de ne felejtse el saját maga segíteni a többi játékosnak, ha kérik. A fejlesztők próbálnak szórakoztatni téged. A játék fejlődik, rendszeresen megjelennek frissítések új látnivalókkal. Hozzáadott lófajták. Vannak tematikus versenyek. A játék ingyenes. De ha azt szeretné, hogy valódi pénz elköltésével gyorsabban fejlődjön a ranchja, akkor a játékmenetet egy kicsit könnyebbé és élvezetesebbé teheti saját maga számára, valamint megköszönheti a fejlesztők munkáját.

Lófarm ingyenesen letölthető, itt, az oldalon található linkre kattintva tudod letölteni.

Aranyos lovak várnak rád ebben a szórakoztató játékban, kezdd el most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more