Könyvjelzők

Hounds

Alternatív nevek: Hounds

Hounds - multiplayer számítógépes játék a harmadik személy, ebben a thriller műfaj. Game Hounds létrehozott koreai stúdió, különösen a szurkolók heves harcok a földönkívüli lények. Amelyek nem adnak a normális élet. Itt van egy katonai csoport, amely az első, hogy jöjjön a támogatás a polgárok.

Nézzük nem vesztegeti az idejét, és egyenesen a színpadra, ismerős minden játék, hozza létre a fiókot a játék. Game Hounds regisztráció, mint minden számítógépes játék, nem sok erőfeszítést, és nem ad problémákat. Standard:

  • Írjon egy e-mail cím,
  • Invent, és írja le a jelszót.

, És találja magát egy olyan világban, a sötétség és a horror. Először a játékot Hounds, akkor létre kell hozni a karaktert. Alapvetően, ha van egy szabványos egyenruhák és felszerelések. De ez egy plusz, az egész játék, meg lehet változtatni a megjelenését és fegyverek, egészen apró részletek. A játék lehetővé teszi, hogy ingyenes Hounds ilyen funkciókat.

Lesz egy óriási a választék a fegyverek és felszerelések általában. A karaktered tud harcolni egyedül egy csapat, amely megkönnyíti a játék, de nem sokkal.

Mivel a játék Hounds Online a társa a játék is a barátod a valós világban.

A gyártók gondoltak a leglelkesebb rajongók a harci szörnyek több játékmódot:

  • Single módban
  • Szövetkezet;
  • Scale csaták,
  • Az online lövöldözős,
  • Pusztítsd főnökeik.

Egy mód - a látványos csatában, az idegen lények egyedül. Elég bonyolult folyamat.

Szövetkezet - küzdelem vállvetve a barátokkal. De egyre több és ellenfelek, ami nem sokkal könnyebb harccsoport.

Nagyszabású csaták - A csata folyik közvetlenül a város központjában, ahol minden nyüzsögnek a szörnyek, és van egy csomó a szövetségesek.

Az online versenyzők - ismeri a játékosok rezsimek elleni küzdelem az idegenek.

Megsemmisítésének főnökök - külön kezelés tetején, lehet, hogy nem működik mindenkinek. Csata a hatalmas és erős vezetői idegen lények.

Az összes ez a játék egy hatalmas plusz, van egy hátránya. Mivel a játék a harmadik személy, akkor láthatjuk az egész folyamatot a vállát. A karakter, amit szinte lefedi az egész képernyőt, akkor nagyon nehéz koncentrálni, hogy mi történik a játékban folyamatban. De ez végül is megszokták.

Az alapelv a játék -, hogy mindig rengeteg fegyver.

Azt mondják, hogy a grafika a játék Hounds, szembetűnő a realizmus és a magas színvonalú. Örök szürkület, feszültséget a sarkon - meg kell mindig résen. Escape nem fog működni -, hogy mindenhol, és vágynak a halál. Rajongók nem láttam sokáig játék horror így igazi. A zene is teszi a dolgát, és teszi a borzongás le a bőrt. A játék egyre egyre akar játszani bármit ilyen.

Lehet kezdeni játszani a játékot Hounds. Csak regisztrálnod kell, és egy harcos ebben a sötét világban a borzalmak. Van egy szép játék. Sok szerencsét, hogy túlélje!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more