Könyvjelzők

Hogyan kell túlélni 2

Alternatív nevek: Hogyan lehet túlélni 2, hogyan kell túlélni 2

játék A túléléshez ajánlott a túlélés 2.

Egy korai hozzáférési játékban megjelent a How to Survive 2 a kalandos szerepjátékok műfajában. A zombi apokalipszis rajongói Hogyan lehet túlélni a 2-t? 10. 2015 platformokon:

 • PlayStation 3 és 4
 • Xbox 360
 • Microsoft Windows
 • Wii U
 • Xbox One

Miért húzza az emberek horrorot? Talán hiányoznak a szemüveg és az izgalom az életben, így keresik a módját, hogy számítógépes játékokkal segítsék fel az érzelmeket. Még a mozit sem hasonlítható össze a játéktermékekkel, mert a közönségnek egy egyszerű megfigyelő szerepét hagyja, míg a játéktáblákban a személy képes befolyásolni a helyzetet, javítani a karakterét, és a cél eléréséhez veszélyes kalandokba merülni.

Túlélni a zombik között.

Sokan ismerik a szórakozás első részének hátterét, és most letölthetik a How to Survive 2-t. Néhány év múlva a Los Riskosn-nál zombi vírussal kapcsolatos helyzet nemcsak nem javult, hanem lendületet kapott. Ha először a tudósok úgy gondolták, hogy elég gyorsan megbirkózzanak a vírusokkal, ha elkülönülnek, de most már világos, hogy elkezdődött a globális járvány.

Valaki megpróbál egyedül életben maradni, mások csoportokban gyűlnek össze. A szörnyű fertőzéssel fertőzöttek egyre nagyobbak, és egyre nehezebbé válik minden nap a túlélő, pusztuló világban túlélni, de a stabilitás és a jólét legalább egy távoli megjelenését akarja építeni. A lényeg az, hogy ne veszítsük el a reményt, és talán egy nap a nap jön, amikor megtalálható egy olyan formula, amely megöli a zombi vírust.

Louisiana-ba kell menned, de csak magadra remélhetsz. Ebben a pokoli időben szerencsésnek kell lennie, okos és okos, hogy megtalálja a biztonságos táborhelyet. Felejtsd el az iskolai cserkészeket. A fiú-természettudományi iskola nem alkalmas olyan férfiaknak, akik többé-kevésbé kényelmes életet akarnak szervezni, nemcsak maguknak, hanem barátai védelmére is.

Legyen élelmiszer, víz és menedék, és kommunikálj a különböző emberekkel, próbáld megérteni a motivációkat és törekvéseit. Nem minden élő lesz barát, mert a fosztogatás és a banditizmus mindig virágzott, és most „jogi” státuszt kaptak. Mi lesz egy találkozás egy karizmatikus idegennel, aki ígéretes támogatást és segítséget nyújt? Bízzam benne? Meg kell próbálnunk, mert biztosan jobb, mint a zombik.

játékjellemző.

Hogyan lehet túlélni a 2-et a számítógépen, akkor bővítheti a bázist, akár 16 embert vonzhat hozzá, és négy segítségével bizonyos műveleteket egyszerre végezhet. Az áthaladás során bizonyos időpontokban nagyíthat vagy távolíthat el, hogy jobban megismerhesse az eredményt.

Minden karakter hozzájárul a tábor fejlődéséhez a feladatok elvégzésével, az épületek megerősítésével, a kellékek beszerzésével, eszközök, fegyverek és páncélok készítésével. Hősöket hozhatsz létre, majd kiképezheted őket, a nehéz élet körülményeihez igazítva. A térképek véletlenszerűen jönnek létre, és a karakterek felfedezik az újonnan felfedezett területeket, egészen a New Orleans-i nyomornegyedekig.

Vedd fel azokat a tárgyakat, amelyek hasznosak lehetnek a tábor megerősítéséhez és a hős szintjének emeléséhez. A csapdákat fel kell építenie, építenie és erősítenie kell a barikádokat, a műhelymesterek készségeit, teljes körű küldetést és részt kell vennie a reidekben, és az időjárási viszonyok megváltoztatásával az életben maradhat 2 realisztika.

. Mindent megtesz, hogy javítsd az életedet pandémiás környezetben. Légy készen arra, hogy bármikor megtámadja a zombikat, fedje le egymás hátát, és akkor maradsz érintetlenül.

rendszer minimális követelmény

 • ОС: 64bit / Windows 7
 • Memória: 4 GB OZU
 • processzor: Intel i3 3GHz
 • Videók: DirectX 11 kompatibilis
 • lemezterület: 8 Gb
 • Sound kártya: DirectX 11 kompatibilis
 • DirectX 11
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more