Könyvjelzők

HullyWood

Alternatív nevek: Holywood

Nlayn játék HullyWood - ingyenes böngésző alapú szerepjáték játék, parodizálja az igazi Hollywood. Ez egy egyedülálló lehetőség, hogy megtapasztalják a csillagok életét, annak minden érdekes kilátásait és a buktatókat. HullyWood online egy sziget, ahol a házigazdák a mulatós, csipás szemű bizonyos helyzetekben, de általában a jó mozi. Itt kelések ható tevékenységek és HullyWood regisztráció teheti meg a tag. A szükséges rendszerkövetelmények és internetkapcsolat biztonságosan csatlakozni ebben a virtuális világban, tele humorral. A játék az online HullyWood igény:

1) A Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP

2) CPU Pentium 300 MHz

3) Memória 128 MB

4) videokártya kompatibilis DirectX

Regisztráció HullyWood - a gyors és egyszerű folyamat, amely kitölti a regisztrációs űrlapot, és válassza ki a megjelenése a játék karakter. Nem kell, hogy töltse le és telepítse a játék kliens. Vegyél részt a játékban HullyWood a következők szerint:

- Bevezette a karakter neve (login)

- Átgondolt és írásos jelszó

- Jelszó alátámasztja ismételt adagolás

- A megadott e-mail cím

- Tegyél egy pipa, hogy egyetért a jelen projekt

Üdvözöljük a szórakoztató online játék HullyWood! Séta az utat az egyszerű, a felső statisztikus dicsőség. Legyen a Mega Star nem olyan egyszerű, de valójában igazi! Ebben a világban a teljes megtévesztés, a gyűlölet, az irigység és a pénz hatalma éppen minden rajtad múlik. Nem szükséges, hogy pazaroltam az idegeket. Kemény munka, természetesen, nem törölték, de néha a siker a játék attól függ, hogy a megnyilvánulása hozzáértés. Beat az ellenfelek használhatja a gyors választ a helyzetre. És hadd így a tevékenységét nem mindig tisztességes, de hatékony. Csak lelkiismeretes memorizálása nagyon hosszú forgatókönyvet semmi vezet. Néha lehet sokkal hatékonyabb, mint egy váratlan csapást, mint mondják öv alatt. Szóval ne legyen túl hipochonder, ne feledje, hogy az ellenség, alkalmanként is, nem fogja kímélni. Azonban annak ellenére, hogy időről időre meg kell, hogy drasztikus intézkedéseket HullyWood online játék széles választékát kínálja, hogy egy teljes lesz a karakter a karakter. Egy elhagyott szigeten jelen:

- Superheroes

- Supervillain

Szívű, és tiszteletre méltó szuperhősök nem hagy senkit cserben. Legyen szó akár egy panaszos mewing cica a fán, vagy a gyenge öreg hölgy, áthalad a veszélyes útkereszteződésben - szuperhősök rohanás a mentő.

Supervillain jön pontosan az ellenkezője. Idegesít mindenkit, mások létre mindenféle gondot és kényelmetlenséget, hogy menjen előre a terv végrehajtását, annak ellenére, hogy a felháborodott kiáltásai mások -, hogy ez alapján a világnézet.

De van egy másik kategória játék karakterek, ami lesz a fenyegetés is szuperhősök és supervillains. Feszült légkörben a szigeten súlyosbítja a váratlan támadás seregek kinomonstrov amely kezeli Supervrag Cthulhu. Ezek az undorító lények nem számít, akik tönkre. Ezért, annak ellenére, hogy az állandó egymással szembe, szuperhősök és supervillains van a kritikus pillanatokban, hogy egyesítik erőfeszítéseiket.

Alapvetően HullyWood online játék - ez a klasszikus körökre osztott harcrendszer. Meg kell választani a helyzetben a stroke, és az eredmény a csata mértékétől függ a karakter fejlődése és az elemi szerencse. És bár tart a sok erőfeszítés, a szórakozás nem korlátozódik egy állandó harc. Indítása HullyWood játszani, meg fogja találni a különböző osztályok. Kell vásárolni a Boulevard butikok, zavarja, hogy társadalmilag hasznos munkát (pl. hulladéklerakó, dekorációk) tartott meghallgatás a filmgyártó cég, részt eljáró osztályok és így tovább. Bármit is teszel, vigyázz a megőrzése önműködő. Szintén vigyázni színpadi kellék, amely segít javítani a játék lehetőségeit. Mutatják, a személyiség, majd helyezze a napon megadott. Lehetséges, hogy hamarosan a erőfeszítésekre lesz sikeres. Gondoljunk csak bele, milyen jó, hogy kap egy rangos díjat, vagy állítsa a saját csillag az Alley Stars. Idővel, azt is, hogy saját produkciós céget. Mindez nagyon csábító, de a játék HullyWood, nem kell elveszíteni éberség. Legrosszabb a versenytársak, és arra törekszenek, hogy tegyen valamit, csúnya veled. Így tudnak bizonyítani, hogy te nem csak egy jó játékos, és a legjobb, a legjobb! Online játék HullyWood nem csak segít, hogy érzem magam, mint egy csillag, de hogy maximális élvezetet a ragyogó eseménydús életét. Set, öltöző, luxuslimuzin, sok-sok rajongó, kiegyensúlyozatlan komikus rendezők és producerek mindenütt jelen vannak! Mindezek a tulajdonságok a színész életében feledteti, milyen unalmas!

A játékot online, akkor HullyWood a szinteket. Ezen kívül vannak olyan alszinttel. Kezdők a játék nincs veszélyben. A harmadik szint biztonságosan asszimilálódott, semmi gond. De akkor a mentelmi jog véget ér. Növelje a népszerűséghez pontot gyűjtesz, melynek elosztásáról az történik az öltözőben. És hadd minden új szintre a játék lesz nehezebb, de úgy gondolják, hogy csábító lehetőséget kínál Önnek megéri. Így biztosan kövesse végig! Győződjön meg, hogy minél messzebb mész, annál érdekesebb játék!

Mivel a felvetett kérdéseket segít megérteni referencia információkat. Eredetileg nyomon képregények és szép design az ízlése. Ebben az elegáns játéknak nincs analógok. Értékeld magad előnyeit. Siess a csábító sziget a perzselő trópusi nap, és hamarosan rájönnek, hogy nem akarja elhagyni. Türelemmel játék izgalmát, és sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more