Könyvjelzők

emberiség

Alternatív nevek:

Humankind játék a civilizációk fejlődéséről és nem csak. Némi hasonlósággal a jól ismert játéksorral a fejlesztőknek sikerült egy remekművet létrehozniuk. A grafika itt egész jó, de nem ez a lényeg. A játék feladata egy civilizáció létrehozása és fejlődésének elősegítése, és csak Ön döntheti el, hogy milyen funkciókkal ruházza fel.

Mielőtt elkezdhetnél játszani a Humankind játékkal, létre kell hoznod egy avatart, majd ki kell választanod a birodalom emblémáját és a színeket. Ez a kaland a neolitikumban kezdődik. Irányítsd a primitív embereket állatbőrben, fedezd fel a területet és gyűjts élelmet. Miután megkapta a korszak csillagait, kört tehet a fejlődésben. A korszak csillagait bizonyos feladatok elvégzésére adják, például a népesség kívánt értékre növelésére, új területek meghódítására, a szükséges technológiák kutatására stb.

Amikor egy új korszakba lép, lehetősége nyílik arra, hogy megváltoztassa népe kultúráját, és ez egy nagyon érdekes lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy a lakosság jellemzőiben különféle egyedi jellemzőket kombináljon. Az elérhető kultúrák listája minden korszakban egyedi. Számuk több mint száz, ezért nem soroljuk fel itt az összeset. A kultúrák hét típusra oszlanak a játékban, amelyek mindegyikének megvan a maga szimbóluma.

  • Esztéta csillag
  • Mezőgazdasági búza
  • Builder Gear
  • Tágulási zászló
  • Kereskedői érme
  • Militarista kardok
  • Tudós atom

A korszakváltással az emberek jellemzőinek egyedi kombinációja érhető el. Ezt azonban nem feltétlenül lehet végigcsinálni a játék során, hogy egy civilizációt fejlesszünk, de akkor sem adhatunk neki további képességeket. A civilizációd a térképen nincs egyedül. A játékban a diplomácia nagyon érdekes. Más nemzetek ellenségesek, barátságosak vagy óvatosak lehetnek veled szemben. Lehet, hogy a vezetőik félnek vagy imádnak téged, és te például nem vagy szimpatikus valakinek. A barátságos civilizációk harcosokat bérelhetnek, vagy akár vérontás nélkül magukba szívhatnak egy ilyen civilizációt.

különleges épület, vallási épület és világcsoda található a játékban. Ha egyedi projektet választ, akkor nem kell attól tartania, hogy a szomszédok építik meg először, miután Ön választott, a többiek számára elérhetetlenné válik. Az ideológia lap jelen van a civilizációd jellemzőiben. Ez a különleges helyzetekben hozott döntéseitől függ. A csaták és háborúk érdekesek lehetnek, de ha nem szereted az ilyesmit, akkor mindig a számítógépre bízhatod az automatikus mód kiválasztását. Érdemes emlékezni arra, hogy a számítógép nem mindig választ a helyesen, és ott lehet veszíteni, ahol teljesen lehetséges volt nyerni.

Vezesse népét a neolitikumtól napjainkig, vagy akár tekintsen a jövőbe a saját egyedi módján. Döntse el, mire összpontosítson. Ez lehet diplomácia, a tudomány fejlődése, a kereskedelem, vagy számos harc az új területekért. A játék lehetőségei szinte végtelenek. Még ha nem is a legerősebb civilizáció, új, feltáratlan területet találhat, ott településeket alapíthat, és mindenki előtt hatalmas fejlődési ugrást érhet el.

Emberiség letöltése ingyen, sajnos nem fog sikerülni. De megvásárolhatja a játékot a Steam játszótéren vagy a hivatalos webhelyen. A játék mindenképpen figyelmet érdemel. Ne habozzon, a civilizáció sorsa a te kezedben van, kezdj el játszani most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more