Könyvjelzők

IcedLand

Alternatív nevek: Icedland

Icedland Online - ingyenes brayzernaya fantasztikus játék, amely kombinálja a klasszikus és a gazdasági stratégia. Ez a szerep játék szöveges formátumban. Text formátum azt jelenti, nem az aktív grafikus modulokat. Icedland online játék egy jeges világ után az Apokalipszis. Regisztráció Icedland úgy, hogy 2091. Súlyos idő, amikor az emberek, akik kijöttek kriogén alvás, próbál túlélni. Létrehozása városlakók kemény földet elképzelhetetlen erőfeszítések keresni a forrásokat, amelyek szükséges megélhetési eszközökkel. Icedland tud játszani szinte bármilyen számítógépen. A legfontosabb a jelenléte az ilyen rendszerkövetelmények:

1.) Operációs rendszer Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP;

2) CPU Pentium 300 MHz

3) Memória 128 MB,

4.) Kompatibilis DirectX videoadaptor,

5) Az internet-kapcsolat.

Letöltés fájlokat nem kell játszani. Vegyél részt a játékban Icedland fordul elő, az alábbi sorrendben:

- Bevezetett felhasználónév - a neve a játék

- Átgondolt jelszó

- E-mail

- Átdolgozta kód

Aztán, mielőtt kap egy ablak, ahol Icedland online regisztrációs kéri a személyes adatok:

- Születési

- Lakóhely

- Floor

- ICQ

- Telefonszám

Befejezése után ezt a folyamatot, akkor kap egy GPS-navigátor és egy kést. Itt az ideje, hogy felébressze a kriogén alvás, ami tartott egy fél évszázad, és a nyomasztó, rossz közérzet átmeneti zavartság, próbálja meg beállítani, hogy az élet a világ jövője. Először meg kell, hogy vigyázzon a forrása a pénzt. Icedland online játék megvan a saját valuta - Ilex. Rendezzük be keresni a vállalkozások egyike vagy a stúdióban, tanulás után a rendelkezésre álló munkahelyek. Elkerülni a kellemetlen meglepetéseket, természetesen kell győződnie róla, hogy kiválasztotta a nyereségesség a vállalat.

A játékot online Icedland kell pumpáló jellegű. Vigyázz javítása ezeket a jellemzőket:

- Health

- Force

- Intelligence

- Pontosság

- Agility

- Art

- Stabilitás

Tanulás

- Ügyességi

Egészség, erő, intelligencia, pontosság, gyorsaság - a paramétereket, amelyek növelik a játék lesz jobb. Minél nagyobb mértékű a fejlődés ezen harci képességek, a könnyebb Icedland játszani félelem nélkül, ami nem elég erős ahhoz, hogy túlélje a kegyetlen világban. Szakértelem, a stabilitás és a tanulási készségek kapcsolatos gazdasági és ügyességi paraméterek küzdelemért felelős.

Online játék Icedland egy jól kidolgozott rendszere van a PvP. Folyamatos konfliktusok lakói a föld gyakran vezet harcok csatározások. Amellett, időről időre kell, hogy megvédjék magukat a támadások ellen mutánsok és affin. Mutánsok - hasonlóan állatok oltva az emberi gének. Ezeket használják a fejlesztés oltás DPA. Ong a számkivetettek a társadalom, és úgy tűnik, hirtelen, ahogy úgy tűnik, a semmiből. Valójában ez a teljes jogú lakosok Icedland, ami tetszik aszkézis. Az első egyszer útközben félreeső létét, visszatér a civilizált életet, már nincs lehetősége.

Ön képes lesz arra, hogy részt vegyenek az ilyen típusú harc: melee, lövés, gyorsan, gondolkodás nélkül. Szintén elérhető egy-és csoportos csaták, akár a vállalati háborúk.

Választék elemek lejátszásához szükséges Icedland elég változatos. Minden dolog osztva kategória:

1) Cold Steel

2) Lőfegyver

3) Fegyver

4) Armor

5) cipő

6) Haszongépjárművek

7) készletek és a stimulánsok

8) Gránátok

9) Ajándékok

10) Electronics

11) Művészetek és feliratos

12) Alkatrészek és Junk

Minden dolog megvan a speciális célú. Szélezett használt fegyverek csak közelharci, de nagyon olcsó. Típusai lőfegyverek vannak erősségei és gyengéi. Tartozékok fegyverek lézeres és optikai irányzékok, gránátvető. Armor védelme érdekében van szükség. Hozza létre magad. Cipő használt harcban. Közlekedés a játék mind a légi és földi. Elsősegély készletek segít helyreállítani az egészség a harc után, és a stimulánsok, közvetlenül használnak elkészítéséhez csata károkat. Művészetek és gyűjtsük össze magukat nyilvántartásba, hogy megrendeléseket a saját könyvtárakat. Junk praktikus létrehozásakor elemeket. És a tételeket viszont meg kell változtatni a beállításokat egyes tételek. Segítségével ajándék lehet részt venni azoknak, aki tetszik.

A harcok, szükséges elvégezni a munkát küldetést. És hogy az utazási, a játék térképet, a város és de Freeland. Szánj időt, hogy vizsgálja meg a jeges kiterjedésű földet. Hidd el nekem, akkor majd képes lesz érezni ebben a világban kényelmes és magabiztos!

A játékot online lesz Icedland a szinteket. Minden új szintre Icedland nyit komoly lehetőségeket minden játékos számára. Sok szint a játékban (mintegy száz), így mielőtt gyakorlatilag korlátlan lehetőséget a fejlődésre. Kövesse mind a harci és gazdasági szinten. Bontsa fokozatosan felfedezni mély lényege az eredeti ötlet a játék. Áttekintés hisz a sikerben, és biztos, hogy képes magas szintű megvalósítása!

Merüljön el az egyedi hangulatot a játékot, és légy a Teremtő egy új, csodálatos jövő! Légy türelmes, és akkor biztosan szerencsés vagy!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more