Könyvjelzők

Alapjáratú hősök a számítógépen

Alternatív nevek: Idl hősök

Töltse le az alapjárati hősöket a PC-en - csapatcsata, és nem csak

A

Game Idle Heroes azok számára ajánlott, akik szeretik az RPG játékokat, de nem igazán szeretik a térképet futtatni és a feladatokat elvégezni. Itt található több mint 300 különböző hős, különböző képességekkel, amelyeket csoportban gyűjthet, és szörnyeket és főnökeket rúghat fel. A játék nem unalmas, hanem sokáig addiktív. Minden hős egyedi, és megvan a maga készségei és képességei. A megfelelő kombináció lehetővé teszi, hogy legyőzhetetlen harci csoportot hozzon létre.

Az Idle Heroes játék egy pár percig tartó edzéssel kezdődik. Mesélnek a játék alapjairól, csatáiról, a hősök típusairól és tulajdonságairól, bérbeadásáról és szivattyúzásáról. Tehát végigmenjen óvatosan a képzésen. A kezdeti szakaszban nem lesz sok olyan lehetőség és funkció, amelyek a játék következő szakaszaiban megnyílnak. Javasoljuk, hogy hamarosan kezdje el növelni a fiók szintjét. Épület jellemzői:

 • Battle - küldjön hőscsoportokat csatára, hogy végezzen autofarmot és harcoljon mobokkal. A csatákban tapasztalatokat, parfümöket, aranyat és felszereléseket szerezhet. Még mindig eshet kettős díjat kapni.
 • A Bátor Test - állandó csaták más játékszerverek játékosaival. Gyűjtsön össze egy csoportot, és csatlakozzon a csatához. Felhívjuk figyelmét, hogy minden szakasz után a csoport egészsége nem áll helyre.
 • Az Oblivion-torony - különféle őrök vannak a torony belsejében, legyőzzék őket, és hatalmas kövekkel és felszerelésekkel szerezzenek meg. Bizonyos emeleteken esély van egy 5 csillagos hős megszerzésére.
 • Aréna - küzdelem az arénában szereplő többi játékosával. Nyerj, szerezz pontokat és ingyenes gyémántokat. A Bajnokok teszt pénteken nyílik meg - csak egy maradjon. Megkapja a bajnoknak méltó fődíjat!
 • A mágikus kör a leggyorsabb módszer új hősök megszerzésére. Gyűjtsen be több baráti szívet vagy tekercset egy ingyenes hőshíváshoz. Amikor a kör tele van energiával, automatikusan megkap egy 5 * hősöt.
 • A teremtés köre az egyetlen módja annak, hogy növeljék a hős sztárságát. Gyűjtse össze a továbbfejlesztéséhez szükséges erőforrásokat és anyagokat.
 • oltár - felesleges hősöket fogyaszt. Cserébe megkapja a hősök szellemét, a hős előrehaladásának köveit, a port és a lélek köveit. A lélekkövek hősökre cserélhetők az újjáépítési üzletben. Kövek beszerezhetők eseménycsomagokból is.
 • Forge - Hozzon létre magas szintű felszerelést a karaktereinek. Felhívjuk figyelmét, hogy a kovácsolt felszerelés nem jelenik meg.
 • Lottó - gyűjtsön lottóérméket, forgassa a dobot és nyerjen értékes nyereményeket.
 • Fekete piac - itt megvásárolhatja a hősök szellemeit, a hősök haladási köveit, a hősök töredékeit, felszerelését, a tekercsek megidézését, az arénai jegyeket és a lottóérméket.
 • Seer Tree - Hívj össze egy hősöt egy speciális táborból a Seer Jewel-rel. 4-5 csillagos hősök. Szerezz be 5 * univerzális hősök szilánkját is. Minden hívás a válogató további kívánságát adja. Szeretné, ha az egyik tábor hősét másikra cserélnék. Meg lehet változtatni a hősök 4-5 csillag.
 • kocsma - a kocsmában töltse le a feladatokat a hősök segítségével és kap jutalmat. A feladatok különböző nehézségekkel járnak. Nehezebb feladat, magasabb jutalom, de erősebb hősökre van szükség annak teljesítéséhez.

A játék összes hőse különböző táborokba tartozik, amelyekből 6 darab van: sötétség, erőd, mélység, erdő, árnyék és fény. Az árnyéknak és a fénynek támadási bónusz van egymással szemben, az előtte lévő táborok többi részén nincs bónusz. A sötétség veri az erődöt, az erőd veri a szakadékot, a szakadék veri az éveket, az erdő veri a sötétséget.

Készenléti hősök - Egyedi húsvéti esemény - Húsvéti labda

Használjon egy kalapácsot egy tojás töréséhez és az ajándék bejuttatásához. Három típusú kalapács és tojás létezik:

 • Egy fából készült kalapács megtöri a közönséges tojást; idézőtekercseket, arany kalapácsokat, 1m-es érméket, hősök számára készült bőrdarabokat tartalmaz.
 • arany kalapács - arany tojás; a legendás hősök részeit, a legendás felszerelést és a gyémánt kalapácsokat tartalmazza.
 • gyémánt kalapács - gyémánt tojás; csak a legjobb főszereplőket tartalmazza, ugyanazt a felszerelést és leleteket tartalmazza.

méltó jutalom, érte!

Az Idle Heroes letöltése egyszerű, kattintson a zöld gombra, telepítse a BlueStacks android emulátort, és abban már játssza az Idle Heroes androidot.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more