Könyvjelzők

Empires játék

Alternatív nevek: Empires játék

Game Game of Empires: a hatalmi harc.

Middle Ages, minden tulajdonságával az Empires játékát képviseli. A turn-based stratégia rajongói beleszeretnek a lovagok légkörébe, katonai kampányokba és kihasználják a király dicsőségét.

A három hatalom legkorábbi éveitől ellenségként szembesülnek, kardjaik élesítésével és álmodva a helyi királyok megdöntésével, hogy vezessék a kombinált földet a zászló alatt, hogy csatlakozzanak semleges területként. Az érintettek:

  • Severa
  • Alliance
  • UK Albion
  • Imperiya Vesterli

Estestvenno maguk királyok nem akartak kockáztatni a harcban, és uralkodókat alkalmaznak, akik képviselik érdekeiket. Válassz magadnak egy szép bulit, amely a városra támaszkodik, hadsereget toboroz, és életre kelti a mestered vágyát.

A

Game Empires meghívja Önt, hogy játsszon a legromantikusabb korszakban, amikor nem volt hiány a kalandok és túrák, a csatatéren és a versenyeken. Ismerje meg a játék árnyalatait, hogy kihasználhassa a játék minden funkcióját, és sok órányi élvezetet adott.

-es bérlet, építés és fejlesztés.

A cél világos - meg kell vizsgálnia a földet, és hozzá kell csatolni őket. De helyes, és harcolj a versenytársaiddal, és nyerj meg azt, aki elég okos, energikus, bátor és mozgékony lesz. Ez a kampányok állandó gyakorlatával érhető el, ahol az ellenséges erőkkel való összecsapások minden bizonnyal előfordulnak.

Minden öt lovagot használva játszhatsz az Empires játékban, és mindegyik saját csapatát szerez. A küldetések kitöltése tökéletes módja a parancsnok és a hadsereg jellemzőinek javítására. Ne felejtsük el javítani a város szerkezetét: fűrésztelep, bányák, kőbányák és egyéb, a katona felszereléséhez szükséges anyagokat. A város gazdagsága közvetlenül kapcsolódik a lovagok sikeréhez, így az Ön érdeke, hogy pénzt és forrásokat gyűjtsön össze.

A

V középkorban nagy volt a hit az isteni erejében, és arra kell utalnod őket, hogy ételekkel vagy aranyral feltöltött pénztárak. De a szám csak ez nem éri meg.

All a cél elérése érdekében.

bouts nem mondhatja ezt nagyon látványosnak. Az ellenfelek nyitott területeken közelednek egymáshoz. Minden egység az egyik lovaghoz tartozik. Az ellenségek felváltva támadtak, és a hadsereg megölte. Amikor teljesen eltörik a helyén, egy új lovag lép fel az erejével. Ennek a szintnek támogatnia kell és meg kell próbálnia javítani, hogy továbbra is nyerjen minden szinten.

Study játékjellemzők, az egységeket a helyes sorrendben rendezik, hogy magas szinten tartsák a város jövedelmét, javítsák katonáikat, jobb tárgyakat, vásároljanak berendezéseket, és örömmel fogadják Önt a harc sikerével.

megbízhatósági szövetségese az Empires iPlayer játékában egy veszélyes pillanatban, és minél magasabb a státusza, annál valószínűbb, hogy segít a lábad minden tehetségének, ideértve a jéggazdálkodást, a tűzütést, a megdöbbentő mágiát.

Way a játékos fut egy hatalmas területen megjelölt a térképen. Fedezze fel az ellenséget, és a szabad zászló alatt elhelyezett ellenséges csíkokat, az Egyesült Királyság egy részét. Érdekes munka lesz, és az út nem tűnik unalmasnak. Kemény, de egy ilyen csodálatos világ várja az uralkodóját, készen áll arra, hogy bemutassa a parancsnok hatalmát, bölcsességét, gondosságát, látását és tehetségét.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more