Könyvjelzők

Ikariam

Alternatív nevek: Ikariam

Burning fényes nap, fehér homokos strand és a szelíd hang a surf ... Valahol a Földközi-tengeren, egy kis szigeten, nincs civilizáció. Alatt a világ tudni fogja, hogy ebben az időben a jólét és a felfedezés! Ez Ikariam online!

Ha azt szeretné, hogy az egyetlen, aki át ez a kis sziget a hatalmas erő, és kezdj el játszani online játék Ikariam, meg kell, hogy adja át regisztrációs szerény. Vegyél részt a játékban Ikariam következő: a hivatalos honlapján a játék akkor kattintson a grafikonon, és töltse ki Ikariam bejegyzése a kijelölt területen felhasználónév, e-mail, jelszó, és válassza ki a világban, ahol játszunk.

Ikariam regisztráció után, akkor kap egy kis telket, amely fokozatosan átalakul egy fejlett ország.

A szigetek a Földközi-tenger, van öt típusú források: márvány, kristály, kén-, az építőipar és a bor. Különösen Ikariam online van szükség építőanyagok építési telek. Ezért minden eszközzel bővíteni termelés a forrás, és elküldi munkavállalók a zsákmányt.

Extrakció után minden szükséges forrásokat, hogy továbbra is, akkor folytassa a legérdekesebb szakaszában a játék. Játssz online játék Ikariam nagyon érdekes azok számára, akik szeretnek, hogy vegyenek részt a fejlesztése és bővítése a városokban. Az Akadémia lesz a kutatás során, akkor a vonat a laktanya, és amint épít kereskedelmi tengeri kikötő és a hajók képesek lesznek, hogy vegyenek részt a kereskedelem más játékosokkal.

Annak érdekében, hogy megvédje a várost a támadás az ellenséges hadsereg, akkor kell csatolni, hogy egy magas fal. A laktanya álló harcosok slingers, amely bérelt, hogy megvédje a várost. Amint az ügyek a város javul, és a raktár tele van forrásokkal, gyakoribb támadások szomszédok ellenzői. Ebben az esetben is lehetséges, hogy erősítse a fal és a felvételi egy laktanya, küldje el, hogy megvédje a település.

Egy idő után, a csata lesz elérhető a nyílt tengeren. Itt, vereség esetén nem veszíti el a várost, és csak néhány értékes erőforrásokat.

Ikariam - online játék, ahol minden hír és a változások nem tud lépést tartani. Ezért melletted mindig négy tanácsadók, hogy fogja meg egymás mellett fontos a közelmúlt eseményei. Az érkezése új hír tanácsadók által jelzett erős fény.

Online játék Ikariam tele van különböző funkciók segít fejleszteni a birodalom. A tudósok, hogy sok felfedezések a tudomány. Ezek kitalálni komplex katonai felszerelések, fedezze fel az új technológiák és fegyverek.

A játék ingyenes, de vannak fizetős szolgáltatások, mint például a vásárlás Ambrosia, mert amit lehet kapni a Premium számla Ikariam PLUS. Vásárolja meg ezt fiók lehetővé teszi, hogy nagyobb ellenőrzést a város felett és felülvizsgálat. Még mindig a parlagfű hét nap alatt 20%-kal erőforrások kiaknázása.

Minél jobban fejleszteni a falu, annál több ember is. Ez pedig lehetővé teszi, hogy növeljék a munkavállalók számát és a tudósok. Azt, hogy a lakosság tovább nőtt, és a további, akkor figyelemmel kell kísérniük az a boldogság az emberek a Városháza. Ahhoz, hogy ezt a szintet meg kell építeni, ahol az emberek igényeinek kielégítése érdekében.

Az egyszerűség kedvéért, meg tudod változtatni a játék felülvizsgálata - elérhető az Ön számára a város térképe, a sziget és az egész világon.

Játék Ikariam kényelmes alkalmi játékosok, mert az élet a forrni kezd, és anélkül, hogy a folyamatos jelenlét. Így a folyamatos részvétele a játékban nem szükségszerű - munka falvakban mindig folytatódik.

Online játék Ikariam üdvözli a közös játékot. Lehet együttműködni a többi játékossal, záró szövetségek és létrehozó szövetségek. Ez az együttműködés mindkét fél számára előnyös: meg tudjuk állapítani, a kereskedelem, a portyázó szövetségesek ellenségekké, és gyarmatosították az egész szigeten. De vigyázz: minden kém küldetése lehet téve, és az ellenség oldalára, hogy megtudja, ki bérelte kém.

A játék Ikariam érdemes játszani! Most az ötlet kidolgozása a saját birodalom nagyon népszerű. Ezen kívül a kiadási időt pihenésre!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more