Könyvjelzők

Ikariam HU

Alternatív nevek: ikariam belépés

A tűző nap, a fehér homokos part és a hullámok lágy hangja... Valahol a Földközi-tengeren, egy kis szigeten egy civilizáció kezd kialakulni. A te parancsnokságod alatt ez a világ a virágzás és a felfedezések korát tanulja! Ez az Ikariam HU! Ha te akarsz lenni az, aki ezt a kis szigetet hatalmas hatalommá változtatja, és elkezdheted játszani az Ikariam online játékot, akkor egy egyszerű regisztráción kell átesned. Regisztráció a játék Ikariam történik a következőképpen: a hivatalos oldalon a játék, akkor kattintson az oszlopra Regisztráció Ikariam és töltse ki a kijelölt mezőben login, e-mail, jelszó, és válassza ki a világot, amelyben játszani fogsz. 

Miután Ikariam regisztráció, akkor kap egy kis telek, amely fokozatosan kell alakulnia egy fejlett állam. 

A mediterrán szigeteken ötféle erőforrás található:

  • Márvány,
  • kristály,
  • kén,
  • építőanyagok
  • bor.

Különösen az Ikariam Online-ban lesz szükséged építőanyagokra, hogy felépítsd a földet. Tehát mindenképpen bővítsd ennek az erőforrásnak a termelését, és küldj munkásokat a bányászatba.

Miután az összes szükséges nyersanyagot kibányásztad a folytatáshoz, továbblépsz a játék legérdekesebb szakaszába. Az Ikariam online játék nagyon érdekes azok számára, akik szeretnek részt venni a városok fejlesztésében és bővítésében. Az Akadémia segítségével kutatást fogsz végezni, a kaszárnyában kiképezed a hadseregedet, és amint felépítesz egy tengeri kereskedelmi kikötőt és hajókat, elkezdheted a nyersanyagkereskedelmet más játékosokkal. 

Ahhoz, hogy megvédd városodat az ellenséges hadsereg betörésétől, magas falat kell építened köré. A kaszárnyában felbérelhetsz pravoszláv harcosokat, hogy őrizzék a várost. Amint a város ügyei rendeződnek, és a raktár tele van nyersanyagokkal, a szomszédos ellenség támadásai gyakoribbá válnak. Ebben az esetben marad a fal megerősítése, ha lehet, és miután a kaszárnyában sereget béreltél, küldd a település védelmére. Egy idő után elérhetővé válnak a nyílt tengeren vívott csaták. Itt vereség esetén nem a várost veszíted el, hanem csak néhány értékes nyersanyagot.

Az Ikariam egy online játék, ahol nem lehet minden hírrel és változással lépést tartani. Ezért melletted mindig ott lesz négy tanácsadó, akik tájékoztatnak a legfontosabb friss eseményekről. Az új hírek érkezését a tanácsadók fényes fénnyel jelzik. 

Az Ikariam online játék tele van különböző lehetőségekkel, amelyek segítenek fejleszteni a birodalmadat. Tudósaid számos felfedezést tesznek a tudomány területén. Komplex katonai felszereléseket fognak feltalálni, új technológiákat és fegyvereket fedeznek fel. A játék ingyenes, de vannak fizetős szolgáltatások, mint például az Ambrosia megvásárlása, amelyhez Premium Ikariam PLUS fiókot vásárolhatsz. Ennek a fióknak a megvásárlásával nagyobb irányítást és láthatóságot kapsz a város felett. Az ambrózia segítségével hét nap alatt 20%-kal növelheted a nyersanyagtermelésedet is. 

Minél jobban fejleszted a településedet, annál jobban nő a lakosság száma benne. Ez viszont lehetővé teszi, hogy növeld a munkások és tudósok számát. Ahhoz, hogy a népesség folyamatosan növekedjen, figyelned kell a városházán élők boldogságszintjét. Ennek a szintnek a fenntartásához olyan létesítményeket kell építened, ahol a lakosok kielégíthetik szükségleteiket. A kényelem érdekében megváltoztathatod a játék áttekintését - a város, a sziget és az egész világ térképe áll rendelkezésedre.

Az Ikariam játék kényelmes lesz az alkalmi játékosok számára, mert az élet a városban forrong és az állandó jelenléted nélkül. Tehát a játékmenetben való állandó részvételed nem szükséges - a falvakban a munka folyamatosan folyik majd. 

Az Ikariam HU játék szívesen látja a kooperatív játékot. Együttműködhetsz más játékosokkal szövetségek kötésével és szövetségek kialakításával. Az ilyen együttműködés mindkét fél számára előnyös: kereskedelmet létesíthetsz, szövetségesekkel együtt portyázhatsz az ellenség ellen, és egész szigeteket kolonizálhatsz. De légy óvatos: minden kémküldetés lelepleződhet, és az ellenséges oldal rájön, ki bérelte fel a kémet.

Az Ikariam játékkal érdemes játszani! Manapság nagyon népszerű a saját birodalom kiépítésének ötlete. Ráadásul az így eltöltött idő pihentető!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more