Könyvjelzők

Illuminares

Alternatív nevek: Illyuminares

Igra Illuminares az elvarázsolt East

számára

Anime-rajongónak aligha kell elmesélni, milyen élvezetes, színes világban élnek. De ha új vagy, és csak a közelmúltban átölelte a kegyelmét, a Tengco fejlesztőtől származó játék, a Tengco kiadója, a GGMedia kiadóval együtt meghódítja Önt a csodáival, ragadja meg a tájat és lenyűgözze a nagy történetet.

Első pillantásra egy ilyen festői sarokban semmi sem szörnyű. De amikor elkezdesz játszani az Illuminares-t, meg fogod érteni, hogy milyen csalárd és megtévesztő szépség lehet. A csodálatosan virágzó sakurok között ünnepélyesen magasodó pagodák, buja őszibarack-gyümölcsösök, néha szörnyű események zajlanak, és a hősi hősök maguk is felszámolják a gonosz szellemeket, démonokat és szörnyeket, akik gyönyörű földeken szaporodnak.

Illuminares regisztráció egy természetes folyamat a böngésző alapú játékok számára, de ha regisztrált a közösségi hálózatokban, akkor használhatja őket a játékmenet megadásához.

Úgy tűnik, hogy az újoncok mesei vannak, de megcsodálják a felfedezett szépséget, ne felejtsük el körülnézni - a helyzet gyorsan változhat. A csendes üvöltő vagy baljós üvöltés megszakítja a csendet, és néha ellenségek váratlanul teljes csendben támadnak. Látogasson el a sárkány raktárába és a híres Honor földbe, fedezze fel a baljós dungeonokat és a börtönöket, ahol az ellenfelek szeretik elrejteni.

Karizmatikus karakterek kezelése, további tapasztalatok megszerzése további kalandokhoz. Nincs hiány az adrenalinról - sok feladat kapcsolódik a veszélyhez, és a barátok és a virtuális asszisztensek segítenek megtalálni.

. Találkozunk a hősökkel

A hősök kiválasztása az Illuminares játékban meglehetősen lakonikus:

 • Deva
 • Bestiya
 • Mag
 • Voin
Mindegyiknek

-nek van saját készséglistája, de mivel a hősök választéka szerény, és további szivattyúzás szükséges, személyes preferenciákkal kell vezérelniük - akivel az életem többi részét a mesebeli világban szeretnék tölteni.

A hősök készségei között - a háromfajta fegyver, a mágiával kombinálható képesség és a csatában való részvétel időben történő megváltoztatása. Nem számít, mennyire ügyes a harcos, a karakter nem lehet ellenséges hullám ellen állni. Az asszisztensekkel kiegészítik tehetségüket, akik közül nagyon érdekes arcok vannak: részeg mester, tündér tündér, felülmúlhatatlan szamurájgyilkos.

A csatákban együtt lesznek temperálva, megnövelve a készségeket és hasznos eszközöket szerelve. Lesz értékelni a részvételüket, amikor eljön az idő, hogy gyógyítson téged a sebekről, vagy hogy gyorsan megtámadja a szörnyet.

Különösen szeretném felhívni a figyelmet azokra a kedvtelésből tartott állatokra, amelyek magával visznek:

 • Bears
 • Byk
 • Vepr
 • Turtle
 • Tigr
 • Nyúl
 • Fenix ​​
 • Drakon

Ezek a tartók többször is segítenek, ha gyorsan be kell jutnunk egy új helyre vagy manőverezésre a leszállásnál, ahol az inferno kibontakozik. Mindegyik figyelemre méltó, és hasznos lesz, de minden játékos álmodik abban a pillanatban, amikor felemelheti a Sárkányt vagy a Főnixet.

Minden az álláskeresésben!

A

Illuminares harci rendszer gyakori - a játékosok (PvP) és a szörnyek ellen játszók (PvE). Pozitív küldetésének bemutatását teszi lehetővé a céhben való egyesülés lehetősége. Egy barátságos tömegben menjen a legtávolabbi, sötét börtönbe, hogy törölje őket a szörnyekről. Egy ilyen piszkos munkához a nyereményekre támaszkodik, és a sikeres működéshez kapott tapasztalatok új lehetőségeket nyitnak meg. Ezenkívül minden nap lépjen be a játékba, vegyen részt nyereményjátékokban és kapjon ajándékokat. Senki sem sérült meg az istenek új szárnya vagy páncélja miatt.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more