Könyvjelzők

Impact Winter

Alternatív nevek: Impact Winter

Impact Winter játék: Globális katasztrófa

Könyvek, filmek és játékok szerzői folyamatosan dobják fel a poszt-apokalipszis témáját. Fejlesztik azt, minden alkalommal, amikor új oldalról jönnek fel, és meghívják a nézőket, az olvasókat vagy a játékosokat, hogy részvevőkké váljanak, vagy inkább főszereplőkké váljanak, akik egyedül tapasztalják a kalandokat. Milyen döntések lesznek a katasztrófahelyzetben, és meg tudják találni a helyes válaszokat, és megteszik a szükséges intézkedéseket? Impact Winter játék a fejlesztőtől és kiadótól egy személyben. A Mojo Bones olyan helyzetbe hozza a játékosokat, ahol cselekedeteik közvetlen hatással vannak a jövőbeli eseményekre.

30 nap túlélés.

"Tél hatása", így le lehet fordítani az eredeti címet. Frost mindent körülvett, és a földre esett, amikor egy aszteroida beleesett. Ez globális hőmérsékletcsökkenéshez vezetett, majdnem minden állat és ember meghalt. Csak egy maroknyi túlélő talált menedéket egy romlott templomban, a többit pedig egy vastag jégrétegbe temették.

Amikor elkezdi játszani az Impact Winter játékot, akkor a hős nevében jár, akit egy repülő drone kísér. A drone gyenge jelzést kapott arról, hogy egy mentőcsapat jön a városba, de csak 30 nap után érheti el a helyszínt. Ez az idő, hogy minden áron meg kell tartanunk, és segítenünk kell a többit.

Hosszabb tél története.

Az esemény résztvevőjeként le kell töltenie az Impact Winter programot. Most cselekedj, emlékszel a fő küldetésre, hogy várj a mentőkre. Egy nap találkozik egy embercsoporttal, és lesz a vezetője. Nem mondhatod, hogy minden kérdés nélkül engedelmeskedni fogsz, de biztosan befolyásolod őket, bár ezt meg kell tanulni.

  • A túlélők egyedülálló ismeretekkel és készségekkel rendelkeznek, amelyek hasznosak lesznek bizonyos problémák megoldására.
  • Egyszerre az emberek elbátortalanítják, és nem akarnak semmit tenni. Az Ön feladata, hogy magasan tartsa a morálot.

Periodikusan a helyzet bonyolult, mert az időjárási viszonyok tovább romlik. Éhes és hideg érzés, bárki megtörni fog, de ha ez megtörténik, az emberiség elveszik. Próbáljon meg megtalálni a módját, hogy támogassa a legjobb csapat reményét, és ne engedje, hogy a hangulati fok nullára csökkenjen.

Az Impact Winter sikeres lejátszásához meg kell vizsgálnia a világot, mint most. Ezek romok, de vannak rejtett hasznos dolgok azokban, amelyeket biztosan lehet használni. Bármi lehet:

  • Food
  • Odezhda
  • lap
  • Mérkőzések
  • Light Checkers
  • lőfegyver

Minden részlet fontos szerepet játszhat egyszer. Légy kreatív, és a semmiből valami születik. Veszély minden lépésben, különösen éjszaka, amikor vadon élő kutyák vagy vadászok bandák vadásznak. Legjobb, ha nem keresztezi őket velük, de ha találkoznak, nem ártana volna, ha fegyverrel rendelkeznének egy tartalék lőszerkészlettel.

Buy Impact Winter - teljesen megmarad a túlélési kaland műfajban. Az ilyen tesztek rajongói el fogják hódítani az egykori gyönyörű nagyváros fel nem ábrázolt terét. Ez kihívást jelent egy olyan civilizált embernek, aki elveszítette a szokását, hogy a hadsereg, a rendőrség és más szolgálatok segítsége nélkül harcoljon a saját életéért.

A vezető szerepének felvételével mindenki nem tudja igazolni ezt a címet. A megrendelések már nem működnek, és csak a bizalomra és a jogosultságra támaszkodhat, amelyet még szándékos cselekedetekkel nyertünk. A karakterekkel kölcsönhatásba lépve mindenki megtalálhatja a legjobb megközelítést, hogy fenntartsa az erkölcsöt, vagy sem. De ne feledd, hogy csak együtt tudsz élni.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more