Könyvjelzők

IMVU

Alternatív nevek: IMVU

Tényleg szeretsz élőben beszélgetni, és gyakran elrendezve, hogy megfeleljen az új embereket, de a játék csak az Ön IMVU. Ezzel a projekt már csatolt több mint nyolcvan millió ember szerte a Földön, és aktívan részt vesz. Ahhoz, hogy részt vegyenek a játékban van, semmilyen korlátozást a lakóhely és helyét. Képzeljük csak el, megcsodálhatja a hatalmas kis szobában, hogy találkozzanak és beszéljen olyan formátumban 3 D . Minden résztvevő a játékban, aki nem akarja, tudja, hogy előnyben részesíti a karaktert, hogy tetszik neki, és miután ez annak köszönhető, hogy megfeleljen az új érdekes embereket. És akkor ott van a valószínűsége, hogy ez a játék IMVU online lehet találkozni a lelki társ. És csak így unatkozni nem kell szenvedni! Ha nincs bejelentkezve a nap vagy este meg fogja találni ebben a játékban, hogy valaki, akivel beszélgetni, és tudja, hogy egy jó ideig. Ebben a programban, van egy speciális bolt. Íme néző nevet, rájön, hogy csak akkor adja át az engedélyezés után. A fen az érdeklődését a projekt fogja mondani egy kicsit arról, hogy milyen termék, amely több mint tíz millió következetesen használják a többi résztvevő a játékban. Kínzó kilátás, bár, ugye?

Már nyilatkozott arról, hogy szükség lesz, valamint más online játékban regisztráció. IMVU Game regisztráció szükséges, hogy elindítsák. Csak az adminisztráció a projekt engedélyezett regisztrálni az egyik szociális hálózati oldalak, mint a Facebook, magassugárzó, a Google vagy más.

De ha nem regisztrált több mint egy ilyen szociális szolgáltatások. hálózatok, vagy nem akarja lekötni a számla a játékban meg kell adnia az adatokat a regisztrációs űrlapot. Indítsa el a regisztrációs kattintson a linkre jogosultak " Válassza a [_3_ ] A ingyenes avatar ».

, Majd a szemed előtt úgy tűnik, egy oldal egy űrlap, amelyen keresztül kell majd, hogy létrehozzák saját számlára, hogy regisztrálja a projektet, és folytassa játszani IMVU. Az elején, akkor van szükség, hogy előnyben részesítsen a megjelenését a jövő hős. A figyelem nyújtott különböző formáját rendszer, férfi és nő. Előnyben részesíti a megjelenésük, ami szebb, és kattintson rá a jelölőnégyzetet. A játék során, ha azt szeretnénk, meg tudod változtatni a képet a karakter, hogy látogassa meg a boltban.

Vonali « Válassza a a avatar név » Meg kell határozni A játékot beceneve, amellyel felismeri a játékosok.

Vonal alatt meg kell, hogy jöjjön, és írja meg a titkos kódot, hogy dolgozzon ki egy külön ehhez a játékhoz. És a következő sorban, két példányban, hogy erősítse meg a helyesírást. Erre azért van szükség ahhoz, hogy a játék IMVU ártalmatlan, és ne aggódj, hogy mi a számla csapkodott. A kód használja mind számokat és szimbólumokat.

A következő sorban írja meg az e-mail, akkor használja. Majd válassza ki a születési dátumát.

A következő rekordot az a pont a karakterek vannak a képen, hogy erősítse meg, hogy egy személy, és nem egy robot, jelölje be a jelölőnégyzetet, ha meg szeretné kapni hírek a játékot, és kattintson a " [_3_ ] Create IMVU Account », egyetértve a játékszabályokat.

Helyezze a játék kliens a számítógépre, és kezdj el játszani ingyenes IMVU.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more