Könyvjelzők

Infinite Magic Raid

Alternatív nevek:

Infinite Magicraid RPG játék mobil platformokra stratégiai elemekkel. Grafika, ha a készülék megfelelő teljesítményű - jó. A zene ízlésesen megválasztott, a szinkronjáték nagyon realisztikus. A játékban legyőzhetetlen harcosokból álló csapatot kell létrehoznod, és különféle feladatok elvégzésével fejlesztened kell képességeiket.

Mielőtt az Infinite Magicraid játékkal játszol, adj nevet magadnak, és menj végig egy rövid útmutatón, hogy megtanuld a játék alapjait.

Ezután elhagyhatod a Sword Harbort egy csapat harcossal. Az Ön feladata, hogy megtalálja a lehetőséget, hogy legyőzze a Likhem nevű istent, és megakadályozza Lowes kontinens összeomlását.

Egy ilyen erős istenség legyőzése nem könnyű feladat, és a végső csata előtt még sok a tennivaló.

Íme néhány közülük:

  • Fedezzen fel egy hatalmas kontinenst
  • Szerezzen be anyagokat a berendezés frissítéséhez
  • Bővítse hősgyűjteményét
  • Pusztítsd el a gazembereket, akikkel találkozol
  • Válassza ki, hogy csapata harcosainak mely képességeit szeretné fejleszteni

A felsorolt feladatok nem minden, ami rád vár ebben a játékban.

A legnehezebb egy legyőzhetetlen hőscsapatot alkotni. A játék összesen több mint 200 hőst és 10 különböző frakciót tartalmaz, ami nagyszerű lehetőségeket ad a használatukra. Próbálj meg összeállítani egy csapat harcost, akik kiegészítik egymást a csatatéren. Ha egyedül nem jársz sikerrel, könnyen találhatsz kész megoldásokat az interneten, de az önálló kísérletezés sokkal érdekesebb. Talán az Ön csapata lesz a legerősebb a játékban.

A csata kimenetele nem mindig csak a harcosok erején múlik, a sikerhez erős páncélra és erős fegyverekre van szükségük. Mindezt utazásai során anyagok gyűjtésével hozhatja létre. Bármilyen fegyver vagy felszerelés fejleszthető, amihez szintén sok egzotikus tárgyra lesz szükség.

Tapasztalatokat szerezve harcosai szintet léphetnek fel, ami lehetővé teszi új készségek felszabadítását vagy a meglévők megerősítését. A megtanulandó készségek kiválasztása néha rendkívül nehéz lehet, mert több mint ezer van belőlük a játékban, és lehetetlen mindegyiket megtanulni.

A harcrendszer nem bonyolult, a csaták körökre osztott módban zajlanak. Te döntöd el, hogy a hősök milyen sorrendben csapjanak le, és mikor használj különleges mozdulatokat. A fejlesztők gondoskodtak azokról a helyzetekről, amikor sok nem túl erős ellenfelet kell legyőzni, hogy erőforrásokat gyűjtsön. Ilyen pillanatokban bekapcsolhatja az automatikus harcot, és csak nézheti, mi történik.

Köss szövetségeket más játékosokkal, és harcolj együtt a gonosszal, különben szembeszállhatsz PvP csatákkal.

Nézz be a játékba minden nap, és kapj napi nyereményeket és feladatokat. A hét végén, ha egyetlen napot sem hagytál ki, egy még értékesebb ajándék vár majd rád.

Játékon belüli bolti frissítési ajánlat naponta többször. Ott fegyvereket, páncélokat, anyagokat vagy egzotikus hősöket vásárolhatsz csapatodnak játékbeli valutáért vagy valódi pénzért.

A

Infinite Magicraid ingyenesen letölthető Android-re az oldalon található linkre kattintva.

Telepítse a játékot, és vegyen részt a fantáziavilág megmentésében!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more