Könyvjelzők

Infinity klán

Alternatív nevek:
Az

Infinity Clan egy elemfúziós játék mobil platformokra, RPG elemekkel. Itt fényes, gyönyörű grafikákat láthat rajzfilm stílusú. A játékvilág jól hangzott, a zene pedig minden játékost felvidít!

Mielőtt játszol az Infinity Clannel, hozz létre egy karaktert, akit irányítani fogsz. Válassz egy avatart, és gondolj egy nevet.

Ezután át kell menned egy kis edzésen, és közvetlenül folytathatod a játékot.

A legelején egy minimális forrás és egy kis település áll rendelkezésre. De idővel képes lesz ezen változtatni, és jelentősen bővíteni a vagyonát.

  • Építsd meg saját kastélyodat
  • Hozz létre egy legyőzhetetlen hadsereget
  • Fogja le a közeli területeket, és biztosítsa települését a szükséges erőforrásokkal
  • Klán létrehozása vagy csatlakozás egy meglévőhöz
  • Frissítse harcosait, hogy erősebbé tegye őket

Ez egy kis teendőlista az Ön számára. Mindezek a műveletek lehetővé teszik a siker elérését a játékban, és most beszéljünk mindenről részletesebben.

Egy játék kezdete nem egyszerű folyamat, sokat kell tenned, mielőtt az ellenség a földedre érkezne, hogy a fejlődésben a lehető leggyorsabban magasabb szintre léphess.

Először is a forráskérdést és a településbővítést a legjobb megpróbálni megoldani. Szervezze meg mindennek a kitermelését, amire szüksége van, majd építse meg a városában a szükséges épületeket és védműveket.

Akkor frissítsd a hadseregedet.

A játékban szereplő

harcosok az egységek és lények egyesítésének elve révén javulnak. Ennek eredményeként erősebb egységeket kap. Hasonlóképpen fegyvereket hoznak létre és fejlesztenek. A városi épületek ugyanúgy épülnek fel és egyengetik.

Castle meg kell erősíteni és meg kell védeni az egész játékot. Ebből a célból erős hősöket kell felvennie, és ne felejtse el időben növelni a szintjüket.

A harcrendszer nem bonyolult, nem kell tőled különleges képesség. Az erősebb egységgel rendelkező hadsereg győz.

A játék során lehetőséged lesz kommunikálni a játékosokkal szerte a világon. Keress egy klánt, amelyik tetszik, és csatlakozz hozzá. Próbáljon lépést tartani a többi résztvevővel a fejlesztésben és a harci erőben. Idővel képes leszel egy klánt vezetni, vagy létrehozhatod a sajátodat. De ehhez a legjobb vezetőnek és a legerősebb harcosnak kell lenned.

A játék jutalmat biztosít a napi látogatásokért, ezért érdemes gyakrabban utánanézni.

A rendszeres frissítések során több funkció válik elérhetővé, és a játékvilág folyamatosan bővül.

A játékon belüli áruház naponta frissíti az elérhető termékek körét. Gyakran tartanak akciókat és szezonális kedvezményeket. A vásárlások mind játékpénzre, mind valódi pénzre történhetnek. Alapvetően ezek különféle dekorációk, de vannak olyan tárgyak is, amelyek egy kicsit megkönnyíthetik a játékot. Főleg, ha most kezdesz játszani.

Az

Infinity Clan ingyenesen letölthető Android rendszerre, ha követi az ezen az oldalon található hivatkozást.

Telepítse a játékot most, és légy a legjobb hadúr a hősök fantáziavilágában!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more