Könyvjelzők

Infinuum

Alternatív nevek: Infinuum

Infinuum Online - egy böngészős fantasy játék, kiváló grafika, különböző karakterek, az eredeti harci rendszer és egy hatalmas játék világ különböző helyszíneken.

A játék alapja a konfrontáció a két nagyhatalom: a technológiailag fejlett Kraftlanda amelynek lakói hivatkozhat az erejét a karját, és páncél, és erőteljes mágikus Elliari iskola harci varázslat, amit hívei szívesebben használják a harcban és a villámlás lángoló golyók. Válassza ki, mit közelebb - fegyver vagy varázslat?

A Infinuum játszhat a böngészőn keresztül, de a kis sebességű internet-kapcsolat a teljes játék, kívánatos, hogy a kliens telepítéséhez. Ezzel egy időben, online játék Infinuum a következő rendszerkövetelmények: Celeron 1 GHz, 512 MB RAM, 100 MB szabad merevlemez-terület, Adobe Flash Player 10-re.

Kezdjük a játékot az online Infinuum regisztrálni kell a játékban Infinuum. Regisztráció Infinuum biztosítja az erőforrás postafiók Mail. ru. Ellenkező esetben kattintson Infinuum regisztráció a párbeszédpanelen, adja meg adatait, postafiók nevét és jelszavát.

Megy a játék, akkor át egy rövid képzést annak érdekében, hogy elsajátítsák az elvről, hogy a harcok, vásárlásra a boltban, mozgó helyszínek között.

Minden nemzetet képviseli négy karakterosztály, a különböző jellemzőit. Bronemaster van kraftlandtsev és Barbarian van elliari - jó védelmet, de az átlagos képességek a közelharci. Assassin és Assassin - megvan az az előnye a gyors támadás, de nagyon sérülékeny. Ranger és Mage csak a távolsági. Gunsmith és druida helyettesítheti bármilyen harcos, mivel ezek egyformán képes az összes többi osztály. Módosítása eloszlása ​​jellemzői a karakter nem, mert attól függ, az osztály, a jelenlegi szinten, páncél és működési hatásokat.

Ennek nincs értelme, hogy azonnal rohan a csatába, kívánatos, hogy szerezzen egy újonc különböző készségeket. Például, tanulni hasznos szakma - fegyverkovács, gyógyszerész vagy alkimista. Szakmai fejlesztés tovább erősíti a karakter. Ahhoz, hogy a szakma el kell végezni egy speciális feladat. És általában, annak érdekében, hogy a karaktered is nő, és eléri az új szinteket, el kell végezni a különböző küldetések: ölni szörnyek, részt vesz versenyeken, védi lakókocsik. Mindez történik a hatalmas nagy részét a játék világában. Mozgáshoz helyszínek között különleges portálok. Mindenesetre a különböző színes helyszínek, megtalálja a kardfogú yeti hegyi troll, vagy egy sárkány. By the way, a vadászat a sárkány nagyon jövedelmező, bár veszélyes dolog.

Elérése 3-as szint, akkor lehet választani, ahogy a karakter fejlődése, csatlakozott a kultusz Klirikanov imádó jóság és használja gyógyító mágia, vagy kultikus Malefic alkalmazása átkok és a fekete mágia. És valóban, mindkét esetben kapsz egy csomó funkciók és képességek. Ezután 5-ös szintet, akkor kap egy jó hírnevét vadász lidércek kapsz egy különleges előnye a játékban.

Infinuum online játék egy meglehetősen érdekes harci rendszer. Csaták lehet végezni, mint egy-egy, és amelyben több játékos. Minden csaták zajlanak egy különleges helyszínen, és megköveteli, hogy bizonyos cselekvések végrehajtását. Fight inkrementális jellegű, és nincs speciális taktika szükséges számítási teljesítmény és az ütközés iránya. Ha az ellenség fegyveres csak közelharci, érdemes állni a védekező, és ha lőni távolról, a legjobb, hogy lépjenek előre és támadás.

Tehát játszani Infinuum ajánlott azoknak, akik vonzódnak a küldetést, a játék nekik Infinuum online hatalmas mennyiségű és változatos.

Is játszani a játékot online Infinuum -, hogy vegyenek részt versenyeken, hozzon létre klánok, vagy csak beszélgetni.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more