Könyvjelzők

Inkulinati

Alternatív nevek:
A

Inkulinati egy nagyon szokatlan stratégiai játék. A grafika csodálatosan néz ki, az összes karaktert ősi pergamenre rajzolták. Ez egy nagyon szokatlan megoldás, amely egyedivé teszi a játékot. A karakterek megszólaltatása színvonalas, a zene segít megteremteni a középkor hangulatát.

Az Inculinati párbajozók csoportja, amely a középkorban létezett, és élő tintával harcolt a kéziratok lapjain. E párbajozó harcosok egyikévé kell válnod.

A játék minden bonyodalmát nem lesz könnyű megtanulni, de a fejlesztők gondoskodtak arról, hogy érthető, de nem túl hosszú képzésben részesítsék a játékot. Miután elsajátította az alapokat, elkezdheti játszani az Inkulinatit.

A játék során szüksége lesz:

  • A harctéri stratégiák megértése
  • Győzd le az ellenséget élő tintával erre a célra
  • Fold fel új harcosokat a hadsereged számára
  • Küzdj meg más játékosokat PvP csatákban

Egy olyan játék, mint senki más, sok szórakoztató helyzetet és epikus csatát találsz benne.

Először nem lesz könnyű, amíg el nem sajátítod az összes trükköt, de miután rájöttél, sok nehéz, de kellemes győzelem vár rád.

Híres ellenfelekkel fog találkozni, köztük magával a halállal és Dante Alighierivel. Az ilyen kiemelkedő személyiségek legyőzésével Inkulinati igazi mesterévé válik.

A játék némileg hasonlít a sakkhoz. Nem kell rohanni, és a lehető leggyorsabban mozogni. Jobb, ha minden lehetséges lehetőséget mérlegel, mint sietni és rossz lépést tenni. A játéknak furcsa és nem mindig nyilvánvaló logikája van. Ez az, ami sok esetben hozzájárul a vígjáték megjelenéséhez, és sokszor ez kínál kiutat a kilátástalannak tűnő helyzetekből. Ez a döntés gyakran nagyon furcsának bizonyul.

A játék során lehetőséget kapsz saját egyedi karaktered létrehozására. Az Ön számára elérhető osztályok bármelyike lehet. Minden osztálynak megvannak a maga erősségei. Ez lehet egy apáca, aki vissza tudja állítani harcosai erejét vagy meggyengíteni ellenségeit, vagy egy lovag, aki a legjobban képes irányítani csapatait. Ezek nem mindegyik osztály, vannak más osztályok is, de legtöbbjük kezdetben nem elérhető, és bizonyos szintű készségekre lesz szükség, mielőtt megnyílnának.

Internet kapcsolat nem szükséges, sok offline játékot játszhat olyan helyről, ahol nincs kapcsolat. De nyilvánvaló okokból a PvP módban más játékosokkal folytatott csaták nem lehetségesek stabil internetkapcsolat nélkül.

A játék nem alkalmas nagyon kisgyermekek számára, de mindenki más nyilvánvalóan örülni fog. Minden nagyon szokatlannak tűnik, akárcsak a pergamenre tett kéziratok életre kelnek, és a megfelelő hangkialakítás csak fokozza a hatást. Még ha nem is rajong a stratégiákért, jobb, ha megpróbálja játszani ezt a játékot, valószínűleg tetszeni fog.

Inkulinati ingyenes letöltés PC-re, sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam portálon vagy a fejlesztő weboldalán. A játék nem kerül sokba, bár egyedülálló.

Kezdj el játszani, és légy a mai legkiválóbb Inkulinati!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more