Könyvjelzők

Iris Online

Alternatív nevek: Iris Online

Iris Online - Stílusos Online MMORPG játék, ami keveréke fikció műfajok. Ez a koreai játék lefordították orosz levélben. ru. Iris Online online játék a tőle megszokott fantasztikus hangulat anime közönség a játékosok ingyenesen. Iris Online regisztráció elviszi vissza a középkori Európában, ahol elérhető lesz a cigány folklór, lásd az építészet, a város, és élvezze a szemlélődés az ősi kultúra. Ez a titokzatos világ homály fedi legendák Roma, a lelkes dallamok dalok, fenséges várak, lovagi versenyek ragyogó, fényűző bíróság golyó és vad tánc a tábortűz körül fogja kelteni érdeklődését. Íze make tarot kártyák. Ők játszanak a játék nagyon fontos. Iris online játék, amely az egyes munkahelyeket ízlés szerint. Vegyél részt a játékban Iris Online nem fog sok időt. Csak azt kell, hogy e-mail címét, felhasználónevét és jelszavát. A Regisztráció gombra kattintva Ön elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, EULA, játék szabályok és büntetések. Akkor töltse le és telepítse a játék kliens. Iris Online regisztráció most telt el, és akkor lesz egy lakója óriási színes világ!

Létrehozása a karakter, akkor meg egy színt, válasszon egy arc és a haj. A játékot online Iris indul a cirkusz, zónákra osztották. Itt meg kell alkalmazkodni, és megtanulják, hogyan kell kezelni a játékot. Akkor kínálnak egy kört az egyik a három hónaposra rendezni végre a közlekedés stratégiai játék. Mellesleg, a szán tartóknak a játék több mint 100 faj.

Játék Iris Online választékát kínálja az egyik a három versenyen. Itt vannak emberek Feraly és tündék. Értsd meg, hogy ki kicsoda. Az emberek leszármazottai "Életfa". Nagy erő, és lett, mint mágusok és harcosok. Között a harcosok lovagok, gladiátorok és a parancsnokok, és azok között varázslók talál varázslók és papok. Feraly - keveréke az emberi és állat. Felruházva nagy erő és gyorsaság, hogy nem kell használni a mágia. Válhat Rangers (Árnyék Hunter), és a Melee (Veteran, Berserk, Warrior). És végül, a tündék. Ahogy ezek nélkül egy ilyen mesés, titokzatos világot? Ezek az őrzői a természet nagy értelem páratlan szépsége és csodálatos kegyelem. A rendelkezésre álló osztályok elfek - a Wayfarers és varázslók.

Játssz Iris Online lesz sokkal könnyebb és sokkal érdekesebb, ha összegyűjti a tarot kártyák. Jelenleg 22 fő-és 56 kis kártyát kártyák. Térképek segítségével jut be a pincébe, és lehetővé teszi, hogy módosítsa a megjelenését a karakter hozzá különböző egyedi képességek, adj esélyt, hogy növelje leltárt. A játék számos különböző kombinációi kártyák.

De a játék Iris Online nem korlátozódik a felhalmozódása a kártyákat. Performing job quest, látogatás barlangok és a Dungeons, vadászat szörnyek, akkor kap értékes jutalmakat és a tapasztalat. A felhalmozási tapasztalat, a játékos zapoluchaet skill pontokat, amelyek osztják a speciális ismeretekkel.

Már tudom, hogy kell játszani a játékot Iris Online - azt jelenti, hogy ellátogat a barlangba. Úgy, mint a fő tarot kártyák a játékban 22. Néhány szükséges bizonyos tevékenységeket vagy kritériumok is nevezhet. Például, a barlangban szerelmesei be csak néhány férfi és női karakter. És előírja, hogy mindketten képesek voltak a túlélésre, különben kitöltésével a futás leáll.

Is elérhető lesz, hogy a különböző területeken a harcban. A PvP rendszer, akkor pontokat keresni, a tapasztalat és a játékpénzt. Pontok fogod tölteni a vásárlási egyedi dolgokat és a szükséges elemeket. A játék több mód harcban. Ez lehet egy egyszerű párbaj, és a roham a szárnyon, és a csapat csaták. Például, ha részt vesz a mérkőzés. Lesz a harcot a raktárban csapat. Az egyik csapat feladata akár 15 játékossal. Győzelem attól függ, hogy mind a következetesség és az egyes játékos.

Eyasoft koreai cég gondoskodott, hogy Iris Online játszani, mint mindenki, aki úgy dönt, hogy megpróbálja a kezét egy remek MMORPG. Egyszerű és elérhető felületet, technikai támogatást és a rendelkezésre álló információ segít elkerülni a problémákat.

Boldog játszani!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more