Könyvjelzők

Ishtvar War Brothers

Alternatív nevek: Ishtvar War Brothers

Ishtvar Játék: War of the Brothers először a világon 2007-ben. És azóta sikerült megszerezni a hatalmas rajongó. Több ezer játékosok a világ minden tájáról képesek értékelni a varázsát szokatlan olvasási normális első pillantásra, RPG -játék. Ez a böngésző-alapú játék, így nem kell letölteni és telepíteni további fájlokat vagy programokat.

Mint a legtöbb más online projekt Ishtvar: War Brothers regisztráció lesz szükség, hogy elindítsa a folyamatot a játék. Mivel a teljes játék felület alkalmas az orosz felhasználók számára, kezelni az összes funkcióját a regisztrációs folyamat nem nehéz.

1. A regisztráció megkezdődött, akkor egyszerűen kattintson a megfelelő gombra a honlapján a játék.

2.. A megjelenő mielőtt regisztrációs űrlapot, amelynek középpontjában a tippeket a rendszer kell, hogy töltse ki az összes mezőt annak érdekében, megjelölve a felhasználónevet és a jelszót bejegyzést, és válassza a kinézetét karakter, akkor lehet kezdeni Ishtvar: War Brothers játszani.

Bárki be a projekt segítségével a számla Facebook vagy Vkontakte, ami nagyban megkönnyíti és felgyorsítja a regisztrációs folyamatot. By the way, annak érdekében, hogy lehetővé teszi, hogy teszteljék a játékot, mielőtt aláírná fel, van egy funkcionális tesztet a csatában.

Ishtvar: War Brothers Online - egy multiplayer játék, ami keveréke shooter, és a hagyományos RPG -játék. Ahead számos feladat és küldetés. És a kezdő állást kap közvetlenül a regisztráció után. Javasoljuk, hogy vegye, mert vele lehet jobban megérteni összes funkcióját a játék, és képes elképzelni, mi vár rád a jövőben.

Ahogy lehet, hogy kitalálta, a játék eltekintve bármi mást vársz harcok és csaták. Ahhoz, hogy sikeresen tudja játszani a játékot Ishtvar: War Brothers, meg kell ismernie az alapvető elvek harci mechanika. A "kéz" a játék, hogy már létrehozott karakterek. Így nyerhet csatát, meg kell, hogy alaposan gondolja át, minden harci katona elválás rendszer. Minden tevékenység támogatni tudja varázslatok és mágikus hatásokat. És egy ponton volt varázslat játszhat meghatározó szerepet, hanem egy nagy része a sikeres a játék kimenetelét múlik pontosan a megfelelő stratégia.

In Ishtvar: War Brothers szabad játszhat a következő karakterosztály:

1. Farmer.

2.. Hunter.

3. Militia.

Ebben az online játékban található sok új barátot a többiek minden sarkából a világ. Ismerje meg és csatlakozz a már kialakult klánok, vagy ha szükséges, akkor létre saját új klán. A játék során képes lesz kommunikálni a többi felhasználó chaten. És a játék egy speciális számológépet, amely lehetővé teszi, hogy kiszámítja a lehetséges következményeit heves harcok.


 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more