Könyvjelzők

szigeti háború

Alternatív nevek:
Az

Island War egy stratégiai játék, amelyet androidos telefonján vagy táblagépén játszhat. Grafikai minőség 3D. A szinkronjáték professzionálisan történik, a zene szórakoztató és nem hagyja unatkozni.

Ennek a játéknak a varázslatos világát az erőteljes varázslat apró szigetekre tagolta, amelyek a határtalan óceánban helyezkednek el. Mindegyik szigeten van egy erőd helyőrséggel és egy uralkodóval, aki törődik a lakók biztonságával. Mindenhol harc folyik az erőforrásokért és a területért.

E szigetek egyikét fogod kezelni.

  • Ügyeljen a védelmére
  • Erős hadsereg létrehozása
  • Tanuljon meg technológiákat a harcosok halálosabb fegyverekkel való felszereléséhez
  • Fogj be más szigeteket, és fejleszd ki birodalmadat
  • Építsen erős erődítményeket, amelyek bevehetetlenné teszik a város falait

Az Island War játékához állandó internetkapcsolat szükséges, de ez nem probléma.

Ebben a játékban ellenfelei valódi játékosok lesznek a világ minden tájáról. Legyőzni őket nehezebb lesz, mint az AI. Ne hagyjon ki egy kis bemutatót a játék előtt, így gyorsan megérti, mit kell tennie.

Használjon különböző taktikákat a csatatéren, és kísérletezzen a hadsereg konfigurációjával. Válasszon előnyös pozíciókat azon a terepen, ahol a csata zajlik.

Javítsa harcosai paramétereit, amint elegendő tapasztalatot halmoznak fel.

Használd okosan az erőforrásaidat, nem lesz elég mindenre egyszerre. Tudja meghozni a helyes döntést, és azt költeni, amit kap, arra, ami pillanatnyilag a legjobb eredményt hozza.

Még a legerősebb és legravaszabb ellenséget is le lehet győzni felsőbb erőkkel. Köss szövetségeket más játékosokkal, kommunikálj és hajts végre közös katonai rajtaütéseket. Ne ragadd magad túlságosan, más szövetségek is harcolni fognak ellened, talán még a tiédnél is erősebbek.

A játék rendszeres látogatása nagylelkű nyereményeket és ajándékokat hoz. Anélkül, hogy kihagynál egy napot, később még értékesebb jutalmakra tehetsz szert.

A varázslatos világ távoli sarkain utazva egyedül vagy baráti társaságban lehetőséged lesz új harcosokkal feltölteni csapatodat. Ezek lehetnek hétköznapi harcosok, tengeri szörnyek, sőt tűzokádó sárkányok is. A nehézség abban rejlik, hogy le kell győzni őket, nem lesz könnyű.

Nézze meg a játékon belüli boltot. Ott vásárolhat fegyvereket, erőforrásokat vagy ritka harcosokat. A játékon belüli valutát és a valódi pénzt is elfogadják fizetésre. Nem szükséges pénzért vásárolni, minden az Ön vágyától függ. Egy kis összeg elköltésével egy kicsit megkönnyíti a játékot a maga számára. Ez különösen a legelején hasznos. Az üzlet kínálata naponta frissül. Ne maradjon le az ünnepi kedvezményekről.

Időnként ellenőrizze a játék frissítéseit, új helyszíneket, érdekes küldetéseket és új felszerelést hoznak a harcosok számára.

Island War ingyenes letöltése Android rendszeren, lehetősége van követni az ezen az oldalon található linket.

Telepítse a játékot most, hogy csatlakozzon a területért vívott harchoz a varázslatos világban!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more