Könyvjelzők

-Szigetek

Alternatív nevek: Szigetek, Islandworld

Islands játék ingyenes, és nem igényel letöltést, így játszani a játékot online szigeteken van szüksége, csak egy böngésző és internet.

Kezdjük a játékot az online szigetek regisztrálnia kell. Vegyél részt a játék nagyon egyszerű Islands áll, és az ilyen dolgok

1. Adja meg a .

2.. Pont [ _17_] E-mail .

3. Válasszon egy biztonsági kérdést.

4.. Adja meg a választ a kérdésre.

5. Adja padlón.

Ha pont az összes adat-nyilvántartási szigeteken kerül végrehajtásra.

Islands játék négy típusú karakterek:

·                   Lebardist;

·                   Nozhevik;

·                   Kardforgató,

·                   Universal.

Halberdier - magas, izmos sportoló, aki tiszteletet parancsol, az ő erejét, a hatalmas ütések könnyen összetöri védelmet. Ez egy fantasztikus választás azok számára, akik nem kerülnek ki a tisztességes és nyílt harc, és amelynek szabályok nem visszavonulni az arcát a veszély, kontrasztos mindig lelkierőt és a test.

Nozhevik inkább könnyű és diszkrét fegyverek, ez gyors harcos. Ő nem lesz nehéz elkerülni az erős és a zúzás fúj, és válaszul a sztrájk nozhevik bizonyítani ügyesség és tudás a legsebezhetőbb pontja az ellenség, megütötte egy sor halálos támadások.

Kardja vívó ugyanazon a test, mint a láb vagy a kar. Van egy kardforgató mester okos harc mindig várja a pillanatot, amikor az ellenség nyitott a támadás, hogy egy pillanatnyi megállás támadást ő megpróbálja legyőzni a kardforgató. Már a nagyon nehéz, hogy kibújik a támadás, és a védelmet a penge nem teszi lehetővé, hogy elég közel, hogy alkalmazza a crit.

Universal - egy harcos, aki soha nem vett órákat elegáns birtokba blade arisztokraták. Stílusa - kemény iskola udvarokon és utcák, a kikötő város, így felbecsülhetetlen értékű órákat, aki még mindig túlélni a beton dzsungelben. Touring nem olyan erős, nem olyan fürge, mint egy bérgyilkos egy tőrrel, nem olyan makulátlan, mint a nemesek, akik a gyermekkorból nem része a kardjukat. Azonban ez sokkal veszélyesebb, mint ezek közül bármelyik, amely egyesíti a harci képességek minden.

Islands online játék indul a kis falu, Arroyo egy szigeten elvesztette.

Island online játék a legfontosabb eleme - a fejlődését a karakter. A túléléshez az óceánban tele van veszélyekkel, valódi Corsair elsősorban az, hogy erős, okos és szerencsés ember.

Islands Online játék nagyon izgalmas. Azt várod izgalmas kalandok a szárazföldön és a tengeren .

A karakter lesz öt fő jellemzői:

·                   Agility;

·                   Strength,

·                   Endurance;

·                   Luck,

·                   Health.

Ön képes lesz arra, hogy növeli a forgalmazó tapasztalati pontokat, hogy kap, ha a szint a kalóz egyetemen. Az alapvető adatok jellemzői függnek a fegyverek és páncélok, hogy tudja használni a karakter, és mi volt a készség a harcban, akkor aktiválódik a leggyakrabban.

Ravasz harcos hit pontosabban és támadó ellenfelek gyakrabban a levegő körülötte, és nem célba.

Fizikai ereje a harcos hatással lesz az okozott kár machetes és valószínűsége hatás Meek - a támadás olyan erős, hogy ha és a blokk, az ellenfél nem lesz képes megtartani az egyensúlyát, és minél többet alkalmazni megtorló támadást.

Stamina meghatározza a kapacitását a karakter, erőt épített blokkokat, és az erő, amellyel egy karaktert megszabadul a fáradtság.

Luck védelmet nyújt az ellenséges kritikus találatok és hibák különösen a sérülékeny az ellenség, és növeli annak az esélyét, megtorló támadás közvetlenül a cél után a sikeres blokk. Fortune is hasznos, ha hirtelen risknesh kihívást követői Voodoo.

Egészségügyi határozza meg életek számát a karakter - csökkent a sikeres ellenséges támadás halált jelent a csatában, amikor eléri a nullát.

Lejátszás Islands akkor ezeket a fegyvereket, mint a

·                   Alabárd;

·                   Késes;

·                   Sword.

-Szigetek játék nagyon érdekes, itt vár rád színes helyszínek, nagy választékban fegyverek, harci kalózok és a kincsvadászat. Regisztrálj és játszani - nem fogod megbánni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more