Könyvjelzők

ixion

Alternatív nevek:

Ixion térbeli valós idejű stratégia. A játékban kiváló minőségű grafikát láthatunk. A zene meditatív, és nem fárad el az idő múlásával. A játék hangja jó.

Katasztrófa sújtotta a Földet, és csak néhány embert küldtek az űrbe a baleset előtt, hogy életben maradjanak.

Te leszel a Dollos Corporation által létrehozott Tikkun űrállomás vezetője a játék idejére. Ez az állomás nem statikus, az űrben járva új otthont keres az emberiségnek.

Az utazás során lesz mit csinálni:

  • Figyelje energiafogyasztását
  • Helyezze el az erőforrásokat
  • Kárpit karbantartása

Ezen alapfeladatok elvégzésével képes lesz fenntartani az állomás működését. Ha valamit nem követ nyomon ebből a listából, helyrehozhatatlan katasztrófa történik.

Az állomás nem tökéletes állapotban érkezett meg a vezetőséghez. Javítsa meg a törött kriopodákat. A játék előrehaladtával vissza kell állítania a hozzáférést hat lakossági szektorhoz, így mindegyikben további lakosságot helyezhet el. Győződjön meg arról, hogy az emberek mindent megkapnak, amire szükségük van, különben megmutatják elégedetlenségüket, akár egy esetleges zavargásig. Szerencsére az állomás egy speciális rendszerrel van felszerelve, amelynek köszönhetően könnyen megtudhatja a legénység hangulatát, és időben reagálhat.

A Dollos társaságon kívül más vállalatok is építettek hasonló állomásokat. Útja során a túlélők más csoportjaival is találkozhat. Egyesekkel kereskedelmi kapcsolatokat lehet majd kiépíteni. Mások ellenségesek lehetnek Önnel szemben. A harmadik nem volt szerencsés és elbukott. Ismerje meg az őket ért szerencsétlenség okait, és használja fel a megmaradt anyagokat, hogy elkerülje a katasztrófát az állomáson.

A fő érték az erőforrások. Küldj szondákat az űr felfedezésére. Építsen bányászati és felderítő hajókat, hogy üzemanyagot, építőanyagokat és élelmet találjon a legénység számára.

Az űrben rejlő nyilvánvaló veszélyeken kívül, mint például a meteoritok és az üstökösök, amelyek károsíthatják a hajótest bőrét, vannak más kockázatok is, amelyek nem annyira nyilvánvalóak. Az állomás összes berendezése folyamatosan a képességek határán működik. Ezért generátorbalesetek, vezetéktüzek okozta tüzek előfordulhatnak. Az életfenntartó rendszerek és a légtisztítás meghibásodása is rendkívül kellemetlen. Mindezt az Ön vezetése alatt álló javítócsapatoknak kell megbirkóznia.

Az Ixion játék egyszerre kihívást és szórakoztató. A játék addiktív, és játék közben repül az idő.

A fejlesztők nem hagyták fel projektjüket, frissítések jelennek meg, amelyek új funkciókat hoznak, és kiterjesztik az amúgy is hatalmas tér határait.

Ixion letöltés ingyen PC-re, sajnos nincs rá mód. De megvásárolhatja a játékot a Steam piacon vagy a hivatalos webhelyen.

Kezdj el játszani most, hogy megállítsd az emberiség eltűnését, és találj megfelelő otthont a katasztrófa túlélőinek!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more