Könyvjelzők

Jade Dynasty

Alternatív nevek: Jade Dynasty

Ha - a műértő a legfinomabb keleti íz, nincs semmi bajom a bölcsesség az ősi istenek, és készen áll, hogy adja át a kalandos hős, szívesen Jade Dynasty. Online játék Jade Dynasty kérjük újítások és funkciók, amelyek biztosítják, hogy népszerűsége a többi MMORPG.

Minimális rendszerkövetelmények:

1. Operációs rendszer - Windows ® ME, 2000, a Windows 7, Vista x32,

2.. Processzor - Intel Pentium IV 1500 MHz

3. Videó kártya - 64 MB;

4.. RAM - 1 GB,

5. 5 GB szabad hely a merevlemezen.

Tehát, hogy indítsa el a játékot, akkor ki kell tölteni egy formanyomtatványt oldalt Csatlakozz Jade Dynasty. Meg tudod csinálni az ő hivatalos honlapján, ahol a linkre kattintva az azonos nevű, akkor:

• Írja be az érvényes e-mail,

• Adjon meg egy jelszót,

• Hozzon létre egy felhasználónevet, amelyek alapján tudni fogja a játék, és a fórum;

• Tovább Vegyél részt a játékban Jade Dynasty kínál elfogadja, hogy szükség van egy megállapodás, olvassa el a szabályokat a játék, és a meglévő szankciókat;

• Kattintson a "Register".

Mikor kell töltse le a játék kliens számítógépén, telepítse, és így juthatnak hozzá a játékot. A Jade Dynasty, akkor játszhat, ha megnyomja a megfelelő parancsikont az asztalon vagy a "Start". Amikor először adja meg a játék, akkor kell dönteni az egyik javasolt szerver és be - lépésben megadott Jade Dynasty Regisztráció - felhasználónevét és jelszavát.

A következő lépés - megteremti a karaktered. Miután eldöntötte, hogy az úton, akkor meg kell, hogy egy nagyon fontos választás - frakció. Összesen öt van:

1. Skysong (jó gyógyítók) → védelem javítása, kezelje a sebesülteket, és feléleszteni az elesett,

2.. Jadeon (jó Rangers) → a "ló" - a támadás a távolból, de gyenge a közelharci, különösen a védelem,

3. Vim (gonosz tartályok) → erős mind a támadás és védekezés, sajnos, ez nem tartozik a csoporthoz, és támadás a távolság, így a felhalmozási álló ellenség támadni csak akkor, ha feltétlenül szükséges,

4.. Lupin (gonosz zsoldosok) → egy változatos a támadó képességek,

5. Modo (nekromanta, és a vérfarkas) → legvalószínűbb, akkor annak tulajdonítható, hogy a gonosz erők, de senki sem tudja az igazságot szándékaikról. Képesek átalakítani a harc során az erős lények és iszik élet az ellenfelek.

Játék Jade Dynasty Online büszkélkedhet a következő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkülönböztetik azt más ingyenes MMORPG:

• Hála a fejlesztési osztály nélküli, akkor a saját, egyedi harcos. Nagy mértékben köszönhetően az adott játszani a játékot online Jade Dynasty - igazi öröm.

• A különböző rendelkezésre álló küldetések: és a legendás, és a klán, és mindenféle vadászat szörnyek és kincsek, küldetések, utazás, a kutatás, a történelmi.

• Jelentős mennyiségű Jade Dynasty Online alvilági.

• Egyszerű navigáció rendszer: küldetés van egy speciális mutató az utat plus - kattintson a megfelelő hely kártya automatikusan biztosítja folyosón ezen a ponton.

• Választhat létrehozni fegyverek és páncélok (Kraft).

• A különböző járművek.

• Ha Ön egy kisállat obzavedetes biztosan játszani Jade Dynasty lesz érdekes és könnyebb. A legtöbb ilyen háziállat is bejutni vad területekre, vagy bármely más helyen.

• Jade Dynasty online játék, amely a játékosok karddal hihetetlen repülést.

• korszerűsítése páncélok, fegyverek és a megjelenés.

• Ön tudja játszani a játékot online Jade Dynasty teljesen csak akkor, ha kommunikál a többi játékossal. Különösen, hogy nagyon fejlett szövetségi rendszert.

• Meg lehet tanulni, készségek és romantikus, az egyesület ismét lép a formális házasság.

Tisztaság, törékeny és a hihetetlen szépség, a világ a Jade Dynasty miatt rokonságot az ókori Kínában. A kezdet kezdetén, akkor csak a magányos lovag, de idővel ez kapnak a készségeket, hogy dolgozzon meg leginkább. Végül is, meg kell értened a titkait a halhatatlanság és hozzáértés mellett a kitartás nem fáj. Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more