Könyvjelzők

Jagged Alliance

Alternatív nevek: Jagged Alliance

Játék Jagged Alliance Online - böngésző alapú multiplayer szerepjáték alapú stratégia. Készítette Gamigo hatalmas akció tetszik felhasználó olyan funkciók, mint a valósághű 3D-s grafika, óriási a választék a bér egységek, a képesség, hogy saját cégét, a nagy fegyverarzenál, színes csata valódi játékosok, akadályok kiküszöbölése mesterséges intelligencia. Jagged Alliance Online méltó folytatása a korábbi projektek. Végül is megőrizte jellemzőit játék hasonló tantárgyak és szerzett további előnye, hogy megkülönbözteti a többi virtuális szórakozást. Megköveteli a játékosok, hogy megfelelően teljesítse küldetését a szivattyú zsoldosokat tartozó hadsereg gondoskodik a fegyverek és fejlesztése taktika. Kihívás félelmetes ellenséget, és azt mutatják, hogy lehet a legjobb a legjobbak!

Listája rendszer követelményeinek nem riasztotta meg őrült. A játékmenet nagyon alkalmas a következő PC konfiguráció: OS A Windows XP ( SP 2) / Vista / 7, Core 2 Duo 1. 8 GHz, 512 MB videó ( Geforce 8800 / ATI 2600), DirectX 9. 0s, RAM 2 GB, 3 GB-os merevlemez. Ha ezek a paraméterek normál, Jagged Alliance Online regisztrációval hozzáférést az egyik az internet legszórakoztatóbb lövészek. Fiók létrehozása - a folyamat meglehetősen gyors. Vegyél részt a játékban Jagged Alliance Online bevezetését írja elő a játék nevét, e-mail címét, jelszavát, valamint elfogadja a felhasználói megállapodást. Ezt követően, nyugodtan belépjünk a világ brutális háború és létrehozza a saját cég.

Elején el kell döntenie, hogy melyik osztály tartozik a főszereplő. A jelenlegi öt osztály (Sentinel, Command katona, mesterlövész, mesterlövész, katona) Lehet választani árusító. Akkor meg kell tárcsázni a szolgáltatást a zsoldosok. Felszámított egység a játékban több mint 60 faj. Meg kell tanulni, hogy válassza ki a legmegfelelőbb, hogy az egység alakult ki a férfiak, akik képesek ellátni a különböző funkciókat. Játssz Jagged Alliance Online Majd szivattyúzás zsoldosok. Mindegyikük egy kisebb-nagyobb mértékben elemi paraméterek, mint a kitartás, ügyesség, érzékelés, reflexek, pontosság. Győződjön meg arról, hogy a készségek jobb - és a siker esélye jelentős mértékben növekedni fog!

Érdemes megemlíteni, hogy van egy speciális maszkoló egység. Egyszerűen kell, hogy a szükséges karok zsoldosok. Problémák ez nem merül fel. Miután a háború során száz fajta és fegyverek, és páncélok.

Mindenki, aki elindul Jagged Alliance Online játszani, hogy adja át a misszió végrehajtását. Megszokta, ebben a világban, akkor képes lesz arra, hogy végre bonyolultabb feladatokat. A játék számos különböző harci bevetésre! A lényeg, hogy nem lusta! Ami a PvP rendszer, ez főleg a következő típusú csaták:

- Deathmatch, ahol a győztes az, aki továbbra is a játék, legalább egy zsoldos,

- Hunter jutalmazza a rögzítés,

- Search & Destroy, amely foglalkozik a megsemmisítése az ellenség céljait, miközben védi a saját tárgyakat.

Minden győzelem - önmagában is egy nagyon édes érzés. De amellett, hogy, akkor kap anyagi kártérítést. Még senki sem volt hajlandó a tiszteletbeli pontok vagy bónusz formájában üzemanyag.

A fő jellemzője a játék, az a képesség, hogy szemben más játékosok ellen. Méltó ellenfelek automatikusan megtalálja a rendszer partnerkereső. Minél nagyobb a hírneve, annál erősebb lesz az ellenség.

Apropó, hogy a játék Jagged Alliance Online lesz könnyebb, ha vásárolni aranyrúd. Kezdetben kiadott kis szabad arany, de akkor meg kell vásárolni. Azonban ez az ajánlat az Ön választása szerint.

Kedves rajongók egy izgalmas, hidd el, nem fog csalódni! Ez a játék nagyon jó módja annak, hogy növelje az adrenalin! Tegyük fel, hogy a nehéz valóságot a háború mindig kíséri a jó szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more