Könyvjelzők

Jail Wars

Alternatív nevek: Jail Wars

Játék Jail Wars - ingyenes böngészős MMORPG bűnügyi témákról. Ha fáradt, hogy a modell állampolgár, aki soha nem töri meg a törvény betűje, itt az ideje, hogy belevetette magát a virtuális univerzum, és vált a hírhedt csaló. Kezdve Jail Wars játszani, akkor találja magát körülvéve agresszív és veszélyes bűnözők. Együtt lesz képes túlélni a lázadás a börtönben, nem támaszkodott kormányzat minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy kibékítse a banditák. Maga mögött hagyva a nehézségek és megpróbáltatások, akkor mozog magasabb és magasabb, mint a képviselője a rendkívüli karrierje bűnözők. Hamarosan lesz híres a köröket a saját fajtájuk, keresni hitelességét, és úgy fogja érezni, nagyon kényelmes ebben a szerepben. A tapasztalat az izgalmas érzés a siker, emeljék a adrenalin a vérben, vetés szabadidő egy izgalmas játék!

Csatlakozzon a bűnözői társadalom lehet bárki. Rendszerkövetelmények a játék megbocsátó. Is letöltheti Nem kell. Egyszerűen hozzon létre egy fiókot. Jail Wars bejegyzés a következő: adja meg e-mail címét, amelyet szolgál majd a felhasználónév, a jelszó átgondolt, újraírt kódot a kép, és kattintson a "Fiók létrehozása". Legyen felkészülve arra, hogy fogadja el a szabályokat regisztráció és a projekt megállapodást. Ezután létrehoz egy karaktert. Meg kell határozni a négy meglévő szindikátusok: Cosa Nostra, testvérek, testvérek és fekete katonai őrség. Minden egyes Weboldalunk saját önálló egységként. Miután a kiválasztás, jegyezze fel a nevét a karakter, válasszuk ki a kívánt szót, majd hozza létre a megjelenését az ízlése (arc, haj).

A játék Jail Wars Online kell fejleszteni a karaktered. Majd mozog magabiztosan a szintet, amíg el nem éri a legmagasabb - 30-án. Minden ezt követő hódítás szinten gyűlnek a három pontot, és egy pontot paraméterek képességeit. Ez azt jelenti, hogy minél több - annál erősebb lesz a hős. Csak miután a 15. szinten, akkor teljes jogú tagja a konzorcium, és kap egy csomó előnnyel jár. Például, a hozzáférést egy közös udvar szindikátusi tetoválás EVENT "lázadás a börtönben", és így tovább.

Természetesen, mind a szindikátusok a maga sajátosságai, de vannak olyan képességek, amelyek közül bármelyik a konzorcium tagjainak. Megosztás közös képességek az aktív és a passzív. A három ág az általános készségek adni a lehetőséget, hogy válasszon a saját fejlődési út. Készségek közé ágak harcos erős kézzel, az érzés, hogy a sokk, harci düh, nyílt sebek, munka-sorozat, és a hóhér őrület. Ez az ág a célja, hogy okoz legnagyobb kárt. Ha azt szeretné, hogy a magas védelmi tulajdonságokkal, válassza az ága a testőr, amely a következő készségeket: a nehéz célpont, kezdeményező, zavartság, túlélő, kőfal, az erős test, egy utolsó erőfeszítést, a fordulópont. Nos tehetségek nevezett ága bűntársa, amelyek célja hatékony felhasználását kiegészítő termékeket. A fejlesztés az ebben az ágazatban elérhető lesz az ilyen készségek elsősegély, bőbeszédűség, gyenge pontot, ártalmatlan, takarékosság, medikus, pontos számítás, alattomos trükk. Ahogy a tanulási készségek a játék során megnyílik több és több. Mellesleg, lehet javítani, mint az egyik trendek és tanulhatnak a legszükségesebb.

Az egyik hűvös chip, amely büszkélkedhet játék Prison PANDORA - tetoválás. Az ő jelenléte különbözteti banditák a hatóságok. Ezért, ha mindig tudni fogja saját fajtája. By the way, amikor úgy dönt, hogy szépíteni a test egyik szimbolikus díszek közül lehet választani, milyen lesz. Több mint 1000 fajta tetoválás felajánlotta, hogy a figyelmet!

Is játsszon gazdaságban Jail Wars , akkor egy hatalmas fegyverarzenál. Mivel meg kell küzdeni mindenféle sem az edző, vagy a többi játékos és a folyamatban lévő háború között a szindikátusok magukat, akkor nem nélkülözheti a megfelelő fegyvereket. Gyűjtsd össze bokszer, kés, élezés, klubok, láncok és egyéb jóság. Létezik a játék és a dopping. Ezek közé tartozik elsősegély-készletek, növeli és buffok.

Érdemes megemlíteni a lehetőséget, hogy a Syndicate banda. Intelligens játékos egyesülnek, hogy játszani a játékot online Jail Wars, a teljes potenciálját. Ne feledje, hogy megteszi a csoportosítás gyakran nem engedhetik meg maguknak, hogy egy makacs. Bár elvileg nem te vagy a nem kötelező jellegű. Play Me egy vidám, Vex egészség ellentétes szindikátusok, több és több zavargások a szabadságot válassza ki, és végtelenül gyűlölte sejt irritálja éber börtönigazgatás. Legyen minden remények valóra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more