Könyvjelzők

Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast

Alternatív nevek: Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast

Processzor: Pentium II 350

RAM: 128 MB

Videó

Star Wars: Jedi Knight: Jedi Outcast - a második része az egyik legnépszerűbb számítógépes játék alapján a motívumok a világegyetem a "Star Wars". Star Wars: Jedi Knight ellentétben a hagyományos lövöldözős, mert itt a játékos rendelkezésre álló fegyverek nemcsak hosszú távú, de a fénykardot, valamint használhatja az erő a konfrontáció az ellenséggel.

Plot Star Wars: Jedi Knight 2

A játék helyszíne két évvel elkészülte után az események az első része a játéknak. A főszereplő Kyle Katarn, attól tartva, újra megadja magát a sötét oldala az erő, lemond a képességeit, és dobja a fénykardját. A főhős a Star Wars: Jedi Knight: Jedi Outcast úgy dönt, hogy visszatér a szakma zsoldos katonák segítik az Új Köztársaságot, hogy befejezze az utolsó maradványait is a császári csapatok. Egy év alatt a küldetések, Kyle küldött kíséretében régi barátja Jan Ors egyik lázadó bolygó, ahol találkoznak Desann Sötét Jedi, aki megtanulta Kyle győztes Jerec és elrabolja Jen. Megpróbálja megmenteni a partnere, Kyle elismeri csatában Dessanu használni ellene Silas és barátja meghal. Oklemavshis Kyle dühös, és megy a völgybe a Jedi, hogy visszanyerje Force. A főszereplő visszatér a belső szentélyében Star Wars, Jedi Academy, 2. generáció már készített velünk Luke Skywalker. Hogy kell Kyle vegye fel a kardot, a bal megőrzésre. Ettől a pillanattól kezdődik a vadászat a Sötét Jedi Dessau, amely végigvezeti Önt a világ a Star Wars: Jedi Knight 2.

Megjelenés

Speciális értékelést játék megérdemli a vizuális komponens tele van elképesztő speciális effektek és jól megtervezett karakter modellek. Mindent, mindent, a Star Wars: Jedi Academy 2 tartja a legmagasabb szinten, a hős és záró rendes birodalmi rohamosztagosok. A modell játék karakterek és tette mozgás. A játék érdemes játszani akár csak azért, hogy milyen kecsesen repül felrobbanó termogranate, támadást rohanás elmúlt tizenkét lövést blasters. A hang is a jelig, és minden a vizuális élvezetek fogják másolni remek zene, ami befolyásolja mindent, még a visszhangja, amely elsuhant a sugár fegyvert.

Igen, érkezik az erő

Játék Star Wars: Jedi Knight igazán át, amint a kezében a főszereplő hiányzik fénykard csere fegyverét. Lesz egy meghatározó sebesség és a gőz áramlik, kecses mozdulatok de még komolyan megfosztják juttatások, amelyek meghaladják a ellenség csoport. Mindez párosul a gyönyörű és fejtetőre bukfenc, bukfencezett kombinációk és villámcsapás. Skills főszereplő nő az egész játék, és a rendelkezésre álló ütés, trükkök és akrobatikus bukfencet vele. Összehasonlítva az első része a rendszernek gyűjtésére részecskék eltűnt erői a holttestét elesett ellenségek, most Kyle maga is energia előállítására, amely szükséges egy ideje, hogy használja a képességeit. A legizgalmasabb harc vár rád a csatában a lázadó Jedi, így nem költenek az összes erők a harcok egyszerű rohamosztagosok.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more