Könyvjelzők

Csak ok 3

Alternatív nevek: Csak Kaus 3

Igra Csak ok 3: őrült kaland.

fejlesztői stúdió Avalanche és kiadó Square Enix meghívást kap a nyitott cselekvési világba a küldetés elemekkel. Csak a 3. ok vált elérhetővé az 1-es verzióval. 12. 2015-ben, egy évvel a bejelentés után.

A bátor Rico Rodriguez

-es rajongói letölthetik a Just Cause 3-at a PC-re, de a legújabb konzol generátorok tulajdonosai sem maradtak megfosztva, mert a OneStars platformokra is fejlesztették a PlayStation 4-ből.

Az új rész kilépése nem volt észrevétlenül megfigyelhető a vezető országok kritikusai által, és magas jeleket kapott a nyílt világért, és nagyszerű lehetőségeket teremtett a káosz sokféleképpen történő létrehozására. Azok a játékosok, akiknek sikerült letölteniük a Just Cause 3-at, több feladatot is átadtak pozitív véleményüknek.

Life a határon.

ólomhős, Rico Rodriguez, a fogakra és ugyanolyan kedvenc horoggal. Most harcosként viselkedik Di Ravello őrült tábornok diktatúrája ellen, aki nemcsak a Medici-szigeten, hanem szerte a világon kívánja meghatalmazni hatalmát.

A Just Cause 3 új részén a PC-n a Rocky-nek több helye volt a manővereknek, és most semmi sem tartja vissza a harcok alatt. Öt ökoszisztémán keresztül mozog, figyelemre méltó tájakkal és lenyűgöző, reális tereptárgyakkal, barlangokat és épületeket mászik.

A ejtőernyő és egy horog segít neki, amellyel a helikopterre, a sziklára és a talajra akasztható, hogy közelebb kerüljön hozzájuk, majd válasszon egy új mozgási irányt. Ezzel elkaphatja az embereket és tárgyakat, és a tervezés során egy ejtőernyővel egyidejűleg objektumokra lő.

A telekban mindenféle fegyvert látunk:

 • Fejtési síkok
 • Sudna
 • RPG
 • Surreal autók
 • Tűzfegyver

A szerencsejáték-valuta megszűnt, és ez egy kreatív megközelítést vezetett be az új berendezések kitermeléséhez, de bonyolította a feladatokat is. Most, ha Rico bejut a tartályba, az ellenségnek van módja, hogy behatoljon a páncélába, így a harc nem lesz életre.

A

Mechanics "Rampage Destruction" új célok és feladatok meglepetését fogja dobni, amint eléri az ellenséges bázist, és elpusztítja azt. De a különböző bázisok és városok között azonnal teleportálhatunk.

Második mechanika "Resel Rebel" is érdekes. A játék szüneteltethető, és egyszerűen kiválaszthatja a bemutatott fegyvereket, járműveket és berendezéseket a menüből. A lőszer kiválasztása után használhatóvá válik.

A játék nagyon kreatívnak tűnik, mert ez a fejlesztők által kitűzött cél. A Rico a rendelkezésre álló felszerelések használatával sokféle módon elpusztít minden épületet és épületet, műemléket, szobrot, hidat, felhőkarcolót és egyéb épületeket.

műszaki pont.

Esőt a játék kiadása előtt, a lehetséges üzleti modellekről szóló pletykák mikroszámlák formájában és szabadon játszható elterjedés, de a termék alkotói eloszlatták őket, mondván, hogy a Just Cause 3 csak teljes áron vásárolható meg. A bemutatott opciók között szerepel a standard készlet és kiegészítésekkel kiegészítve: "At Sea", "A földön", "A levegőben", egy exkluzív ejtőernyő és tűzszárny. A kiegészítőt külön is megvásárolhatjuk, de célszerű, ha a Just Kaus 3-nak már többsége van.

A játék futtatásához vegye figyelembe a minimális rendszerkövetelményeket, de minél magasabbak, annál könnyebb lesz a folyamatot kezelni.

 • ОС: 64 bites; Windows Vista SP2 / 7 SP1 / 8. 1
 • lemezterület: 45 GB
 • RAM: 6 GB
 • videokártya: Nvidia GeForce GTX 660 (2 GB) vagy AMD Radeon HD 7870 (2 GB) a DirectX 11
 • készülékkel
 • processzor: Intel Core i5-2300 2. 8 GHz vagy AMD Phenom II X6 1055T 2. 8 GHz
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more