Könyvjelzők

Kartuga

Alternatív nevek: Kartuga

Online játék Kartuga - ingyenes böngészős kalóz stratégia RPG elemekkel, ami bontakozik ki valós időben. Thanks Kartuga Online Érezni az igazi rabló, és boncolgatni a tengeri kiterjedésű, majd vstrevaya a veszélyes karcolások. Az egész világ óceán nyitva áll a kutatás. Érezd uram ilyen hatalmas kiterjedésű! Cég InnoGames - kiadója a játék, gondoskodott arról, hogy a felhasználók nem unatkozik. Sok érdekes esetek jönnek bátor utazók. Minden jogod megvan támadni kereskedelmi hajók fosztogatni a városban, hogy összetűzés az erők az igazság, hogy mindent megteszünk, hogy gazdagodik. Pirate élet ideális azok számára, akik nincsenek hozzászokva, hogy ülni. Szüksége van egy hatalmas mennyiségű energiát, hogy végre számos küldetést, különböző nehézségi, nem tudja folyamatosan javítja a hajót, hogy minden szükséges szempontot ígérő fejlődés. Ha úgy dönt, hogy játszani Kartuga, meg kell jegyezni, hogy most a projekt a szakaszában a zárt béta tesztelés. Ezért Kartuga év - ez csak egy kérelmet meghívást a játék, nem pedig közvetlen hozzáférést biztosít a dühöngő őrült kalandok. De ne aggódj, hogy a vágy, hogy szabad felügyelet nélkül hagyni. Ajtók, hogy a virtuális világ lesz mindenki számára nyílt.

Csatlakozz a játék megköveteli Kartuga töltse ki ezeket a mezőket: felhasználónév, jelszó, e-mail címét. Akkor fogadja el a megállapodást, akkor számíthat a levelet a megadott e-mail. Ösztönzi az a tény, hogy a rendszer követelményeinek a játék nem túl magas. Jelenlétében egy modern böngésző és a nagy sebességű internet, nyugodtan játszani a számítógépen, még az átlagos paramétereket.

Szóval, hol kezdjem Kartuga játszani? Mondanom sem kell, hogy az akvizíció a hajó. Mielőtt útnak hajó készíteni kell. Ne feledje, hogy a javulás a hajók akkor részt vesz a játék. Fejlesztése az azonos jellegű annak köszönhető, hogy a felhalmozódása a tapasztalat. És minél több - annál jobb. Miután elért a játék hozzáférést biztosít több tucat különböző készségeket. Mindegyik a maga választja a játékstílusa. Szerencsére a játék egy csomó funkciókkal rendelkezik, amelyek a választás szabadságát. Get legalább, például a különböző típusú hajók. Választhat, hogy pontosan mit drágább szív és úgy érzi, szerencsés fedélzetén igaz.

Kartuga játék megköveteli a taktikát. És ami a legjobb ezeket a kérdéseket előre, hogy egyeztessenek csapat tagjai. Igen, ez sokkal hasznosabb egyesíteni, nem pedig azzal, hogy megpróbálja megnyerni hírnevet. Csapat Actions de nem árt, sőt éppen ellenkezőleg. Különösen, hogy a csapat harcol a játék - szép lenyűgöző látvány, és vegyenek részt az őket egyedül nem fog működni. Ismerje meg, hogy békés úton megoldani problémák a csapaton belül, ne veszítsd el a barátaival apróságok. Kezelje tiszteletben tartva mindegyik fél, akárki volt. Apropó, akkor válassza ki a maguk számára a szerepe a mérnök vagy a Destroyer Protector. És annak ellenére, hogy a különböző funkciók az összehangolt team akció számos előnnyel jár. Írja be a karakterek különböző, hogy van egy egyedülálló módon a fejlődés, a saját stílus és hivatását. Ennek megfelelően arra a szerepre, hogy úgy dönt, hogy kiigazítsa a személyes hajót.

Az egyjátékos kampány a játék több alkalmas kiegyenlítése készségek kalóz. Alapvetően a játék Kartuga, élvezve a különböző multiplayer mód. Próbálja meg az összes rendelkezésre álló, hogy megértsék, mi a legnagyobb találat a helyszínen.

A végtelen csaták és foglalkozni kell olyan kérdésekkel, mint a kincsvadászat, áruszállítás, a tudomány, a kutatás területén, a kibocsátás elvtársak a bajba jutott, élesítés hajók. Érdemes megemlíteni, hogy a játék zajlik a változás történelmi korok. Ez kiküszöböli a monotonitást -, és soha nem fog unatkozni, újra és újra, hogy egy izgalmas vállalkozás. Legyen most a szabadidő egyre érdekesebb és gazdag. Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more