Könyvjelzők

Khan Wars

Alternatív nevek: Khan Wars

Khan Wars online - ingyenes böngésző alapú stratégiai játék a cég XS Softwa. Alapja a játékmenet egy harc a különböző élő nemzetek virtuális szárazföldi. Minden Bármit is teszel, legyen az építés, vagy erőforrás-kitermelés történik annak érdekében, hogy a saját állapotát, és hogy növelje a harci erő. Végül is, csak az erős nem kell félni, hogy megtámadja az ellenséget, hogy örül majd szédítő győzelmet. De ez nem jelenti azt, anélkül, hogy elkötelezzük magunkat a támadás, akkor nem kell hívni a harcok. Elég gyakran megvédjék magukat agresszorok, és jobb, ha készen áll az ilyen találkozókon. Ne lézeng! Hozzon létre egy megbízható hadsereg és részt vesznek egy nagy háborút!

A játék Khan Wars elég számítógépes átlagos paraméterekkel. Szóval ne aggódj a rendszer követelményeinek. Ha a vágy -, hogy csatlakozzanak. Belevetette magát a légkörbe segít elleni Khan Wars regisztráció. Fiók jön létre az alábbiak szerint: Lépett a játék neve, e-mail címet és a jelszót. Alapértelmezés szerint elfogadja a szerződés feltételeit. Legyen felkészült - most valami fog kiruccanás!

Először is, hogy melyik nemzet akarsz játszani Khan Wars. Gondold óvatosan, mert a kerek lehetetlen megváltoztatni. Minden nemzetnek megvannak a maga sajátosságai, a maga különleges egység, és csatlakozott, akkor megkapja pontosan a bónuszokat, hogy, és tegye ezt a nemzetet. Általában van 11 olyan nemzet: arabok, litvánok, gótok, orosz, perzsa, Franks, bretonok, mongolok, bizánciak, Bolgartsy, németek, japánok. Ez a változatosság lehetővé teszi, hogy válassza ki a legmegfelelőbb megoldás.

Mit tartalmaz a játék, hanem egy végtelen vérontás. Minden játékosnak kell folytatnia a fejlesztés és a fejlesztés a javaikat. Minden épület épült a területén saját vár. Meg kell Farms, arany bányák, vas-bányák, és hogy a magukat erőforrásokat. Is meg kell, hogy vigyázzon a laktanya és Lovasudvar, hogy volt, ahol a vonat harci egységeket. Ne feledkezzünk meg olyan fontos témákban, mint a védekező fal, Cache, székesegyház, Tower, raktárak, istállók. Nem nélkülözheti a Market Tavern, kórházak. És a gazdálkodás igazán szükség Forge, Szélmalom és a különböző műhelyek. Csak épület az egészet, akkor biztos lehet abban. Tény, hogy a vár - otthonában. Így hozza létre a maga kellemes környezetben! By the way, idővel növelheti a számát zárak, amelyek a mi irányításunk alatt. Különben miért kellene hódítás? De ebben az esetben vannak korlátai. Egy játékos nem egyszerre uralkodni több mint tizenegy zárak.

Az erőforrások, a gazdasági is arany-, vas-, fa-, élelmiszer. Mindez kapjuk különböző módon. De vannak források, mint a népesség és a hűség. Fejleszteni kell a lakhatás, hogy minél több embert. Ez a képzési egységek és az épületek energiahatékonyságának. Nos, amikor sok lakos, próbáld meg nem hagyja őket cserben. Közbizalom a tulajdonos a kastély vymeryat hűség. Aki nem akar tiszteletet! Légy bölcs vezér!

Nézzük meg, mi áll majd a csapatok. Nélkül a hadsereget, hogy a játék Khan Wars egyszerűen irreális. Így a csapatok vannak osztva az ilyen típusú: Íjászok (Számszeríjászok, íjászok, királyi íjászok), Ló csapatok (Könnyű lovasság, lovas íjászok, cserkészek, nehéz lovassági), túrázás csapatok (Fejszés, szerecsendió-hordozója, Kardforgató, Pikener) és az Siege Machines (Taran, Ballista, katapult). Vannak különleges erők, hogy minden nemzet - saját. A legfontosabb szerepe megteremtésében stratégiák játszanak lovagok. Ők azok, akik vezetnek a hadsereg. A fejlesztés a lovagok Királyság játszanak fontos szerepet. Jelenleg 4 különböző típusú lovagok: Marshal, földtulajdonos, Kereskedő és Spy. Minden típusú saját hőse aktív és passzív képességeket. Knights keresni a hatóság az ügyes parancs hadseregek és a sikeres számos küldetésen.

Játék Khan Wars senki felhasználónak nem teszi lehetővé, hogy tétlen. Miután elment a sok különböző feladatokat. Készüljön hogy hajtsák végre a katonai, gazdasági és egyszerű feladat. Kedves rajongók katonai csaták, regisztráció a játék Khan Wars vár rád! Csatlakozzon még ma és eltölteni a szabadidejét telített.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more