Könyvjelzők

Killing Floor 2

Alternatív nevek: Killing Floor 2, KF2, KF 2

Game Killing Floor 2: az egyik a zombik serege ellen.

in 2014 májusában a Tripwire Interactive - fejlesztő és kiadó közzétette a vezető személy lövöldözős műfaj bejelentését a horror irányában, és 21. 04. 2015-ben megjelent a korai hozzáférés a Killing Floor 2 játékhoz. Az év folyamán folyamatban lévő munka három kiegészítésre került, és a játékosok új karakterekkel, területekkel, fegyverekkel és készségekkel tölthetik le a Killing Floor 2-et.

Az Unreal Engine 3 használatával a kiadó letölti a Killing Floor 2-t a PC-re, de kijelentette, hogy a PlayStation 4 opciója is elindul.

A játék egyéb jellemzői közé tartozik az egy felhasználó / több felhasználó mód és az orosz interfész, míg a hang még mindig az angol nyelv.

A történet és a játék pillanatai.

A

Killing Floor 2 továbbra is fejleszti az előző sorozat témáját, és ismét a halálos csapdába. Egy hónappal a legutóbbi események után, és ott van a fertőzött közepén Európában. Tudományos kísérletek A Horzine Biotech Corporation kudarcot vallott, és zombi Toli toli klónokra vette az utcákat. Őket a vér és a gyilkosság szomjúsága vezérli, és megállítja a szörnyek invázióját, csak fegyvereket.

A radikális fellépésre van szükség a szennyezett területek rendjének helyreállításához, és a kapcsolat nem működik, a hadsereg szétszóródott, a kormány nem foglalkozott a helyzetkel, és el is ment. Mindenütt a káosz és a kevés túlélő reméli, hogy segít a hősnek, amely biztosan megjelenik, amikor nagyon rossz lesz.

Szerman, aki nem fél a legszennyezettebb helyekre, a legmelegebb pontra, és elpusztítja az emberiség ellenségeit, minden rendelkezésre álló fegyvert, melynek célja, hogy Ön legyen. A felszerelést lőfegyverek találják, és a közelharcban használhatók. Természetesen az öbölben lévő szörnyek túl veszélyesek, de elkerülhetetlen, ha a lőszer kifogyott.

A kutatási és sztrippelési terület hatalmas, és tovább növekszik. Jelenleg 8 kártya áll rendelkezésre:

A

Igrokam-ot legfeljebb 6 fős csoportokba lehet kombinálni, a mutánsokat és a főnököket törölve.

 • Biotics Lab
 • Volter Manor
 • Barting Paris
 • Evacuation Point
 • Outpost
 • Farmhouse
 • Black Forest
 • Catacombs
A

First számos támadás hullámot mutat be, és csak akkor, ha tükrözi, van a fő ellenség. Minden új "árapály" elleni küzdelemmel egyre nehezebbé válik az ellenségek száma, köztük az új formák, amelyeket nehezebb elpusztítani.

, hogy megbirkózzon az új pestis, úgy néz ki, hogy a kereskedő egyszer tükrözi egy új hullám mutánsok szerezni több halálos fegyverek és védelem a közvetlen kapcsolat. Közvetlenül vannak más hasznos dolgok is, amelyek sérülések esetén támogatják az erőket, hogy segítsen navigálni a terepen, és egyéb dolgokat.

A pénz kérdése van, mert a kereskedő nem télapó, ajándék és semmi nem ad. A pénz nem lesz probléma, ha minden mutáns gyilkosságát meggyilkolja, és jövedelmet és értékes tapasztalatot fog kapni.

Egy másik pont, amire emlékeznünk kell, a vadászat folytatása nem számíthat hatalmas tömegre, hamarosan minden ellenséget és zagrebete moolah-t fogsz áztatni. Minél nagyobb a cége, annál több zombik hadserege és a főnökök súlyosabbak. A játék vége nem az, hogy megsemmisítené a Killing Floor 2 játék fő főnökét. A multiplayer és a mód nyíl közötti különbségek nem magányosak, csak azért, hogy megöljék a szörnyeket.

System minimális követelmények

 • OS: Windows Vista / 7/8 (64bit)
 • OP 4 Gb
 • Protsessor: Intel Core i5-2500 / AMD FX- 8320
 • Zvukovaya kártya: kompatibilis a DirectX 9-vel. 0c
 • Video kártya: GeForce GTX 560 / Radeon HD 6870
 • Space: 17 Gb
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more