Könyvjelzők

Arthur király: Lovagmese

Alternatív nevek:

King Arthur: Knight's Tale egy nagyon szokatlan értelmezése a híres történetnek a kerekasztal lovagjairól. A játék ötvözi az RPG és a körökre osztott taktikai stratégia műfaját. A játék kiváló grafikával és kiváló zenei tartalommal rendelkezik, amely segít fenntartani a hangulatot. Egy kis hősosztagot fogsz vezetni, harcolsz a gonosszal és javíthatod harcosaid tulajdonságait.

Amint elkezded játszani a King Arthur: Knight's Tale-t, azonnal elárulják a háttértörténetet. A gonosz Mordred egy hatalmas sereg élén megtámadta az Arthur és a kerekasztal lovagjai által uralt királyságot. Mordred hadseregének sikerült elpusztítania Camelotot. A végső csatában élete árán megöli Arthurt. De a történet ezzel nem ér véget. A történtek miatt egy szörnyű gonoszság szabadult fel, amely minden élet elpusztításával fenyegetett. A sötét sereg élén Arthur áll, akinek a testét a halála után elfogja a gonosz. De a Lady of the Lake feleleveníti Mordredet, aki a játék főszereplője. Az ő álcájában le kell rombolnod azt, amivé Camelot egykori kedves és bölcs uralkodója lett.

Egyedül egy ilyen feladat senki számára lehetetlen, és utazásod során képes leszel hasonló gondolkodású emberekből álló csapatot toborozni.

harcos különböző osztályokba sorolható:

  • Íjászok
  • Mages
  • Knights
  • cserkészek

és mások. Mindegyikről megtudhatod a játék során.

Minden harcos egyedi, képességből álló készlettel rendelkezik, amelyek fejleszthetők, ahogy tapasztalatot szereznek. A csapatodban mindenki más-más tulajdonságokkal rendelkezik. Ráadásul mindenkinek van életrajza, jelleme, világképe.

A játék közbeni döntések meghozatalakor mérlegelni kell, hogy tetszeni fog-e a-es csapatnak, az elégedetlenek haragot táplálhatnak, és akár el is távozhatnak.

A

A egység erejét a páncélzata és a fegyverei befolyásolják. Készítsd el és frissítsd ezeket az elemeket szintlépés közben.

A fő történetkampányon és sok másodlagos feladaton kívül, amelyeket a találkozott szereplők kapnak, az Ön feladata a Camelot helyreállítása. Ez a kastély lesz a főhadiszállásod, ahová a feladatok között visszatérsz, hogy felépülj. Ne felejtse el javítani az épületeket, és újakat építeni, hogy több lehetőséget kapjon.

A játék harcrendszere körökre osztott. Minden akciópontokra épül, amelyeket a harcosok csata közbeni mozgására, bájitalok használatára és támadó akciókra költenek. Az akciópontok egy része félretehető a következő körre. Vagy állítson át például egy íjászt készenléti módba, majd az érintett területre esett ellenséges katonák futása közben támad.

Egy küldetésre nem vihetsz több mint négy harcost, és a küldetés során magaddal vihetsz még egy karaktert azok közül, akikkel az úton találkozol. Nem szükséges, hogy maga Mordred legyen a különítményben, jobb, ellenkezőleg, biztonságban tartani. nak nek. a vezér halálával a jó erői tönkremennek.

A kisebb sérülések következményei terepviszonyok között megszűnnek, súlyosabb esetekben vissza kell térni a Camelotba.

A játék addiktív, a cselekmény érdekes. A légkör nagyon hangulatos, bár kissé borongós.

King Arthur: Knight's Tale letöltése ingyenesen PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdj el játszani most, hogy megakadályozd, hogy a gonosz erőinek élén álló őrült Artúr király nyerjen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more