Könyvjelzők

Avalon királya

Alternatív nevek: Játék Avalon királya, KoA, KVK
Az Avalon játék királya - A Kerekasztal lovagjai újból elbeszéltek:

Ha szeretted a Arthur király és a lovagjai legendáját, akkor az Avalon királynak szóló online stratégiai játék az Ön számára készült. Itt összefonódott a Merlin, Morgana, Balthazar, Arthur király és más karakterek története.

Minden kezdődik egy lángoló kastélyval és egy lovassal, aki egy jelentéssel rohan a kastélykapu felé. Morgan csapatok ostromolták a várost, el kell döntenie, hogy mit tegyen a következő. A kastély igazi védelmezőjeként úgy dönt, hogy a végére áll, és megvédi a várost, annak minden lakosával. Ez a szakasz a játék edzése. Ezért felkérjük Önt, hogy állítson fel laktanyakat és kezdje el csapatok felvételét. Tevékenységeivel párhuzamosan megerősítések érkeznek a kastélyba, hogy segítsenek ellenségeik többségében. Ellenállnod kell, mert minden szövetségese már leesett. Csapata összecsapni fog a csatában, de Merlin hirtelen megjelenése miatt egy varázslat megszakítja a csata menetét az ön javára. A Morgan csapatokat visszahajtják. Itt kezdődik a történetetek, Avalon király története.

A Avalon számítógépes összekapcsolása elsősorban stratégiai játék, legtöbbször a kastély építésével és fejlesztésével kell foglalkoznia. A kastély az erőd, a hatalom erőssége. Fejlessze kiegyensúlyozott módon, és legyőzhetetlen lesz. A Morgana-val folytatott kezdeti csata után az alanyok megőriztek egy sárkánytojást, amelyet felhasználhat a jövőben, és megnövelheti tűz-légzésvédőjét. De az első dolgok először.

első fejezet

Először megkezdjük a város helyreállítását. Az erődítmény a kastély központja és egy bástya neked és vasalláinak. Emelje fel az erőd szintjét a második szintre. Aztán felkínáljuk istállók építésére. Lehetővé teszik lovasság bérlését. Építjük őket, és megrendeljük az első lócsalád kiképzését. Amíg a lovasok felkészülnek, megpróbálunk túljutni a kastélyon u200bu200bés megtámadni a minket körülvevő szörnyeket. Kiválasztjuk a legegyszerűbb első szintet, és elküldjük csatát az első csapatunknak. Ez az első lépés, amelyet megteszünk az első díj átvétele érdekében.

második fejezet

Most vigyázzunk a tojásunkra. Megyünk a sárkány barlangjába és használjuk azt az elixírt, amelyet kaptak az első fejezet kitöltéséhez. Úgy tűnik, hogy a tojás életre kel, színekkel tele és úgy tűnik, hogy felrobban. De ehhez szüksége lesz egy másik elixírre. Ezért térünk vissza a város helyreállításához és a hatalom felhalmozásához. A 3. szint javításához az a falat a 2. szintre kell javítani. A fal mellett indultunk farmok és fűrésztelepek építéséhez. Ezek alapvető bányászati u200bu200blétesítmények a csapatok ellátásához és toborzásához. Ezután megpróbálunk támadni egy magasabb szintű szörnyet. Felhívjuk figyelmét, hogy a környező szörnyek megsemmisítéséhez forrásokat és tárgyakat kap, valamint szivattyúzza a hősét. Ez fontos, mert minél magasabb a szörnyeteg, annál nagyobb a jutalom. Csak kunyhókat kell építenünk az íjászok számára, és kiképzést kell végezniük. Ezen felül sátrakat építünk a fal mögött csapataink számára, ott fognak elhelyezkedni. Több sátor - további csapatok, amelyeket fel lehet bérelni. Időközben a második fejezet véget ért, és foglalkozhatunk a jövő sárkányunkkal.

harmadik fejezet

A hívás köre lehetővé teszi az első sárkányunk felhívását, és a második fejezet kitöltéséhez kapott elixír segít ebben. Használjuk a tojásunkon. Lángol, és megérti minket, hogy a sárkány lelke él és újjászületik. Tűzgömböt és voila-t használunk rajta, a sárkány újjászületik, és készen áll arra, hogy kiszolgálja Önt! Gyorsan kitalálunk egy nevet, most csak rá fog reagálni. Úgy tűnt, hogy Morgana érezte a hatalom felébresztését, és azonnal támadásra küldött egy kis csapatakat. Készüljön fel a csatára!

Gyorsan javítsa az erődöt, a falat, építsen egyetemet, megtanulja a védelmi képességeket és emeli a sárkány szintjét. Felhívjuk figyelmét, hogy a szint emelkedésével bónuszokat kapsz, mind védekező, mind támadó. A katonáidra viselkednek. Amint ezt megtette, a sárkány felszáll a levegőbe, és egyetlen tüzes lélegzettel elpusztítja Moragna csapatait.

Minden, a képzésed befejeződött, és királyi ügyeket végezhet, a következő fejezeteket maga is elvégezheti, és harcolhat a dicsőségért és a becsületért!

Épületek a városban, amelyeket fel kell építeni és fokozatosan fejleszteni:

  • baraki
  • stables
  • lőtér
  • ostromműhely
  • nagykövetség
  • kovács
  • University
  • sárkánybarlang
  • védőfal

Download King of Avalon - kattintson a gombra az Avalon King játékához, átirányítunk arra a webhelyre, ahol letöltjük a BlueStacks android emulátort. Ezzel telepítjük az Avalon királyát és élvezzük a játékot.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more