Könyvjelzők

King Of Defense: Merge TD

Alternatív nevek:
A

King Of Defense: Merge TD - egy toronyvédelmi játék néhány különleges funkcióval. A grafika gyönyörű rajzfilm stílusú. Minden karakter nagyon valósághű hangú, a zene nem tolakodó, jól megválasztott. A játékban a szörnyek hordáival szembeni védelmet kell irányítanod a védekező pozíciók építésével és javításával.

Nincs túl bonyolult cselekmény, ami normális az ilyen műfajú játékoknál.

Minden új szintet egy kis pénzzel kezdesz, ami lehetővé teszi, hogy több védelmi szerkezetet építs. Továbbá az egyes támadók megöléséért kapsz egy kis mennyiségű érmét, ami lehetővé teszi, hogy új tornyokat építs a védelemhez, vagy javítsd a meglévőket.

A védelmi szerkezetek több típusra oszthatók:

  • Az íjászokkal felszerelt torony csekély fizikai sebzést okoz, repülő és földi célpontokat is eltalál, pozitívuma a tűzsebesség és az alacsony költség
  • Mage tornya varázssebzést okoz, nem olcsó, bármilyen célpontot megtámadhat, szükség esetén repülőket is, a leghatékonyabb olyan egységekkel szemben, amelyek nem érzékenyek a fizikai sérülésekre
  • Az ágyútorony hatalmas területen sebzik, a legdrágább, nem lő repülő ellenségre
  • A harcos védőkkel ellátott torony számos harcost tartalmaz, akik képesek csatlakozni a csatához, hogy ideiglenesen megállítsák az ellenség előrenyomulását, és komoly károkat okozzanak a támadóknak, csak a szárazföldi célpontokat támadva

Ennek a játéknak az egyik jellemzője, hogy több szinten is tornyokat építhet, így kombinálva a különböző típusú tornyok erősségeit és növelve a védelem sűrűségét.

Emellett az egyik hős a te vezetésed alatt lesz. Mindegyik erős harcosnak megvan a maga képessége. Némelyikük közelharcban vesz részt, mások távolról támadnak. Vannak olyanok is, amelyek passzív bónuszokat adnak a védekezéshez.

Kezdetben csak egy hős lesz, de idővel új karaktereket fogsz feloldani. A csata előtt válaszd ki, hogy melyiket viszed magaddal, néha ez dönti el a csata kimenetelét.

A védekezés során számos speciális képesség közül választhatsz a csata előtt. Ezeknek a képességeknek van lehűlési ideje, de használatuk néha megment egy reménytelennek tűnő helyzetben.

hős, torony és képesség, amelyeket a csaták között fejleszthetsz, és költesz erre a pénznemre, amit szintek teljesítésével szerezhetsz. A képességek és a hősök esetében minden világos, hogy mennyire pumpálod őket, olyan erősek lesznek egy új csata legelején.

Csak a kezdeti szintű tornyokat építheted, a megszerzett fejlesztések csak bizonyos mértékig teszik lehetővé a játék során történő megerősítést. De a következő szinten újra fejleszteni kell őket, így egy fejlesztés megszerzésével csak a csaták során nyílik meg a lehetőség annak alkalmazására, de erre minden alkalommal újra kell erőforrásokat költeni.

Nem fogsz unatkozni a King Of Defense: Merge TD játékkal, a játék rendszeresen frissül, és tematikus versenyeket is rendeznek benne az ünnepekre.

A

King Of Defense: Merge TD ingyenesen letölthető Android rendszeren, ha követi az ezen az oldalon található hivatkozást.

Kezdj el játszani most, ha szereted a toronyvédelmi játékokat, imádni fogod ezt a játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more