Könyvjelzők

Kingdom Clash

Alternatív nevek:

Kingdom Clash taktikai stratégia mobileszközökhöz. Rajzfilm stílusban jó a grafika. A hangjáték és a zenei kiválasztás megfelel a játék általános stílusának.

A játékban különböző földrajzi területeken kell a csatákat vezetned. Hozz létre egy osztagot legyőzhetetlen harcosokból, és fejleszd ki a parancsnoki tehetséget.

Van egy telek. Menj harcba az újjáéledt ősi gonosszal, amely elfoglalta az egész világot.

Sok érdekes csata vár rád, melyekben nem lesz könnyű nyerni.

  • Rendezd el a harcosaidat a csata kezdete előtt, hogy előnyt szerezz a csata során
  • Toborozzon hősöket a hadsereg megerősítéséhez
  • Frissítsd az egységeidet, ahogy tapasztalatot szereznek a csatákban
  • Földek és városok felszabadítása
  • Felszereld az osztagodat a leghalálosabb fegyverekkel, és szereld fel a harcosaidat nehéz páncélba

A Kingdom Clash játéka könnyebb lesz, ha megtanulod az alapvető vezérlőket.

Menj át számos csatát, és legyél erősebb minden legyőzött ellenséggel. Nem mindig a legerősebb és legnagyobb létszámú hadsereg nyer a csatatéren. Nagy jelentősége van a helyesen megválasztott taktika és az erők összehangolásának a csata előtt.

Minden új csata nehezebb lesz, mint az előző. A hétköznapi ellenségeken kívül főnökökkel is találkozhatsz. Ezek a legveszélyesebb harcosok, ügyesen irányítják csapataikat. A győzelmet nem mindig adják meg először. Előfordulhat, hogy különböző taktikákat kell kipróbálnia a csatatéren, mielőtt legyőzheti az ellenséges seregeket.

Szerencsére a hétköznapi harcosokon kívül legendás hősöket is toborozhatsz majd a hadsereged soraiba. Mindegyik jelentősen növeli a nyerési esélyt.

Fontolja meg a terepet és a terep típusát, ahol harcolni kell. Ha harcosaidat a megfelelő helyekre helyezed, taktikai fölényre tehetsz szert, amivel könnyedén legyőzhetsz még egy erősebb ellenséget is.

A történeten kívül kihívhatod a világ többi játékosát, és megtudhatod, melyikőtök a tehetségesebb parancsnok. Ha szerencsétlen vagy és veszítesz, ne csüggedj. Sikert csak erős ellenfelekkel való versenyben lehet elérni.

Ne hagyd abba a játékot. Minden nap, amikor belenézel a játékba, kellemes bónuszok várnak majd rád, a hét végén pedig még értékesebb nyereményhez juthatsz.

A játékon belüli bolt rendszeresen frissíti a választékot. Különféle erőforrásokat, felszereléseket, valamint fegyvereket vásárolhat. Az ajánlatok egy része játékpénzzel is fizethető, a többi csak pénzért vehető igénybe. Munkaszüneti napokon kedvezmények vannak. Az, hogy költesz-e pénzt vagy sem, rajtad múlik. Teljes mértékben játszhat pénzbefektetés nélkül. Vásárlással kifejezi háláját a fejlesztőknek a munkájukért, és támogatja a további fejlesztést.

A játék frissítéseket kap. Idővel egyre több érdekes helyek és egyéb tartalom jelennek meg. Új hősök és ellenségek adódnak hozzá.

A

Kingdom Clash ingyenesen letölthető Android rendszeren az oldalon található linkre kattintva.

Kezdj el játszani most, hogy parancsnok legyél, aki megmentette az egész világot a gonosz rabságától!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more