Könyvjelzők

Királyság-készítő

Alternatív nevek: Királyság-építő
A

Kingdom Maker nem egy egyszerű stratégia egy igazi királyság létrehozására

A

Kingdom Maker stratégia 2022 áprilisában jelent meg, és máris rajongók seregét nyerte el. A hírhedt Scopely játékstúdió alkotói, akiknek sikerült néhány legendás játékot létrehozniuk különböző műfajokban. Most a kezük a társadalmi összetevőt tartalmazó stratégiák felé nyúlt. Ez azt jelenti, hogy a királyságod minden eseményének közvetlen résztvevője leszel. Építs, harcolj, fejlessz, rendelj hozzá, fedezz fel. Minden a te kezedben van, uram!

Hol kezdődik egy úr vagy hölgy útja?

Az osztagod hét napja visszatér a kis falujukba. És most eljött a visszatérés pillanata, de senki sem találkozik veled - a lakók egy része eltűnt, néhányat megöltek. Kiderült, hogy az orkok teljesen kicsavarták az övet, amíg te távol voltál. Ezért még csaták várnak rád, de az csak később. Most a játék folytatásához válassza ki a formáját, egy úr vagy hölgy alakját. És lépjen kapcsolatba a túlélőkkel információért. Valóban, az orkok a közelben telepedtek le, és gyakran portyáztak. Legutóbb szinte minden civilt megöltek és elvittek. Meg kell tisztítania a közeli területeket, és meg kell védenie az embereit. A megérkezett osztag segítségével támadd meg és semmisítsd meg őket. A csata után azt mondják neked, hogy a korona megmenekült, és a trónteremben vár rád egy ládában. A láda kinyitása után onnan kirepül egy bagoly, aki végigkíséri a játék megismerésének útján, és tanácsokat ad a további fejlődéshez. Hallgass rá!

Owl a játékasszisztense. Tanulj vele. Építsen először gyártóépületeket:

  • farm - élelmiszert termel; hadsereg karbantartására van szüksége;
  • fűrésztelep - fát termel; épületek és harcjárművek építésére használják;
  • kőbánya - követ termel; épületekhez is használják.

Ezután építs védőfalakat és laktanyákat, hogy katonákat fogadhass. Hatvan milícia elég lesz az induláshoz. Rendeld őket egy lord vagy hölgy csapatához (attól függően, hogy kit választottál), és menj az első felszállásra. Nem messze a várostól van egy másik kis orkok tábor – ez lesz az első célod. A csata megnyerése után jutalmat kapsz erőforrások formájában. Ezzel véget ér a képzés, és szabadon megtehetsz, amit akarsz. Például térj vissza a palotába, és szaporodj a hölgyeddel/uraddal. Mert a szerelem csodálatos!

A Kingdom Maker nem csak az építésről és a harcról szól

Eleinte úgy tűnhet, hogy a játék a szokásos stratégia egy hétköznapi mása, ahol csak építkezni és harcolni kell. Ez részben igaz, de a fejlesztők kibővítették az Ön feladatai körét, mert Ön nagyúr és sok mindenért felelős. Például az utódok. Enélkül a középkorban lehetetlen volt erős államot létrehozni. Hány civilizáció pusztult el örökös nélkül? Sok.

A királyságon belüli elhelyezkedés és logisztika is fontos szerepet játszik. Amikor megtámad egy ellenséget, maximalizálnod kell az ő veszteségeit, és minimalizálnod kell a tiédet. Hogyan lehet ezt elérni? A védő- és ipari létesítményeket megfelelően helyezze el. Helyezzen elegendő csapatot a falakra a védekezéshez, és építsen sok csapdát a kerület körül.

Valójában nagyon nehéz felsorolni a játékban elérhető összes funkciót. Csak annyit mondunk, hogy a Kingdom Maker játék méltó a figyelmedre.

Hogyan tölthető le ingyen a Kingdom Maker PC-re vagy laptopra? Kattintson a megfelelő gombra a játék neve mellett, és kövesse az utasításokat. Vagy használja az elérhető Android emulátorok egyikét, és játsszon rajta.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more