Könyvjelzők

Kingdoms Reborn

Alternatív nevek:
A

Kingdoms Reborn egy városépítő kártyastratégiai játék. A játékban egészen jó grafikát találsz. A fejlesztők igyekeztek valósághűvé tenni a játékot, és ez jól sikerült.

A Kingdoms Reborn játék előtt válaszd ki a térkép méretét és a többi játéklehetőséget.

A játék az egész bolygót megrázó kataklizma után kezdődik. Rendellenes lehűlés volt járványokkal kísérve. Ezen események következtében a civilizáció a pusztulás szélére került. Rajtad múlik, hogy helyreállítsd az elveszett nagyszerűséget úgy, hogy mindent elölről kezdesz.

A sikerhez kell:

  • Városok építése
  • Az állam határainak kiterjesztése
  • Népességnövekedés nyomon követése
  • Új technológiák kutatása
  • Helyesen határozza meg a fejlődés útját

Ez csak néhány hasznos terület, amelyre érdemes odafigyelni.

A településalapítás helyének kiválasztásakor olyan helyet kell találni, ahol a szükséges források közel találhatók. A játék elején a fa, szén és kő elérhetősége játssza a legfontosabb szerepet. Emellett jó, ha a közeli erdőkben sok a gyümölcsfa, és elengedhetetlen, hogy a közelben legyenek víztestek.

Nézze meg a talaj termékenységét is. Ha minden a közelben van, amire szüksége van, de a talaj nem alkalmas a vetésre, nagyon nehéz lesz csak vadászattal és horgászattal ellátni a lakosságot.

Miután eldöntötted a helyszínt és létrehoztál egy kis falut, két és fél percenként nyitsz egy kártyát, amelyen több lehetőség is lesz az épületekre vagy bizonyos technológiák tanulmányozására. A helyes választással fokozatosan fejleszti a települést. Fontos, hogy helyesen felmérje, mi lesz szükségesebb városának a játék jelenlegi pillanatában. Nem érdemes például kovácsot építeni, ha még nem sajátította el a fémek kitermelését.

Időnként feladatokat kap a játékban. Ne rohanj hanyatt, hogy azonnal teljesítsd őket. Néha van értelme várni és több erőforrást felhalmozni.

A fejlesztés szakaszosan történik. Ha minden szükséges feltétel teljesül, egy új korszak kezdődik, és számos új technológiát hoz. Új ipari és lakóépületek válnak építhetővé.

A játékban a népesség abból származik, hogy növeled a területeidet, ha vannak baráti települések a környéken. Kismértékben növekszik a népesség természetes növekedése, ráadásul idővel migrációs központokat fogsz építeni.

A játék többszereplős, a térképen a városod nem lesz egyedül, ha online játszol. De ebben az esetben érdemesebb a kontinens egy távoli szegletét választani a településnek, hogy a fejlettebb szomszédok ne akadályozzák meg a sikert.

Az évszakok itt változnak. Igyekezzen elegendő szén- vagy tűzifakészletet kialakítani, hogy a lakosság ezt az időszakot fájdalommentesen átvészelje. Élelmiszer-készleteket kell teremteni az emberek és a háztartás számára.

A tavasz beköszöntével minden visszaáll a megszokott ritmusába, és könnyebbé válik települése továbbfejlesztése, de ne feledje, hogy még sok tél vár ránk.

A

Kingdoms Reborn ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. Megvásárolhatja ezt a játékot a Steam platformon vagy a hivatalos weboldalon.

A civilizáció a kihalás szélén áll, és csak a bölcs vezetésed hozhat sikert a túlélők egy kis csoportjának. Telepítse a játékot azonnal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more