Könyvjelzők

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Alternatív nevek: Kingdoms of Amalur: Reckoning

Játék Kingdoms of Amalur: Reckoning egy single-player szerepjáték, amely azért jött létre, miután az író Robert Salvatore. Intézkedések a játék zajlik egy varázslatos hely: Alamura királyság.

Számítógépes játék Kingdoms of Amalur: Reckoning, letöltheti minden oldal, amely ezt a funkciót.

Mielőtt a játék, a fejlesztők javasoljuk, hogy a Kingdoms of Amalur: Reckoning videó. Bevezető videó felfedi többnyire összes funkcióját a játék.

A játék Kingdoms of Amalur: Reckoning küldetés lehet különböző szintű komplexitás: egyszerű és összetett.

A játék Kingdoms of Amalur: Reckoning játék akkor kezdődik tiszta lappal. A játékban felébredsz a holttestek között, visszatérése után a halottak közül. A karaktered rájön, hogy ő egy nagyon erős mágia, aminek köszönhetően a hatalom, hogy változtatni az egész világot.

Vannak állandó harcok, összecsapások, a karakter kell, hogy feltárja a titkát halhatatlanság és véget vetett a gonosz uralkodik, hogy sok éven át.

Elején a játék Kingdoms of Amalur: Reckoning Meg kell választani, amely verseny fogja kezelni a karaktered:

1) Almain (nemesek) - a gazdag és elkényeztetett emberek. Nekik van a tudás, az alkímia és hajlamosak meggyőzni, de azt is tudja, kovács.

2) Varani (vándorlás fő) - ezek az emberek nem szerencsések az életben, és ők borították gyűlölet. Ezek képes észlelni láthatatlan, és a kereskedelmi tevékenység megkezdéséhez, és vedd zárak.

3) Ljosalfar (light elves) - pozitív emberek, akik élnek az erdőkben. Nekik van a tudás, az alkímia és a gyártási kristályok és eloszlatni a mágia.

4) Dokkalfar (sötét elfek) - ez egy rossz elfek, akik a rossz úton. Tudnak előállítani kristály és képességeit a meggyőzés és lopakodó.

Szintén a játék Kingdoms of Amalur: Reckoning három fa osztály:

1) Warriors - a legerősebb és bátor osztályban.

2) Magee -, hogy a tudás, az alkímia és a varázslatok.

3) tolvajokat - ez a legravaszabb és okos osztály, nem fél semmitől.

A harci képességek attól függ, hogy pontosan mit osztálytól javára. A megjelenés is függ a választott osztály.

A játék Kingdoms of Amalur: Reckoning fegyver fogsz játszani attól függ, hogy az osztály, hogy válassza ki a

1) Warrior - különböző kardok és kalapácsok.

2) a rabló - tőröket, longbows, kardok tündérek.

3) A bűvész - pálca, csakra, Jogar.

A játék Kingdoms of Amalur: Reckoning kövek, ami akkor is lehet használni, hanem a fegyvereket. Ezek az úgynevezett elvarázsolt kiegészítők. Ezek közé tartozik: gyűrűk és egyedi nyaklánc.

A játék Kingdoms of Amalur: Reckoning használja a rendszert a sors, amellyel a játékos nyithat más sors.

Merüljön el a hihetetlen világot a Kingdoms of Amalur: Reckoning, Know valamennyi jellemzőjét! Ne hagyja, hogy a süllyedés ellenséget, és megszabaduljon a világot a régi rossz.

Sok szerencsét Feladataik ellátása során!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more