Könyvjelzők

King's Bounty 2

Alternatív nevek:
A

King's Bounty 2 egy olyan játék, amely az RPG-stílusú világutazást körökre osztott harcrendszerrel ötvözi. Annak ellenére, hogy a játék lényegében a játéksorozat folytatása, érdemes külön venni, mert nem nagyon hasonlít elődeihez és nem folytatja az előző részekben elkezdett történetet. Egy fantáziavilág lakójává kell válnod mágusokkal, nekromantákkal, gonosz szellemekkel és lovagokkal. Fedezze fel a varázslatokkal teli színes világot, és fejlessze hősének képességeit a történetkampány befejezéséhez.

Mielőtt elkezdené játszani a King's Bounty 2 játékot, válassza ki azt a hőst, akit a játék során irányítani fog. Összesen három karakter közül lehet választani.

  1. Aivar harcos
  2. Katarina varázslónő
  3. Palladin Elza

A fő különbség köztük a megjelenésük és a már kialakult jellemzők kis halmaza, ezeknek a karaktereknek a szintje nem különbözik. Ezért a választás során elsősorban az vezérelheti, hogy melyik karaktert nézi majd szívesen a játék során. Kiválaszthatja, hogy a rendelkezésre álló iskolák közül melyiket kívánja fejleszteni. Összesen négy iskola van.

  • Rendelés
  • Erő
  • Anarchia
  • Mastery

Bizonyos készségek fejlesztésével dönthet úgy, hogy segít a hősnek harcossá vagy mágussá válni. Ezen iskolák mindegyikének tanulmányozása lehetővé teszi a megfelelő hadseregek használatát. A rendnek katonái vannak. Az Erőben vannak trollok, gnómok és vadállatok. Az anarchiában élőholtak és zsiványok vannak. Nos, a Masterynek különféle mágikus lényei vannak.

Érdemes odafigyelni a seregek kiválasztására, hiszen nem mindegyik jön ki jól egymással. Például, ha Rend és Anarchia hadseregek vannak az osztagodban, ez a morál csökkenéséhez és a csatatéren való hatékonyság csökkenéséhez vezet. A játékban kissé szokatlan módon valósul meg egyik vagy másik iskola pumpálása. A történet kulcsfontosságú pontjain történő végigjátszásakor lehetőség nyílik kiválasztani, hogy melyik iskolába tanulsz a feladat elvégzése során.

Utazás közben gyűjts össze mindent,, és vigye a kerítéshez, hogy megszerezze a hadsereg toborzásához, valamint felszerelés és fegyverek vásárlásához szükséges pénzt. A fejlesztők dolgoztak a részletezésen, így látni fogja az összes felszerelést, amelyet hősöd viselni fog, és a fegyvereket, amelyeket felvesz. A részletekre való ilyen figyelem nem minden műfajban található.

Harc módban a csatateret hagyományosan hatszögletű cellákra osztják. Az egységek váltják egymást. A főhős az egységek mögött helyezkedik el, és nem vesz részt közvetlenül a csatában, csak a seregeket vezeti. Egyes egységek harcosok egységei, és ahogy sebzést kapnak, számuk csökken. Ezeknek az egységeknek az összetételét a csata vége után visszaállíthatod, ha az osztagból legalább egy harcos életben marad. A játék cselekménye érdekes, a karakterek aranyosak, és a feladatok, amelyekkel a játék során néhol találkozni fog, nem nélkülözik a humort.

King's Bounty 2 ingyenes letöltés sajnos nem fog működni. De a játék könnyen megvásárolható a Steam játszótéren vagy a hivatalos weboldalon. Már most kiválaszthatsz kedvedre való hőst, és kalandra indulhatsz egy olyan birodalomban, ahol a mágia uralkodik!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more