Könyvjelzők

Kings & Queens: Solitaire játék

Alternatív nevek:
A

Kings Queens Solitaire Game egy kirakós kártyajáték sok pasziánszsal. A grafika színes, rajzfilm stílusú, ami az ebbe a műfajba tartozó játékokra jellemző. A zene szép és a hangok valósághűek.

Ebben a játékban több különböző típusú pasziánszot találsz egyszerre:

  • Piramis
  • Three Peaks
  • Királyok és hölgyek

és még sok más.

A játékban bemutatott pasziánszjátékok egy részének több neve is van, nem szükséges mindet felsorolni ebben a listában. Ha kezdő vagy, biztosan fel tudod majd ismerni őket, ha meglátod vagy megtanulod a szabályokat.

A játék a hihetetlenül gyönyörű tájak hátterében játszódik, amelyek megnyugtatnak és megnyugtatnak.

Még ha még soha nem játszottál ilyen játékokkal, mindenképpen próbáld ki. Ne féljen attól, hogy nem tudja azonnal megérteni az összes finomságot. A képzésnek köszönhetően, amin keresztül kell menned, amint elkezded játszani a Kings Queens Solitaire játékot, gyorsan elsajátíthatod az összes funkciót.

Változó nehézségű pasziánszjáték érhető el, így kezdőknek és már tapasztalt játékosoknak egyaránt érdekes lesz játszani.

Játék közben feladatokat teljesítve kincsekre és értékes rubinokra lelhetsz, melyek a játékon belüli bolt látogatása során hasznosak lesznek.

Ez lehetővé teszi, hogy folyamatosan fenntartsa érdeklődését a játék iránt.

Nem fogsz belefáradni a játékba, a játék nehézsége a kártyarejtvények megoldásában szerzett tapasztalatoddal együtt nő.

Játszhatsz bizonyos típusú pasziánszokkal, amelyeket jobban szeretsz, mint mások, és mindegyiket elsajátíthatod, ha mesterré válsz az ilyen típusú játékokban.

Vannak napi feladatok, és ezek elvégzéséhez jónak kell lennie a játékban bemutatott összes pasziánsz játék megoldásában. Minden nap más és más lesz bizonyos napi feladatok összetettsége. Ha nem sikerül mindegyiket megoldania, ne aggódjon, egy másik napon biztosan sikerülni fog, és idővel könnyedén nyerhet jutalmakat, ha minden nap megoldja az összes feladatot.

A játék segít abban, hogy érdekes időtöltést töltsön a közlekedésben, vagy akár az egész napot is ennek szentelheti. Ön dönti el. Lefekvés előtt játszhatsz, a tájak, amelyek ellen a játék zajlik, megnyugtatóan hatnak.

A játékmenet izgalmas, és valószínűleg nem fog unatkozni az idővel. Az alkalmazás nagyon kevés memóriát foglal, és mindig lesz helye okostelefonján vagy táblagépén. A játék nem igényel állandó internetkapcsolatot, így bárhonnan, bármikor, kényelmesen játszhatsz.

Abban a pillanatban, amikor unatkozik, ne feledje, hogy a készülékén van egy alkalmazás, amely szórakoztat.

A játékon belüli áruház lehetővé teszi, hogy a pasziánszjátékok megoldása során szerzett aranyérméket és rubinokat új kártya hátlapok vagy háttérképek vásárlására használja. Így tetszés szerint testreszabhatja a megjelenést, és olyanná varázsolhatja a játékot, ahogyan szeretné.

Az ezen az oldalon található linkre kattintva ingyenesen letöltheti a

Kings Queens Solitaire játékot Android rendszeren.

Telepítse a játékot azonnal, és merüljön el a kártyarejtvények világában!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more